Bildirim
Beyler pastanelerde yapılan bu kurabiye gibi olup da yumuşak olan kakaolu toplar [SS'li]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
upduş. _____________________________ -
updoş. _____________________________ -
Updoş toplar noluyor lan burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -
_____________________________ -
Bu topların adı ne olur olsun artık "updoş" _____________________________ noctisindies -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal
Bunlardan nasıl yapabiliriz adı nedir, şu toplardan da koyun diyorum hep
http://www.cikolatadergisi.com/2012/01/24/tatli-kacamaklar-kahveli-cikolatali-kurabiye/_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkshn
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal
Bunlardan nasıl yapabiliriz adı nedir, şu toplardan da koyun diyorum hep
http://www.cikolatadergisi.com/2012/01/24/tatli-kacamaklar-kahveli-cikolatali-kurabiye/
Yok hocam bu değil içi dışı aynı bunun içi de dışı da yumuşak gibi ama dağılmıyor_____________________________
-
adı çikibok _____________________________ -
Adı lazım değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
Truffle? _____________________________ -
Hocam bunun aynısını geçen bir arkadaş yapıp getirmişti, tarifini istedim adını ikimiz de bilmiyoruz
malzemeler 2 paket pötibör bisküvi 100 gr margarin kakao 1 bardak süt bi kahve fincanı şeker.
bisküvileri robottan geçirip ufalıyoruz, yağı erittikten sonra diğerlerini de katıp yoğuruyoruz. top haline getirip soğumasını beklyoruz ve hazır. üstüne hindistan cevizi de iyi oluyor_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
Truffle?
Yok hocam o çikolata gibi sanki ama bir ihtimal...
quote:
Orijinalden alıntı: orhuntas
Hocam bunun aynısını geçen bir arkadaş yapıp getirmişti, tarifini istedim adını ikimiz de bilmiyoruz
malzemeler 2 paket pötibör bisküvi 100 gr margarin kakao 1 bardak süt bi kahve fincanı şeker.
bisküvileri robottan geçirip ufalıyoruz, yağı erittikten sonra diğerlerini de katıp yoğuruyoruz. top haline getirip soğumasını beklyoruz ve hazır. üstüne hindistan cevizi de iyi oluyor
Hocam bu bisküvili toplardan, bundan değil bunun içinde bisküvi olduğunu sanmıyorum :)._____________________________
-
Biseye benziyor ama neyse nimettir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bonbon.
Not: Ciddiyim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hdloader11
Bonbon.
Not: Ciddiyim
Yok hocam bonbonu biliyorum sizin dediğinizle orhuntas arkadaşın dediği aynı tarif malesef.._____________________________ -
pastanelerde yapılan bu kurabiye
gibi olup da yumuşak olan kakaolu toplar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İcli kofteli cikolata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ † -
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
pastanelerde yapılan bu kurabiye
gibi olup da yumuşak olan kakaolu toplar
Güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İTÜ - Sound Engineering & Design
Benzer içerikler
- oğlumun oğlu kocamın kardeşi cevabı
- arabaya kesilen kurbandan kimler yiyemez
- büfe açmak
- aynı üniversitede bölüm değiştirme
- ehliyet sınavına telefonla girilir mi
- telegram indirim kanalları
- kara cuma ne zaman 2025
- dc açıldı mı
- penis nakli
- bill counter para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X