Şimdi Ara

Sakal için hangi bölüme gitmem gerekiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaslar 20 yasındayım ve sadece çenemde sakal var ve sert degil yüzümde sakal yok sevgilim bile dalga geciyor belli etmiyorum ama moralim bozuluyor bu duruma ailede kimsede boyle bir durum yok babam brnim yasimdayken sakalları gürmüş.Doktora gitmeye karar verdim hangi bolume gitmem lazım ve cekiniyorum biraz bu konuda tecrubeli olan varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cildiye olabilir
  • Yahu ne gerek var çıkar zamanla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Yahu ne gerek var çıkar zamanla

Ya abi niye her sakal konusunda sizin gibi kişiler çıkıyor ortaya? Napacan sakalı ilerde çıkar, boşver traş derdin felan yok diyen tipler. Varsa bi öneriniz, yol gösterme çabanız, o zaman yorum yapın. Yoksa kusura bakmayın, boş yapmayın burda.

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Hocam duygularıma tercuman oldun sağol.Gercekten çok can sıkıcı bir durum yaşım 20 bu yaşa kadar çıkmaması beni şüphelendiriyor.Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı kimsenin bilgisi yok mu
  • Bendede az çıkıyor,bırakınca şekilsiz duruyor zaten bıyık yok gibi birşey peder de aynıymış askerde çıkmış diye avunuyoruz...

• Endokrinoloji

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack10

Hocam duygularıma tercuman oldun sağol.Gercekten çok can sıkıcı bir durum yaşım 20 bu yaşa kadar çıkmaması beni şüphelendiriyor.Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı kimsenin bilgisi yok mu

Top sakaldamı çıkmıyor ?

• Hotanlı 3477 kullanıcısına yanıt
    sadece top sakal var hocam onlarda sert diyemem yanlarda sadece tüy var hiç belli olmuyor ama ele batıyor sadece
  • Sen gittin mi hocam yada bi bilgin var mı ? Yani bi sonuç alabilirmiyim
  • endokrinoloji git total ve serbest testosteron LH TSH FSH T3 ve D vitamini değerlerine baktır

zaten bunlara bakar tipine bakınca
    büyük ihtimalle testosteron eksiği, genetik bir bozukluk(kline felter) veya genetik köselik çıkar. anne baba tarafı köse değilse ya genetik bozukluk vardır ya hormonel

hormonlara baktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.