Şimdi Ara

BEYLER SAMSUNG GALAXY S3 MÜ S2 Mİ GENÇ KARDEŞİNİZE YARDIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim s3 her yönüyle iyi bir cihaz maddiat önemli bu noktada gerçi piyasada 1300tl gibi bir rakama ikinciel s3 alabilirsin nexsus alma kullandım s2 nin yerini bile tutamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilime gir. Orada S3 inceleme konumun linkini göreceksin. Konuma gir. Video incelememi izle. Konuyu baştan aşağı oku. S2 ile de karşılaştırdım fazlasıyla. Karar vermene yardımcı olacaktır.

• Kardesim sana sunu soylim kimsenin soyledigine bakma bence bende bir haftw oncesine kadar s2 almayi dusunuyordum hatta ondan oncede htc evo 3d almayi dusundum evo alacagima s2 alirim dedim S2 dusunurken hatta S2 siparis bile etmistim son anda vaz gecip s3 aldim yaklasik 3-4 gundur kullaniyorum cok memnunum bence harika bir telefon cihazda 4 cekirdek ayricaligini yasiyorsun denemedigim oyun kalmadi hic birinde takilma yok cok rahat sana illa S3 al demiyorum butcen varsa alabilirsin cok dusunme bence butcen yoksa S2 al ve kendi kafana gore hareket et icinden geceni al..

Orijinalden alıntı: r0land000

S2 al. S3 ara cihaz bir sonraki cihazda ortalığı yıkar samsung

Arkadasim ara cihaz diyorsunda madem s3 ara cihaz neden aylarca duyurusu yapildi reklamlar yapildi biinlerce ön siparisler verildi ve suana kadar satis rekorlari kiriyor elbette her modelde sonra baska bir model cikacak ama samsungun 2012 yili amiral gemisi galaxy s3 tur lutfen kulaktan dolma haberlerle insanlari yaniltmayin..

Orijinalden alıntı: gerrard16

NomadCry saygılar.. Çok teşekkürler inceleme videona yönlendirdiğin için..

Arkadaşım,ben mediamarkta S2 , S3 ve note olmak üzere her 3 telefonuda inceledim ve S2 ve S3 arasında bariz fark var anlıyormusun...Şu an için para durumun iyiyse ve beklemek istemiyorsan git hemen S3 al derim...Gene beklemek istemiyorsan para durumunda pek iyi değilse S2 al derim zira o da güzel telefon...Ammaaa beklerim diyorsan NOTE 2 yi bekle derim zira ben de bekliyorum hem bu arada para da biriktirmiş olursun...Yalnız note 2 nin ekranı 5.5" olacak ve S3 den daha büyük ekrana sahip yani ben büyük ekranlı telefonları seviyorum ondan beklicem yoksa şimdiye S3 çoktan almıştım...NOTE 2 beni frenliyor...

NOT:Forumda S2 ve S3 video incelemeleri var forumda ara bul ve her iki telefonuda izle bakalım ve son kararı sen ver...

• Ya note 2 aklımın bir köşesinde duruyor ancak lise öğrencisi olduğum için etrafımdaki insanlar biraz zıpçıktı ne zaman ne yapıcakları belli olmuyor note 2 gibi büyük bir telefonu ben rahat kullanamam diye düşünüyorum NomadCRY in incelemesini izledim onunki kadar ellerim var hatta biraz daha küçükler diyebilirim..İnceleme videosu s3 e doğru yönlendirdi beni hayırlısı diyorum yazmaya devam edin

Fikirleriniz benim için önemli hepsini tek tek okuyorum

• S2 al çok fark yok. Super Amoled Plus ekranı zaten.

Orijinalden alıntı: huneps

S2 al çok fark yok. Super Amoled Plus ekranı zaten.

Bu şekilde dayanaksız boş mesajlar yazarak insanlara yardımcı olamazsınız.

Saygılar, NomadCRY.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Saygılar, NomadCRY.

Mesajım boş insanlara hitaben değildi.

quote:

quote:

Saygılar, NomadCRY.

Mesajımda bana yardımcı olamadığınızı söylemedim. Ve bunu belirten bir ifade bulunmamaktadır. "İnsanlara" kelimesini kullandım. Hiçbir geçerliliği, daha doğrusu dayanak noktası olmayan temellendirilmemiş bir düşünceyle insanları yanlış yönde bilgilendiremezsiniz. Boş insanlara hitap edebilmek için önce karşınızdaki boş insan kadar o konuda bilgili olmanız gerekir. Bilginizin yeterli olmadığı konulara girip mesajlar yazmanız anlamsız olacaktır. Elbette kendi fikrinizdir ve burası forumdur. Paylaşmanız en doğal hakkınızdır ancak fikrinizi desteklendirmeniz gerekir. Kaldıki dayanak noktası gösterme şansınız da yoktur çünkü S3 her anlamda daha üstün bir cihazdır.

