Bildirim
beyler nvidia gt 420 2gb dx11 performans?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oyun oynamak içinse bu tip kartları ömermiyorum daha üst seviye kartlara bakarsanız daha iyi olur
gt 420 crysis3 performansı ise en düşük ayarlarda efectler kapalı şekilde oynana biliyor ama 20 fps civarında oluyo genelde
AC 1 ve 2 de ise orta ayarda açabilir -
gucsuz bir kart oyun oynatmada pek iddiasi yok.ikinci el 6850 alsan sistem elverisliyse bundan bin kat daha iyi olur. -
O kart 5 sene öncesinin giriş seviyesiydi. Hatta giriş seviyesi demek de yanlış ekrana görüntü versin diye üretilmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: crysef
oyun oynamak içinse bu tip kartları ömermiyorum daha üst seviye kartlara bakarsanız daha iyi olur
gt 420 crysis3 performansı ise en düşük ayarlarda efectler kapalı şekilde oynana biliyor ama 20 fps civarında oluyo genelde
AC 1 ve 2 de ise orta ayarda açabilir
aga iyi diyonda ben nvidia geforce 8500 gt ile brotherhood ve crysis full ayarda kasmadan oynadım bu kart 1 ve 2 yi düşük ayarda acacaksa(8500 e göre yeni olmasına rağmen) atalım gitsin yavh -
quote:
Orijinalden alıntı: Hikaruzz
quote:
aga iyi diyonda ben nvidia geforce 8500 gt ile brotherhood ve crysis full ayarda kasmadan oynadım bu kart 1 ve 2 yi düşük ayarda acacaksa(8500 e göre yeni olmasına rağmen) atalım gitsin yavh
Bende gt230 ile gta v ultra da hersey acik oynadim cozunurluk 4k belirteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeonTrees
quote:
Orijinalden alıntı: Hikaruzz
quote:
aga iyi diyonda ben nvidia geforce 8500 gt ile brotherhood ve crysis full ayarda kasmadan oynadım bu kart 1 ve 2 yi düşük ayarda acacaksa(8500 e göre yeni olmasına rağmen) atalım gitsin yavh
Bende gt230 ile gta v ultra da hersey acik oynadim cozunurluk 4k belirteyim.
yani?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X