Bildirim
beyler oyun hakkında soru biraz noobum ama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Abi Warcarft'tanmı bahsediyosun? WoW'la bağdaştıramadım da... -
DOTA ? -
wow bölümüne dota ile ilgili bi konu açan ilginç kişilik... -
ya oda warcraft üzerinden oynanmıyormu ne bıleyım soru sorduk işde
quote:
Orjinalden alıntı: injection
wow bölümüne dota ile ilgili bi konu açan ilginç kişilik...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Zeen
yeni ögrenmeye başladım dota yı
şimdi bende sanırım son harita yuklu 48 li oan oyun kurarken karsıya bot atıyorum ama cıkmıyor o nasıl olucak ? tek basıma sıkılyıom biraz kendımı gelıstırıyom sonra netten oynucam
yani bot girmiyor oyuna yanlıs bişide yapmıyorum aslında ?
http://www.getdota.com/aiye gir giriş yap. burda botlu haritalar var. 6.48 de daha bot yok. -
dota wc3 uzerinden oynanan bir fun map
wow ise bir mmorpg tamamen farkli bir oyun... -
iyide forumda o kadar DOTAcı oldugu halde adamlar yazacak yer bulamıyorlar ve bu sık sık tekrarlanan bir durum post kasmak şsteyen uynaıklarda bunun yeri burası değil diyip postunu artırıyor..
Arkadaşım,www.getdota.com'a gir en altta AI map ler icin link var oradan 6.43 versiyonunu indir.. bugüne kadar gelmş geçmiş en düzgün DOTA AIsıdır.. o zaman botlar char secip oyuna baslayacaktır.. seni biraz oyunu ögrenene kadar uzun süre idare eder.. ben eurobattledayım ortalık noob leaverdan gecilmiyor.. sizin gibileri eğitelimki hem oynayacak daha cok pro adam olsun hemde zırt bırt rmk atmaktan kurtuluruz
hadi bakalım kolay gelsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X