Şimdi Ara

Beyler Pantolon Aldım Altına Ne Renk Ayakkabı Gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Beyler Pantolon Aldım Altına Ne Renk Ayakkabı Gider

Pantolon Bunun az daha Koyusu Beyler Sizce altına Ne Renk Ayakkabı Giymeliyim

• Beyaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Beyaz.

Hocam Üstüne Hangi gömleği Giysem Ya yengenizle Yemeğe Gidicemde :)

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/adirondack-eskitme-denim-mavi-kot-gomlek-78779871?urvid=2151776#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Bakıp Çıkıcam -- 7 Mart 2013; 10:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi Bakıp Çıkıcam

quote:

Beyaz.

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/adirondack-eskitme-denim-mavi-kot-gomlek-78779871?urvid=2151776#product-information

Bunun üstüne pek gömlek uyduramazsın.Anca bu attığın gömlek olur.Pant. renginde hatları var.Ben olsaydım bu kotu almazdım.Beyaz tişört varsa bir giy dene.Kombin önemli.Pant. ile uyduramıyorsan,ayakkabı ile uydur.

Ayrıca sana tavsiye.Siyah kot-beyaz tişört-siyah deri ceket-beyaz ya da siyah ayakkabıdan şaşma.Hele bir de fiziğin varsa,senden iyisi olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Beyaz.

Bunun üstüne pek gömlek uyduramazsın.Anca bu attığın gömlek olur.Pant. renginde hatları var.Ben olsaydım bu kotu almazdım.Beyaz tişört varsa bir giy dene.Kombin önemli.Pant. ile uyduramıyorsan,ayakkabı ile uydur.

Ayrıca sana tavsiye.Siyah kot-beyaz tişört-siyah deri ceket-beyaz ya da siyah ayakkabıdan şaşma.Hele bir de fiziğin varsa,senden iyisi olmaz.

Hocam Moralimi bozdun ya boşa para verdim o zaman ben bu kot pantolona :( hocam o kombini ben herzaman yapıyorum farklı bişeyler yapmak istedim onuda elime yüzüme bulaştırdım heralde :/

Paçalarını yapdırmışlardı acaba götürsem başka pantolonla değiştirirler mi

• Aldığın yerde ki adamın insiyatifine bağlı o,işine gelirse değiştirir.Keşke biraz düşünseydin dostum,sonuçta çok zor bir renk.

Bu kotu giyeceksen,koyu renkleri çıkart aklından.Sittin sene uyduramazsın.Anca beyaz,gri(belki),sarı(bekli) uyar.Kot renginde bir tişört ya da gömlek falan giyersen de,dümdüz bir adam olursun.
  • quote:

Aldığın yerde ki adamın insiyatifine bağlı o,işine gelirse değiştirir.Keşke biraz düşünseydin dostum,sonuçta çok zor bir renk.

Bu kotu giyeceksen,koyu renkleri çıkart aklından.Sittin sene uyduramazsın.Anca beyaz,gri(belki),sarı(bekli) uyar.Kot renginde bir tişört ya da gömlek falan giyersen de,dümdüz bir adam olursun.

Hocam Teşekkürler Yardımcı Olduğun İçin Ben Bi Adamla Konuşuyum En iyisi İyi Forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hic bakma lacivert temali bi ayakabi benzer renk bi gomlekle gayet hos durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

hocam hic bakma lacivert temali bi ayakabi benzer renk bi gomlekle gayet hos durur

Hocam Şu tarz Gömlekde var Şu üsteki buzmavisi gömleğin altında kot gömlekde var o nasıl olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Bakıp Çıkıcam -- 7 Mart 2013; 10:55:34 >
  • quote:

quote:

hocam hic bakma lacivert temali bi ayakabi benzer renk bi gomlekle gayet hos durur

Hocam Şu tarz Gömlekde var Şu üsteki buzmavisi gömleğin altında kot gömlekde var o nasıl olur sizce

olur hocam uyar. hem gomlegin dugme kismindaki renk de gayet iyi

• quote:

quote:

quote:

olur hocam uyar. hem gomlegin dugme kismindaki renk de gayet iyi

Hocam söyliyeceğin bi ayakkabı Modeli Varmı altına

• Tiger olur beyazli lacivertli. Camperin hos modelleri var mobildeyim bakamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mankende durduğu gibi sizde durmaz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.