Şimdi Ara

Beyler nooluyoz bi bakın la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün bi kıza yazdım, kız demeye 1000 şahit ister, cs oynuyor pes atıyor falan filan bununla konuşmaya başladık pizza yaptım falan dedi (twitterdan dm üzerinden konuşuyoruz) hadi ya fotoğrafını atsana dedim (daha öncesinde yemek yapmayı & yemeyi çok severim dedim) tl gidecek ama facebooka gel dedi ve fotoğrafını attı bende oyş çok güzel olmuş falan dedim oda gel yazdı geleyimmi yazdım gel yazdı dedim sen yapar ısıtırsın ben yerim yazdım sonra odun gibi uyuya kaldım şimdi twitterına bakıyorum kaan iyiki var diye tweet atmış, lan 1 günde noluyoz beyler bi akıl verin sonra kestaneyi çizdirmeyek..

• bak bu tür hatunlara rastlanması mümkündür sanal ortamda 1.günde sevgili olan gece cinsel konuşan ertesi gün ayrılanlar bile var.bu hatunda bun durumun daha ahlaklısı olan güzide kızlarımızdan birisi takılmana bak ciddi düşünme.merak etme kaan iyi ki var yazdığı için özel fln değilsin kız milleti bu yarın bora iyiki var yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diziyazarı -- 14 Eylül 2013; 4:58:39 >
  • Bide beyler pes oynuyormusun dedi, abim üniversiteye gitmeden önce oynuyoduk dedim hangi üniversite diye sordu bende söyledim çok özledim çok kavga ederdik ama dedim oda kıyamam falan dedi la bi bakın la !!!
  • ergen mi ne :D
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenHelen

ergen mi ne :D

Hocam kestaneyi çizdirmekten korkuyorum, eyvallah bişey yapamazlar bizimkilerle görseler ama tek yakalarsa yeminle
  • ZEBANİ YOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

bak bu tür hatunlara rastlanması mümkündür sanal ortamda 1.günde sevgili olan gece cinsel konuşan ertesi gün ayrılanlar bile var.bu hatunda bun durumun daha ahlaklısı olan güzide kızlarımızdan birisi takılmana bak ciddi düşünme.merak etme kaan iyi ki var yazdığı için özel fln değilsin kız milleti bu yarın bora iyiki var yazar

hah bu güzel bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Hocam kestaneyi çizdirmekten korkuyorum, eyvallah bişey yapamazlar bizimkilerle görseler ama tek yakalarsa yeminle

korkam annnem :/ ne yapcak oyy
  • quote:

quote:

quote:

Küçük Osman 2 gün yüzü görecek diye biz ömür boyu sürünmeyelim hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Küçük Osman 2 gün yüzü görecek diye biz ömür boyu sürünmeyelim hocam

e o abazanlıkla sürünürüsn tabi çocugum

• öyle kizlar 1 günde seni göklerede cikarir.. 1 dk'de yerin dibinede sokar akışına birak
  • Skoru yap ve sal kizi. Sakin kendini ozel falan hissetme

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

Skoru yap ve sal kizi. Sakin kendini ozel falan hissetme

Özel hissetmiyorum hocamda bu kadar hızlı olunca, neyse vuralım gol olsun ^_^

• Aklıma ergen lise 1'li olduğum zamanlardaki bir halim geldi :D Bir kız vardı nette tanıştım, msn'in deli gibi kullanıldığı dönemler tabi o zaman. Kızla selamlaşıp tanıştığımın aynı günü duygusal muhabbete girdi, öyle ki aynı gün benden bir sinema bileti sözü istedi. Buluşup sinemaya götürecekmişim :D Kızda fake make değil ikinci günden kamera açmıştı zaten kendini gösterdi. Neyse iyi dedik, bende muhabbete devam ediyorum normal. Tanıştığımızın üçüncü gün yanlış hatırlamıyorsam bana dedi ki, ben 1 hafta kadar giremicem bilmem nereye gidiyoruz, ama numaranı ver mesajlaşırız dedi. Verdik numarayı da, sonra 1 hafta boyunca ne mesaj geldi bundan ne de bişe. Verdiğim telefondan dolayıda hiç kimse tarafından rahatsız edilmemiştim, yani art niyetle de almamıştı belli ki.

Sonra 1 hafta kadar geçti, bu msn'e girdi. Selamlaştım, sonra gayet normal bir şekilde mesajlaşırız falan demiştin, diye sordum. Sonrasında az bi muhabbet daha ettik ve bana aniden giydirmeye başladı lafları, sende diğer erkekler gibisin, hepiniz böylesiniz bilmem ne. Ulan ne yaptım saf saf konuşuyorum sadece. Sordum hatta ne oldu yav dedim, hani kesinlikle bir gram bile yanlış düşüneceği ya da onu kıracak bi laf etmemiştim şaşırdım bir an tokat yemiş gibi aynı. Bu şaşkınlığımın sebebide kızdan birşey bekliyor olmam değil, durduk yere böyle diyivermesiydi, hele ki o kadar samimi muhabbet ederken. Sorunca bir şeyler daha söyledi gene klasik kız lafları etti sonra sildi beni, ben bu olayı hiç unutmam sebebinin de kızla bi ilgisi yok, bir insan ilk saniyeden samimiyete girip kısa bir süre sonra DURDUK YERE ne için tersleyip basar gider. Komik bir anı olarak kaldı yani bende :D

Kısacası diyeceğim o ki, böyle ilk günden samimiyeti kuran, iyiki varsın ayakları çeken kızdan birşey beklemeyeceksin. Psikolojileri bi acayip oluyor, öyle o gün için aklı öyle hükmediyor sana canım cicim çekiyor, ertesi gün aklı başka türlü hükmediyor s.tir çekiyor. Yani sana da olan bu, bilgin olsun :D

• git bu seferde sen bobreklerini al. hep bizim böbrekler teklikede olack degil ya. bu seferde biz bobrek.avi yapalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

git bu seferde sen bobreklerini al. hep bizim böbrekler teklikede olack degil ya. bu seferde biz bobrek.avi yapalim.

Gün intikam günüdür !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.