Şimdi Ara

Beyler şu teröristlere allah için bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/imcmedya/posts/976393319065901 şu vatan haini şerefsizlere bakın. gözümün önünde bağırarak ölsünler yemin ediyorum 1 tanesine acımam gülerek büyük bir iştahla izlerim hepsini. bunların derdi barış falan değil bunların derdi kürdistanın kurulması ve ''kürdistan bizim olsun, türkiye hepimizin''dir. artık yapalım bir referandum kurulsun kürdistan ne kadar kürt varsa kürdistancı varsa hepsi defolsun gitsin kürdistana bu ülkenin vatandaşı olma haklarınıda kaybetsinler defolsun gitsinler bu ülkeden 3-5 köpek dolu şehri kaybedelim birşey olmaz. bu kadar hain köpekten hallice bir ırk daha hayatımda görmedim bunlar türk ulusunun köpeği bile olamazlar çünkü köpek sahibine sadık bir hayvandır kürtler değil.

• kusura bakma ama dedelerimiz o topraklar için verelim de kurtulalım diye savaşmadı. bu düşüncenin sebebi yine onlar. bundan 5 sene önce kimsenin aklından kürdistan kurulsunda kurtulalım geçmiyordu, yavaş yavaş alışıyoruz farkında mısınız
  • kalorifer bocegi kullanıcısına yanıt
    dediğinde sonuna kadar haklısın bunun bende farkındayım ama bıktık ölümlerden içimizde yaşayan bu hain terörist sevicilerinden.alışmayı geç bu sözde hümanist pkk sevicileri artık pkk ya terörist bile demiyorlar gerilla diyorlar bilmem anladınız mı öyle bir algı yaratıyorlarki yakında pkk terör örgütü bile dediğimizde suçlu biz olacağız şimdi bile pkk terör örgütümüdür değilmidir diye anketler dolaşıyor netter şaka gibi. inanılmaz bir şekilde hainliği şerefsizliği meşrulaştırmaya çalışıyorlar aklım almıyor artık oynanan algı oyunu gerçekten çok büyük
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    sonları elbet gelecektir nasıl olur bilmem belki işid sayesinde olur. ne olursa olsun vatan toprağını verelim kurtulalım görmeyelim.
  • Kürtlerin hepsi ırkçı ve milli bilince sahipler.Bütün veriler 2050-2100 arasında kürt nüfusunun Türk nüfusunu geçeceğini gösteriyor ayrıca.Geleceğin nasıl olacağını siz tahmin edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer farklı. günümüz artık eskisi gibi değil. bunlar amaçlarına git gide ulaşıyorlar türk milletine karşı uyguladıkları bu algı operasyonu fidanlarını açıyor yavaş yavaş.istiyorlarki kürdistan kurulsun sadece bizim olsun ama türkiye hepimizin. kendilerine kürt milliyetçiliğini köküne kadar yapıyorlar ama türk en ufak bir yapmaya kalkıştımı hemen yırtık dondan fırlar gibi çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde internette hemen milliyetçiliğin ne kadar yobaz olduğundan ne kadar cağ dışı gereksiz faşistliğin göstergesi olduğundan bahsediyorlar. amaçç ?? onlar köküne kadar yapsın ama sen yapma. onlar milli bilince iradeye dayanışmaya sahip olsun ama türk asla olmasın. işlerine çünkü öyle geliyor. kendi ülkemizde türk milliyetçisiyim demeye utanır olduk. biz türküm derken türk milleti derken yok işte senin kanında türklük ne kadar var sen ne kadar türksünki falan derler ama tarihi soyu belli olmayan kürt dediği zaman onun hakkıdır işte ezilmiş halkarın kardeşliği özgürlüğü dayanışması. hepsi ölsün gebersin 1 gram üzülürsem namerdim beşikteki bebeğine kadar

• Ben de cevap olarak birine şöyle yazdım;

Kürdün gücü gece uyurken karakol basmak,kayalıkların arkasına saklanarak ateş etmek,çarşı da karısıyla birlikte olan astsubay'ı şehit etmek,arabası'nda gezerken askeri şehit etmek,acemi birliği'nden usta birliğine giden 33 silahsız askerin olduğu otobüsü durdurup infaz etmek,tezkerisini alıp evine giden askerin otobüsünü durdurup infaz etmek kürdün gücü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hükümetin iktidar sevdasına kapılıp hala vur emri verilmemesi azdiriyor bunları. Bugün bir asker teskeresini alıp evine dönerken şehit edildi. ben bazılarının koltuk sevdası yüzünden boşuna ölmek istemiyorum gerekirse savaşta ölürüm ama bunlar için ölmem. Polis ve askerin sessiz kalması bi yere kadar bence..

