Şimdi Ara

Beyler sanırım Basur oluyorum.s [ SORUN ÇÖZÜLDÜ :) ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 gün bi yerden yemek yedim. Ayıptır söylemesi köfte aşırı acılı idi. 1 haftadan sonra makat bölgesi aşırı kaşınmaya başladı geceleri özellikle ve çok pis kokulu sıvı gelmeye başladı az az. Bugün de hafif bi kan.. Sanırım basur oldum oluyorum artık ne tam bilmiyorum. Tedavisi nedir? Ne yapmam gerek.
    Tecrübeli arkadaslar varsa yardım ltfn..

Beyler dün gittim doktora. 4 tane ilaç verdi noluyoruz dedim ya kendi kendime :) Fitil hap krem toz verdi 4 tane daha bugünden rahatlığını belli etmeye basladı. İşin ters yanı doktor bunları bitir tekrar al onları da bitir tedavin tamam ondan sonra dedi. Yani 2 ay kullanacağım ama bana gereksiz gibi geldi sanki o kadar süre.
    Zaten yeni yeni belirtileri vardı max 15 gün kullanmayı düşünüyorum.

İleri de yine belirtileri olursa ki inşallah olmaz kalanları kullanırım.

Tavsiyem bu hususda şüphelenen arkadaslar varsa bi görünün doktora utanılacak birşey yok gerçekten sağlığınız söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanimvar -- 17 Kasım 2012; 10:44:46 >

• Doktora git eğer gitmem utanırım diyorsan trosyd diye bir krem var iyice araştır uygunsa kullan umarım çabuk iyileşirsin zor bir hastalık.
  • Bol bol sebze yemen lazım ve baharat kullanma bir mütted makatına pomad falan sür bebekler için yumuşatanlardan falan sür bi bekle eğer 1 hafta sonra bir sorun yoksa tamam hala aynıysa tıbbi müdahele lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Bol bol sebze yemen lazım ve baharat kullanma bir mütted makatına pomad falan sür bebekler için yumuşatanlardan falan sür bi bekle eğer 1 hafta sonra bir sorun yoksa tamam hala aynıysa tıbbi müdahele lazım.

Hocam 10gündür falan böyle. Hafif hafif kabızlıkda kendini gösteriyo gibi. Birkaç gün içinde doktora mı gitsem fazla ilerlemeden yoksa dediğin pomad ı mı kullansam ne yapacagım karar veremedim.
  • Doktora gidin, kendiniz de kontrol edin.

Hemoroidde anüs dışına çıkar meme. Var mı küçük dışarı çıkmış, yuvarlak bir şey?
  • daha başlangıcta sanırım. Doktora gitmeden bi ilaç alıp kullanmaya başlasam nasıl olur acaba? Bu basur neye göre ilerler?
  • sülük uygulaması tavsiye ederim... steril sülüklerimiz için ulaşabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: niqotin

sülük uygulaması tavsiye ederim... steril sülüklerimiz için ulaşabilirsiniz

oha herif götüne sülükmü sokacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 15 Kasım 2012; 11:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

• ne kadar kibarsınız ya :)) yarın öğleden sonra doktora gideceğim bi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

ne kadar kibarsınız ya :)) yarın öğleden sonra doktora gideceğim bi bakalım

kardeş acil şifalar olsun inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

ne kadar kibarsınız ya :)) yarın öğleden sonra doktora gideceğim bi bakalım

kardeş acil şifalar olsun inşallah.

Allah razı olsun. Allah kimseye vermesn böyle birşey. Değerini bilin valla
  • Kardeşim geçmiş olsun acil şifalar... beyler bende bir şey soracağım şükür ben sağlıklıyım şuan ama dikkat etmem gereken durum nedir olmamak için ? acı , baharat yemek basur olmayı tetikler mi ?
  • emdir orayı
  • Ben 10gün önce aşırı acı yediğim için bu hale geldiğimi düşünüyorum. Fazla acıdan uzak dur. Peki beyler malum yer orman gibi doktora gidince nasıl olacak .s
  • MEYVE VE SEBZELERİ MUTLAKA KUSURSUZ YIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Biz konu dışı olarak hergün basür oluyoruz hoşgeldin aramıza çok tecrübeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: guardmi16

Biz konu dışı olarak hergün basür oluyoruz hoşgeldin aramıza çok tecrübeliyiz

kardes malum yer orman gibi doktor açısından acaba bi sıkıntı çıkarırmı .s?
  • cıkar tabıkı ıyıce kıllarını kes bıde banyo yap oyle gıt sımdı orası pıs kokardır yoksa dr moralını bozabılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.