Saygılar, NomadCRY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Ağustos 2012; 11:04:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar, NomadCRY.

Mesajımda bana yardımcı olamadığınızı söylemedim. Ve bunu belirten bir ifade bulunmamaktadır. "İnsanlara" kelimesini kullandım. Hiçbir geçerliliği, daha doğrusu dayanak noktası olmayan temellendirilmemiş bir düşünceyle insanları yanlış yönde bilgilendiremezsiniz. Boş insanlara hitap edebilmek için önce karşınızdaki boş insan kadar o konuda bilgilş olmanız gerekir.

Saygılar, NomadCRY.

Neden gidip :

Yaş 17 kilo alamıyorum yardım !

Diye konu açmak yerine buralardasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artpopist -- 7 Ağustos 2012; 11:04:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar, NomadCRY.

Mesajımda bana yardımcı olamadığınızı söylemedim. Ve bunu belirten bir ifade bulunmamaktadır. "İnsanlara" kelimesini kullandım. Hiçbir geçerliliği, daha doğrusu dayanak noktası olmayan temellendirilmemiş bir düşünceyle insanları yanlış yönde bilgilendiremezsiniz. Boş insanlara hitap edebilmek için önce karşınızdaki boş insan kadar o konuda bilgilş olmanız gerekir.

Saygılar, NomadCRY.

Neden gidip :

Açtığım konuda yardım diye bir kelime geçmemektedir önce bir göz doktoruna gözükün.

Akıl yaşta değil baştadır derler ne güzel demişler. Burdayım çünkü yüzlerce kişi bana PM atıyor yardımcı oluyorum burdayım çünkü açtığım onca yararlı konu var ve onlar takip edip bana sorulan onca soruyu cevaplamam gerekiyor. Burdayım çünkü Allah'a şükür bu konular hakkında yeterince bilgim vardır.

Söylediklerime cevap bulamayıp profilimi araştırma çabanız çok komik. Gizlim saklım olsaydı profilimi gizlerdim. Avatarımın altında da Face ve Twitter profillerim olmazdı. Anlamsız şeylerle uğraşmayın. Bu da size yazacağım son mesajdı.

Saygılar, NomadCRY.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar, NomadCRY.

Saygılar, NomadCRY.

Neden gidip :

Açtığım konuda yardım diye bir kelime geçmemektedir önce bir göz doktoruna gözükün.

Akıl yaşta değil baştadır derler ne güzel demişler. Burdayım çünkü yüzlerce kişi bana PM atıyor yardımcı oluyorum burdayım çünkü açtığım onca yararlı konu var ve onlar takip edip bana sorulan onca soruyu cevaplamam gerekiyor. Burdayım çünkü Allah'a şükür bu konular hakkında yeterince bilgim vardır.

Söylediklerime cevap bulamayıp profilimi araştırma çabanız çok komik. Gizlim saklım olsaydı profilimi gizlerdim. Avatarımın altında da Face ve Twitter profillerim olmazdı. Anlamsız şeylerle uğraşmayın. Bu da size yazacağım son mesajdı.

Saygılar, NomadCRY.

Bence de son mesaj olsa iyi olur. Yazmak için baya çaba sarfediyorsunuz. Bu kadar zorlamayın aklınızdan gecenleri söyleyin.

• Allah aşkına siz neyin peşindesiniz adam yarım istemiş siz birbirinize düşmüşsünüz

Orijinalden alıntı: gerrard16

Ya note 2 aklımın bir köşesinde duruyor ancak lise öğrencisi olduğum için etrafımdaki insanlar biraz zıpçıktı ne zaman ne yapıcakları belli olmuyor note 2 gibi büyük bir telefonu ben rahat kullanamam diye düşünüyorum NomadCRY in incelemesini izledim onunki kadar ellerim var hatta biraz daha küçükler diyebilirim..İnceleme videosu s3 e doğru yönlendirdi beni hayırlısı diyorum yazmaya devam edin

Fikirleriniz benim için önemli hepsini tek tek okuyorum

Bir ekleme daha yapayım,NOTE ya da NOTE 2 alırsan telefonu tek elle kullanmayı unut. S3 bile tek elle anca kullanılıyor o da girgin elli olursan...NOTE 'yi tek elle kullanman için iyice basketbolcu olman lazım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.