Şimdi Ara

Beyler Orijinal Ayt Matematik denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yapmaya başladım 5. denemedeyim soular bana çok kolay gelmedi ama yorumlarda kolaylaştırılmış yazanlar var

2020 denemesi daha zordu daha iyiydi diyenler var aranızda bunun 2020sini çözenler var mı soruları nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 28 Nisan 2023; 10:3:59 >

• 2020yi bilmiyorum ama geçen senekini de çözdüm bu seneyi de zorluk olarak fark göremedim

orta seviye BENCE

• şuan 2023 yeni baskıyı çözüyorum 31 32 net geliyor bazı sorular çok zor üzerinde epey düşünmeme rağmen bulamıyorum

• Hocam profil fotoğrafını 06 yaparsan kullanıcı adı-profil fotoğrafı uyumu çok iyi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencesi falan yok deneme orta zor sayılabilecek deneme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 2020 basımını çözüyorum şuan genel olarak orta ve üstü bir zorlukta. Ek olarak kolaylaştırmış olsalar bile orjinalin seviyesi piyasanın üstünde oluyor genelde, mesela geçen sene orjinalin sarı denemeleri bile 345 in kırmızı denemelerini 2 ye katlayacak bir zorluktaydı.

• Tytsi aşırı kolay mı bana mı öyle geliyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de denemeyi sipariş verdim. Gelince çözüp unutmazsam yorumumu buraya yazarım.

• sorular çok tadında ben beğeniyorum. 3 tane çözdüm ilk 5-10 soru diğer denemelere ve kurumsallara nazaran daha kolay. uzun süre düşündürten sorular var. olasılık soruları da güzeldi sanırım. geometrileri çok iyi.

• şu an çözüyorum orta-zor diyebilirim geometrisi şahsen baya kaliteli bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.