• doğu verilsin batıdaki hainler evlerinden toplanıp miktir edilsin türkiye 100 yıl ileri gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bergov kullanıcısına yanıt
    bende bundan bahsediyorum aslında ama bu hainlerin isteği barış değil istiyorlarki kürdistan kurulsun sadece bizim olsun ama türkiye yine hepimizin olmaya devam etsin. kürdistan kurulduktan sonra defolup gitsinler türkiye bunlara hayal olsun o zaman artık verelim doğuyu gitsin ne kadar bunlar gibi hainler varsada hepsi sınır dışı edilsin oradaki kürtlerde türkiyeye getirilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

bende bundan bahsediyorum aslında ama bu hainlerin isteği barış değil istiyorlarki kürdistan kurulsun sadece bizim olsun ama türkiye yine hepimizin olmaya devam etsin. kürdistan kurulduktan sonra defolup gitsinler türkiye bunlara hayal olsun o zaman artık verelim doğuyu gitsin ne kadar bunlar gibi hainler varsada hepsi sınır dışı edilsin oradaki kürtlerde türkiyeye getirilsin

bir şeye derman olmayan bir toprak zaten. ayrıca her ailede 9-10 kişi doğuyor gelecekte ülkenin içine edecekler o yüzden şimdiden gönderilmeliler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • verelim topragi ne kuracaksa kursunlar.tum vatan hainleri gitsin.ertesi gunde savas acip ortaligi temizleyip geri alalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben şunu anlamıyorum. şimdi biz bunlara doğuyu komple verelim özerkli ilan etsinler kürdistanu kursunlar. ondna sonrada türkiye devleti bütün imkanlarını elektriği suyu doğalgazı hastanelerdeki doktorlarını herşeyini doğudan kürdistandan kesse, bunlar ne yapacaklar ?? çünkü kurulursa kürdistan olması gereken bu olur eşşek değiliz başka bir ülkeye yalandan yardım yapacağız. bunlar kürdistan hayallerini kurarken acaba biz kürdistanı kuracağız türkyiede eşşşek gibi bize hertürlü imkanı sağlayacak mı diyorlar ?? çıldıracam ag bizi resmen enayi yerinemi koyuyo bunlar
  • O toprakları senmi aldında verelim gitsin diyorsun?

Misak-ı milli duymadın heralde?,o topraklar ne kadar değerli biliyormusunda konuşuyorsun?

Verelim toprağı sonra savaş açalım demek nedir,gidin konsolunuzda oyununuzu oynayın.

• cok buyuk oyunlar donuyor orta doguda amac buyuk israil. vatandan tek karis toprak vermem. doguda sorunun bitmesi icin ohal verilmeli sokaga cikis yasagi getirilmeli yasagi cineyenler oldurulmelidir ayni sekilde batida eyleme katilanlara tas molotof atanlara teror orgutunu destekleyen vatan haini ilan edilip oldurulmelidir tek care bu. bu kurtlere ne kadar cok rahatlik verirsen o kadar azarlar. Allah teroru destekleyen kurtlere belasini versin ins sonlari lut kavmi gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi olmuyor işte tarihte birsürü devlet çaresizlikten terörist oluşumlarla anlaşmaya uzlaşmaya varmıştır. en az 10 milyon kürt var hepsi ülkenin heryerindeler hergün şehit haberi bir yere patlama haberi geliyor bu kadar insanı yerin dibine gömemezsin değilmi gidip öldüremezsinde günümüz natosuydu insan haklarıydı ccart curt bütün dünyanın buna tepkisi çok büyük olur artık 80 lerdeki gibi değil kafana göre istediğini yapamıyorsun televizyon var telefon var medya var bütün dünyanın herşeyden bir şekil haberi olur. senin dediğine bakalım toprak verme, adam gibi savaşmada aynı zamanda taksimde apo posterleriyle heri biji apo naralarıyla gösteri yapanlara ses çıkarma, hergün biryeri patlatsınlar şehit haberi gelsin vatandaşlarımız gençlerimiz ölsün. e bunun sonu nereye varacak insan artık verelim gitsin istedikleri olsun diyor zaten herhangi bir kürdistan devletini hiçbir zaman asla rahat bırakmazlar yani o kadar kürdistan kurulsun istiyorlar ama kurulsun gider misin gitmez misin diyincede gitmem diyorlar. resmen türkiye cumhuriyetini eşşek yerine koyuyorlar kürdistanı kuracaklar ama türkiyede o devlete yine hertürlü yardımı yapacak ve yine türkiye vatandaşı olarak kalacaklar kürdistan sadece onların türkiye ise hepimizin olsun istiyorlar. onun yerine ne kadar kürt varsa isteyen hepsini yollayalım doğuya kursunlar devletlerini zaten kendi hallerinde yok olurlar. toprak vermek saçma olsada insan bir yerden sonra alında kurtulalım diyor. bu kadar sert bir şekilde sadece toprak verme kısmına odaklanarak cevap atmana gerek yoktu saçma biraz dediğin

