Bildirim
beyler konu dısı ama msn hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim de yaklaşık 1 saattir açılmıyordu webmessenger ile idare ediyordum ama şu an açıldı msnim. -
Malesef benimkide açılmıyor -
bendede aynı sorun var beklicez artık serverlarda bakım yaıyorlar herhalde -
bağlanamıyınca yardım tuşuna bastım çıkan şey alttaki yazı:
Sign In
Bazı kullanıcılar hizmete oturum açma sorunları yaşayabilirler. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Son güncelleştirme: 01.02.2006 10:25:00 Pasifik Saati (GMT -8:00) -
webmessenger dan girin giremediğiniz anlarda -
MSN 8.0 kullanıyorum, sabahtan beri bir sorun yok... -
ewet acılmıyor -
şu sıralar düzeldi -
ya kahretsin ya delirecem
sifremi kaybettim daha dogrusu unuttum otomatik oturum acmadaydı
yanlislikla kliki kaldirdim ama tekrar geri koyunca gellmedi gizli soruyuda unuttum aksi gibi kac saatir deniyorum olmuyor -
1 haftadır msn de bir gariplik var zaten birden kopuyor 1 saat kadarda bağlanmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: alkolikcihan
ya kahretsin ya delirecem
sifremi kaybettim daha dogrusu unuttum otomatik oturum acmadaydı
yanlislikla kliki kaldirdim ama tekrar geri koyunca gellmedi gizli soruyuda unuttum aksi gibi kac saatir deniyorum olmuyor
hotmail.com a git. orda şifremi unuttuma tıkla. sonra da e-mail adresime gönder de. böylece hotmail hesabı alırken verdiğin diğer e-mail adresine şifre gider. kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X