Şimdi Ara

Beyler morelim bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler saat 7 gibi kadıköyden eve geliyordum minibüsle. arkada camın orda oturuyordum acıbadem de bitane kız bindi yanında annesi vardı ben böyle güzellük görmedim belki bana öyle geldi ( kavak yellerindeki mine yi düşünün onun kumralı fakat daha derli toplu ve daha güzeli )... Minibüs dolu oldugu için kız ayaktaydı ben kıza baka kaldım minibüs iyice doldu kızda bana bakmaya basladı ben dışarıyı izliyordum o suratını çevirdiği zaman ona bakıyordum , kız annesiyle gülüşüyordu o kadar tatlı bi gülüşü vardı ki. neyse kızlar benim incegim duraktan 2 durak önce indi ( kız o arada oturmustu ) kız ayağa kalktı sağ tarafındaydı kapıya döndü dönerken 360 derece etrafında döndü resmen kız bana baktı ben öyle bir bakış görmedim resmen vuruldum kıza sonra kızla annesi indi sağdaki camdan baktım kıza o da bana bakıyordu. İnmediğime çok pişmanım beyler. Kızı bidaha görmek için çok şey verirdim Offf beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

beyler saat 7 gibi kadıköyden eve geliyordum minibüsle. arkada camın orda oturuyordum acıbadem de bitane kız bindi yanında annesi vardı ben böyle güzellük görmedim belki bana öyle geldi ( kavak yellerindeki mine yi düşünün onun kumralı fakat daha derli toplu ve daha güzeli )... Minibüs dolu oldugu için kız ayaktaydı ben kıza baka kaldım minibüs iyice doldu kızda bana bakmaya basladı ben dışarıyı izliyordum o suratını çevirdiği zaman ona bakıyordum , kız annesiyle gülüşüyordu o kadar tatlı bi gülüşü vardı ki. neyse kızlar benim incegim duraktan 2 durak önce indi ( kız o arada oturmustu ) kız ayağa kalktı sağ tarafındaydı kapıya döndü dönerken 360 derece etrafında döndü resmen kız bana baktı ben öyle bir bakış görmedim resmen vuruldum kıza sonra kızla annesi indi sağdaki camdan baktım kıza o da bana bakıyordu. İnmediğime çok pişmanım beyler. Kızı bidaha görmek için çok şey verirdim Offf beyler

Yaptığın şeyi hergün aynı saatte tekrarla ya da indikleri yerde gidip bekle o saatlerde,ulaşabilirsin...

• hastanenin orda bindiler sadece bi güne özgüdür o herhalde

abime bir çay verin

• quote:

hastanenin orda bindiler sadece bi güne özgüdür o herhalde

Herşeyimi veririm diyosun,denemekten çekinmezsin heralde. 1 hafta boyunca dene,indikleri yerde bekle. Ya da bindikleri... Aynı saatte. Belki görürsün.

Orijinalden alıntı: Solenzara

quote:

beyler saat 7 gibi kadıköyden eve geliyordum minibüsle. arkada camın orda oturuyordum acıbadem de bitane kız bindi yanında annesi vardı ben böyle güzellük görmedim belki bana öyle geldi ( kavak yellerindeki mine yi düşünün onun kumralı fakat daha derli toplu ve daha güzeli )... Minibüs dolu oldugu için kız ayaktaydı ben kıza baka kaldım minibüs iyice doldu kızda bana bakmaya basladı ben dışarıyı izliyordum o suratını çevirdiği zaman ona bakıyordum , kız annesiyle gülüşüyordu o kadar tatlı bi gülüşü vardı ki. neyse kızlar benim incegim duraktan 2 durak önce indi ( kız o arada oturmustu ) kız ayağa kalktı sağ tarafındaydı kapıya döndü dönerken 360 derece etrafında döndü resmen kız bana baktı ben öyle bir bakış görmedim resmen vuruldum kıza sonra kızla annesi indi sağdaki camdan baktım kıza o da bana bakıyordu. İnmediğime çok pişmanım beyler. Kızı bidaha görmek için çok şey verirdim Offf beyler

Lan bu benim yaşadığım olaya çok benziyor.

Kız sürekli dönüp bakıyordu minibüste on üzerinden 8-9 du tam inerken en arkada oturmama rağmen gene dönüp baktı bende ona baktım indi gitti atlayasım geldi aşağı ama yapmadım öyle kaldı

Çok pişmanım.

Sonra karsılasmadınız mı ? görsem yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 4 Mart 2011; 23:45:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse sokakta gördüğü ayaküstü biriyle çıkmaz ya da aşk yaşamaz bunu kafana sok argoca :)
  • vermezzz

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Türk Telekom'un orda mı indi kız?

Hayır dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 4 Mart 2011; 23:53:51 >

bunun aklı bende kalsın diye...

sonuçta ego...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.