Benim ülke içindeki olaylara ve kürdistan diye kudurup sokakları yakıp yıkanlara tepkim var merak etme.Ama senin dediğinde olmaz,vatan toprağı verilmez.Bu olaylarda sorun hükümette askerin veya polisin yetkisi yok.

Birisi polise molotof atıyorsa ona toma ile değil silah ile müdahale edeceksin.Yemişim insan haklarını,kadınlar dayak yerken savunamıyoruz insan haklarınıda bunlar içinmi savunacağız?

Kadınlar tecavüz edilip yakılınca birşey demiyor o dış ülkelerde kürtleri kaldırıncamı sıkıntı oluyor?

Amaç kürdistanmı sanıyorsunuz ki?,amaç ülkenin bölünmesi ve malum kişilerin kutsal mekanları.

Parçala böl iyi çalışan bir taktiktir.

• dediğin çok doğru özellikle dış ülkeler türkiye sanki bizim bildiğimiz terörist pkk ile değilde işçi partisi pkk ve kürtlerle savaşıyor kürtlere zulüm ediyor gibi anlatıyorlar. pkklıların öldürdükleri evlerinde yatan masumlar kimsenin işine gelmiyor tabiki batı medyası gerçekten inanılmaz iki yüzlü maksat ortadoğuyu karıştırmak o bölgeyi karıştırmak kürtleride maşa olarak kullanıyorlar. ben olaya sadece israil gözüylede bakmıyorum malum amerika-petrol ilişkisi ortadoğuda ne kadar karışıklık olursa o kadar işine geliyor. şimdi toprak kısmına geliyorum daha dün şırnakta kürtler ve hdp özerklik ilan ettiler yakında oraya türk askerini bile sokmayacaklar hepsinin ellerinde keleşler ölmeye hazırlar şimdi bunlara ne yapacaksın ? batı medyasının ve insan hakları cart curtunun iki yüzlülüğü terörist pkk bizim masum sivillerimizi öldürürken insanların evlerine gidip kafalarına sıkarken 2 tane çarşı iznindeki er ensesinden sıkılıp öldürülürken sessiz kalan bu medya, biz terörist yandaşı askere devlete mermi sıkan bu lafta halkı öldürdüğümüzde sessiz mi kalacak ? yine 2 yüzlülüğünü ve alçaklığını konuşturacak. çözüm nedir o zaman ben onu merak ediyorum

Oyun neredeyse kusursuz hazırlanmış.

Medya konusunda katılıyorum.Durum kilitlenmiş gibi..

Ama toprak vermek kesinlikle çözüm değil,eminim verdikçe daha çok isteyecekler.

Durum zaman geçtikçe zaten içinden çıkılamaz hale geliyor.Ve çözüm yolu fazla yok.

Bana kalsa,polisin veya askerin tüm operasyonlarını herşey anlaşılabilir biçimde sesli olarak kaydederim.Sonuçta medya bir şeye dayanarak yazıcak halka zülüm yapıldığını değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

cok buyuk oyunlar donuyor orta doguda amac buyuk israil. vatandan tek karis toprak vermem. doguda sorunun bitmesi icin ohal verilmeli sokaga cikis yasagi getirilmeli yasagi cineyenler oldurulmelidir ayni sekilde batida eyleme katilanlara tas molotof atanlara teror orgutunu destekleyen vatan haini ilan edilip oldurulmelidir tek care bu. bu kurtlere ne kadar cok rahatlik verirsen o kadar azarlar. Allah teroru destekleyen kurtlere belasini versin ins sonlari lut kavmi gibi olur.

israil, dış güçler, mason, lobi ıvır zıvır meselesine katılmasam da tek çözüm askeri. Çünkü pkk sorunu barış ile çözülemez, pkk'nın isteği ülkenin bağımsızlığına, egemenliğine zarar vermekte.

ama şu an meclistekilerin hiçbirinde bu sorunu çözebilecek irade yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.