Bildirim
Beyler nasıl olmuş ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eşya az olmasına rağmen içim karardı.Ben en az eşya ve açık rengi severim.Krem, şampanya vs. gibi _____________________________ -
güzel, zevkli adamsın belli
duvardaki ortaköy tablosu ışıklı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murder Inc. -- 26 Ekim 2014; 16:09:45 >_____________________________ -
Kotu ya bu ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
Eşya az olmasına rağmen içim karardı.Ben en az eşya ve açık rengi severim.Krem, şampanya vs. gibi
evet boya konusunda sıkıntı yaşıyorum bnde çok boğuyor değiştireceğim biraz böyle kalsın ayrıca açık raydolap yaptırıyorum oda geldikten sonra daha net bir şeyler oluşabilir kafamda.
quote:
Orijinalden alıntı: Murder Inc.
güzel, zevkli adamsın belli
duvardaki ortaköy tablosu ışıklı mı?
Evet dostum led li ortaköy tablosu
Odanın büyük bir kısmını tv kaplıyor ben olsaydım daha farklı alanlara harcardım paramı ilk bakışta zengin bir görüntüsü var ama kültürel fakirlik seziyorum. Gitar kaykay mixer, önem verdiğin kitaplar falan filan. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: 707
Odanın büyük bir kısmını tv kaplıyor ben olsaydım daha farklı alanlara harcardım paramı ilk bakışta zengin bir görüntüsü var ama kültürel fakirlik seziyorum. Gitar kaykay mixer, önem verdiğin kitaplar falan filan.
Biraz önce yukarıda belirttiğim gibi açık raydolap yaptırıyorum ölçüler alındı 3 gün sonra hazır olacak dolabın tamamını kıyafet için kullanmıyacağım bazı kısımlarında maket araçlar kitaplar ve yine maketten oluşan aksesuarlar kullanıcam gitara gelince ilgi alanıma girmiyor
güzel olmuş
_____________________________ -
Hepimiz ölücez aynı toprağa gömülcez. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler