Şimdi Ara

BEYLER SAHTE NİCKLİ HIRSIZ VAR DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Beyaz Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce konu açtım alınık telefon diye bir arkadaş mesaj attı mj__pelit diye asıl adı tek alt çizgili olan mj_pelit adlı arkadaşın referanslarını yolladı bana aman dikkat beyler nolur dikkatli olalım nick sahibine msj attım şimdide şikayet edicem dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Murat aydın iş başında ...

• Valla tanımıyorum ben kim olduğunu ama kendisini çok akıllı sanıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 14_cemal

Valla tanımıyorum ben kim olduğunu ama kendisini çok akıllı sanıyor :)

Ruh hastası bir manyak olmakla beraber takmış 2 aydır aynı metod ile dolandırıcılık yapmaya çalışan bir beceriksizdir kendisi.

Biraz ufkunu açıp yeni metodlar bulması şart.

Bunlarida okuyordur kesin,

Murat bebeğim aş kendini artık . Senden yenilik bekliyoruz

• arkadaşlar mesajlaştığınız kişinin profiline mutlaka bakın.profili gizli olan kişiler ile alışveriş yapmayın.
  • . Eh be murat sen başka şeyler bak artık canım buda tutmadı sıfır iphone 4s varmış 800 tlye

• s_s64 ede atmis talasta onden 70lira istemis bana sordu orjinal mj pelitse guven ama sahtekarlar var dikkat et orjinal uyemi dedim orjinal dedi demekki onada yazdilar fark etmedi bu:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Profili gizli uyelere referanslarım var diyen ve link gönderen uyelerin kullanıcı isimlerine dikkat edelim

• murattttt..

k..yayımda turr att !!!!
  • redcupid kullanıcısına yanıt
    +9999999999

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgemustafadogan

s_s64 ede atmis talasta onden 70lira istemis bana sordu orjinal mj pelitse guven ama sahtekarlar var dikkat et orjinal uyemi dedim orjinal dedi demekki onada yazdilar fark etmedi bu:)

zaten suphelenip sana sordum ben kaptırmam ziraat bankası diye tutturdu anladim zaten hesap numarasi bekliyorum yollasinda savci arkadasa vercem
  • Bu apaçinin bana verdiği garanti hesabı :)

GARANTI BANKASI: HESAP NO : 758 / 6635323
    IBAN:
    TR160006200075800006635323
    Ekrem AKÇA
  • Araştırma yapmasam az kalsın gidiyodu benim parada son arada o küçük ayrıntıyı fark ettim nick teki
  • Dikkat edin arkadaşlar at izi it izine karıştı paranıza malınıza yazık olmasın
    Geçenlerde biride bana takıldı şüpheli hareketlerle
    Kayıtsız ALINIK cihaz ilanı açmıştım adam pm attı bende var 64 gb 4s die fiyat sordum 900 istedi bende kendisine kayıtlılar o paraya satılıyor dedim hemen arkasından şimdi baktım kayıtlışmış dedi
    Konu açtım hemen arkasından adam yoneticiye şikayet etmiş konuyu kaldırttı
    Demem oki 3-5 kuruş fazla veya eksik alış veriş yapacaz diye malınızdan da paranızdanda olmayın giden gittimi geri gelmez

• banada mesaj atmış açtığım alınık telefon ilanına kale almamak lazım o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 2 Mayıs 2014; 11:22:25 >
  • mj_pelit candir yavv sorunsuz alisverisler icin ibrahim....

Cogumuz zamaninda chat programi kullandigimiz icin nick yontemi ile pek şansi yok bu zati-muhteremin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 2 Mayıs 2014; 13:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

mj_pelit candir yavv sorunsuz alisverisler icin ibrahim....

Cogumuz zamaninda chat programi kullandigimiz icin nick yontemi ile pek şansi yok bu zati-muhteremin

eyvallah serkancım.

aynı durumun benzeri 2009 yılındada yaşandı.biri benim profilimi kullanarak insanları dolandırmaya çalıştı.durumu farkeden bikaç tanıdık arkadaş sayesinde şikayet ettik.konu linki aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_34302843/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34302843

Bu durumlar bitek benim başıma gelmiyodur heralde.forumda başka referansı yüksek kişilerde var.profili iyice kontrol etmeden hareket etmeyin.mutlaka katılım tarihine ve diğer bilgilere bakın.avatarımı bile aynı kullanmış.Allah ıslah etsin ne diyim

• Alınık telefon diye konu açtım bu arkadaş pm attı azzz önce kendisiyle muhatap oldum, gerekli cevabı verdim
  • Arkadaşlar yeni konu açmaya gerek varmı bilmiyorum ama bir şerefsiz var ...

Adam kendini doktor olarak tanıtıyor...
    Güven verici bir ses tonuyla konuşuyor ve açık söyliyeyim gerçekten inandırıcı...
    Takas tekliflerinde bulunup aradaki farkı eft isteyip sırra kadem basıyor...

Ve ne yazıkki bende bu şerefsize 150 TL kaptırdım...

Manisa Soma 6 Nolu Sağlık Ocağında KBB doktoru olduğunu söylüyor...
    LG G2 telefonla benim iphone 4s'i takas yapalım dedi.
    Anlattığım gibi maselef bende kandım...Böyle adi insanlara dikkat edelim...Bilgileri kesin çakmadır ama ben yinede paylaşayım...

Adı : Mehmet Erden
    Tel : 0553 592 76 22

Telefon numarasını google yazdığınız zaman malesef bu kardeşinizin yalnız olmadığını göreceksiniz (****)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo0137 -- 2 Mayıs 2014; 17:05:28 >
  • Arkadaslar bu da ziraat hesabi dikkat edelim.
    İyi sövdum ıcım dısım buz kestı.

ZİRAAT BANKASI.
    HESAP NO: 2066 64966105 5001
    IBAN: TR720001002066649661055001

Dükkanımın hesap no verdim GPAY Dükkan diye. Ege Özcan ismim. şimdi çıkcam kargo hazır. 5.30a kadar vermem lazım. ne zaman yatırabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.