hangisinde şu an daha fazla adam arıyorlar hangisini seçersem daha kolay ve hızlı iş bulabilirim ? |
Beyler Siber güvenlikmi yoksa programcılıkmı?

-
-
İnstagramda siber güvenlikle ilgili bir sayfa takip ediyordum ve "Dünya çapındaki büyük şirketlerin" siber güvenlik uzmanı bulmakta zorluk çektiğine dair yazı paylaştılar geçenlerde.
Siber güvenlik alanında suçlar giderek artarken, önlemler yetersiz kalmaya başlamış.
Python öğrenmeye başlayan basit bir meraklıyım :D gerçek durum nedir bilemiyorum tabi.
İstersen DM at sayfanın ismini söyleyim hocam
-
yazılım dili bilipte hala memur gibi çalışmak isteyenlere şaşıyorum. sabit maaşlı olup yıllarca hep başkaları için çalışarak zengin olunmaz.
yazılım dili bilenler kendi iştiraklerini oluşturmaları gerek. en basitinden android için oyunlar yapmak bile sabit maaşlı çalışmaktan bin kat iyidir. ilk yaptığınız işler tutmayabilir ama sonraki yaptığınız işlerden biri mutlaka tutar,paraya para demezsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08yazılım dili bilipte hala memur gibi çalışmak isteyenlere şaşıyorum. sabit maaşlı olup yıllarca hep başkaları için çalışarak zengin olunmaz.
yazılım dili bilenler kendi iştiraklerini oluşturmaları gerek. en basitinden android için oyunlar yapmak bile sabit maaşlı çalışmaktan bin kat iyidir. ilk yaptığınız işler tutmayabilir ama sonraki yaptığınız işlerden biri mutlaka tutar,paraya para demezsiniz.
anlatamazsiniz hocam hele ki bir bolum var bu forumda TYT diye bir girin bakin, prestijleri o kadar dusuk ki gorseniz turkiye insanindan sogursunuz.
hayalleri bile dusuk yahu, adam 10 yil yazilim isinde calisip aylik 15 bin euro alma hayalini kuruyor
edit : konu sahibine cevap vermeyi unutmusum, siber guvenlik isi zor bir bolumdur. kolayca is bulunabilir ancak dedigim gibi, tersine muhendislik oldugu icin ve yapacagin testlerde cogunlukla kaynak kodlarina erisimin sinirli oldugu icin kendini cok iyi egitmen lazim. kisacasi sadece yazilim bilmen yeterli olmuyor bu is icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 4 Eylül 2020; 11:43:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X