6bin vergi borcundan dolayı hesaplarıma bloke koymuş. 2 ay maaşıma el koydu devlet. Evliyim birde çoluk çocuk var. Şimdi maçı izliyorumda bu parayı burak yılmaza falan verecekler dimi? Benim maaşa o yüzden bloke koydular. Birde 600 kişi göndermişler fransaya onlarında lokanta masrafları otel masrafları falan var.
Bilseydim çok önceden maaşımı aldığım gibi götürür teslim ederdim hepsini. Yazık bu çocuklara. Parasız falan kalmasınlar oralarda yavrucaklar.
hayır o bahsettiklerini benim gss borcumla yapacaklar
seninkini saraya harcamışlardır muhtemelen
quote:
Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam
Hocam benzin için 4.50 çok ucuz 15 lira olmalı bu ülkeye yardım etmeliyiz.Millet birde hayat pahalı diyor yav.Bu ülkeye her şey feda
quote:
Orijinalden alıntı: Nike Tyson
quote:
Hocam benzin için 4.50 çok ucuz 15 lira olmalı bu ülkeye yardım etmeliyiz.Millet birde hayat pahalı diyor yav.Bu ülkeye her şey feda
hocam ötv de çok düşük. acıyorum devlete yav bir araba alırken neden bir arabacık da ona alıyoruz. en az 3-4 tane almamız lazım. böyle düşük vergi koyarlarsa nasıl gelişecek ülke. 60 bine falan orta seviyeye yakın 0 araçlar var. resmen saçmalık. en az 100 150 binden başlaması lazım. sıfır araca binen adam vergisini paşalar gibi ödemeli
quote:
benim parayla sarayda muhtemelen tuvalette bir defa elini yıkarsın