Şimdi Ara

Beyler şu tercihlerimi bir yorumlayın :)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Eylül inşaat sıcak geliyor.Birde inşaat istiyorum zaten. sıralamam 46400 . Yardımcı olursanız. 9 eylül'de okuyan üniversitesi felan nasıl.Bu bölümlerden nereyi tavsiye edersiniz ?

Birde gemi makineleri işletme müh. var. 9 eylül hemde ing. ora hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim

Beyler şu tercihlerimi bir yorumlayın :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 22 Temmuz 2011; 13:17:30 >

• kocaeli endüstri yüzde 80 gelir gibi o gelmezse dokuz eylüller kesin gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSmyrna35

kocaeli endüstri yüzde 80 gelir gibi o gelmezse dokuz eylüller kesin gelir

Peki hangi bölümleri önerirsin ?
  • iş olanağı olarak mekatronik- ee - endüstri diye sıralardım ( sende öyle yapmışsın )

ama kendime göre kriterlerim kendi yaşam tarzım ve ilgi alanım farklı olduğu için muhtemelen şu şekilde sıralardım ( dokuz eylül endüstri - esogü endüstri - kocaeli bilgisayar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSmyrna35

iş olanağı olarak mekatronik- ee - endüstri diye sıralardım ( sende öyle yapmışsın )

ama kendime göre kriterlerim kendi yaşam tarzım ve ilgi alanım farklı olduğu için muhtemelen şu şekilde sıralardım ( dokuz eylül endüstri - esogü endüstri - kocaeli bilgisayar )

Abim endüstri müh. birde öyle bir durum var. Peki gemi makineleri işletme müh. ne iş yapar biliyor musun ?
  • yaz endüstri bak keyfine :D , gemi makineleri hakkında fikrim yok malesef
  • gemi makineleri benimde kafamı kurcaladı,itü de okuyanların bile dokuz eylülü bu alanda övmeleri ve bölümün ingilizce olması diğerlerine göre bi artı bence,yardımcı olabilecek varsa bende merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuclearenergy

gemi makineleri benimde kafamı kurcaladı,itü de okuyanların bile dokuz eylülü bu alanda övmeleri ve bölümün ingilizce olması diğerlerine göre bi artı bence,yardımcı olabilecek varsa bende merak ediyorum.

hadi ya itü neden övmüş acaba ? İyi araştırmak lazım :) . Bilgi sahibi olan gemi makineleri işletme müh. hakkında bilgi verirse sevinirz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.