Şimdi Ara

Beyler Sinüzit Oldum Tavsiyesi Olan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEberiyorumya ne iğrenç lanet bir hastalık ağzım burnum gözüm akıyor ayağımdan kulağıma kadar her yerim ağrıyor.
    Attığım her adımda beynim sanki sağa sola çarpıyor
    Bu 3gün hala yatıyorum aspirin ağrıkesici ateş düşürücü bişiler aldım banamısın demiyor hala ya
    Önerisi olan varmı

• Doktora gittinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

Doktora gittinmi?

Odamdan mutfağa zor gidiyorum abi canım yanıyor bildiğin
  • akıntı renkli ve kokulu ise sorunun büyük dostum.
    Aynı şikayetler bendede vardı yaklaşık bir buçuk ay çektim 3 tane antibiyotik bitirdim geçmedi, en sonunda özel bi hastanede tomografi çektiler ve ameliyat ile düzelebildim ancak.
    Ameliyattada damagın iç kısımını kesiyolar, akıntıyı ordan bosaltıyolar, 1bucuk 2 hafta zor yemek yiyosun ve akıntı gene devam edıyor, üstelik kestikleri yerdende az bi akıntı oluyor,
    Gerçekten geçmiş olsun çok çok igrenç bi durum.
    Ama kokulu akıntın yoksa dediklerimi dikkate almayabilirsin. Ozaman ciddi bişey degildir çünki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23Numara

akıntı renkli ve kokulu ise sorunun büyük dostum.
    Aynı şikayetler bendede vardı yaklaşık bir buçuk ay çektim 3 tane antibiyotik bitirdim geçmedi, en sonunda özel bi hastanede tomografi çektiler ve ameliyat ile düzelebildim ancak.
    Ameliyattada damagın iç kısımını kesiyolar, akıntıyı ordan bosaltıyolar, 1bucuk 2 hafta zor yemek yiyosun ve akıntı gene devam edıyor, üstelik kestikleri yerdende az bi akıntı oluyor,
    Gerçekten geçmiş olsun çok çok igrenç bi durum.
    Ama kokulu akıntın yoksa dediklerimi dikkate almayabilirsin. Ozaman ciddi bişey degildir çünki.

Yok abi renksiz kokusuz benimki.
    Her yıl geçiriyorum böyle yabıktım ne iğrenç hastalıktır ya
  • he ozaman sıkıntı yok ilaç tedavisiyle geçebilir yani şükretmelisin haline, ben o günlerimi hatırlamak bile istemiyorum
  • Ben neler çekiyorum kafandan şapkayı eksik etme hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz ayları gelene kadar beresiz gezmiyorum, kaç kutu antibiyotik içtim hatırlamıyorum, bir hafta sabah akşam iğne oldum yinede sonu yok bu hastalığın. Dikkat etmezsen tekrarlar kendini sürekli.

Geçmiş olsun.
  • bizim bi komşu da olmuştu.Kısa bir ameliyatla ömür boyu bu sorundan kurtuldu
  • Doktora gittim beyler acile.
    Sinüslerin baya dolmuş dedi geçer ama bu ameliyatlık bisi değil dedi 3 hap birtanede anti biyotik fısfısmı ne verdi.
    2-3 güne anca geçer dedi.
    Verdiği reçeteyle yarın bir aile doktoruna gideyimde rapor alayım üniversitede devam sıkıntısı olucak sonra bana.
    Ya bere atkı takmak kadar nefret ettiğim bişi yok saçlarım uzunda çok rahatsız ediyorlarda taksamda böyle olmazdı heralde
  • Koca karı ilacı önereceğim,ben kullanmadım ama daha önce bu forumdan bi mesajda önerirlerken görmüştüm.Biberiye yağı varmış.1-2 damla burnuna damlat dediylerdi ama sen danışmadan bi yere yapma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.