Şimdi Ara

Beyler Kız Mevzusu Acaip Soğudum Lütfen Yardım [ Hikaye içeride ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay dün oluyor , kiz arkadasimin evindeyim uzaniyoruz yatakta sonra kiz bi anda karnim cok kötü agriyor dedi tuvalete gitti , evde baska kimse yok sessiz tabi öyle sekerleme niyetine uzaniyorduk bu yüzden bariz sifon sesleri filan duyuluyordu , daha kötü sesler duymayim diye kendimi kastim baya sonra su sesleri falan gelince kasmayi biraktim , yataga geldi tekrar of cok rahatladim midem kötü bozulmus dedi , cok titiz bi adamim , tuvalet bahsi ne zaman gecse midem bulanmaya baslar zaten feci sekilde sogudum kizdan bi kac dakika daha uzanip eve gittim , kiz cirkin degil tatli güzel de bi kiz ayrilmak istemiyorum ama her seyin bi kusuru var demekki nasil kafamdan atabilirim bu olayi lütfen yardim

• Problem kızda değil sende. Kendini tedavi ettir.
  • sen evlenemessinde . gecmis olsun.

Forever elmander
  • hocam sen tuvalate gitmiyo musun yoksa farklı yöntemler mi deniyosun
  • Oha bir dk şimdi kızlar tuvalete filan mı gidiyor?
  • Sanki sen yapmıyorsun, eminim evde kimse yokken senfoni orkestrasını aratmıyorsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Sanki sen yapmıyorsun, eminim evde kimse yokken senfoni orkestrasını aratmıyorsundur

Ya o ben yokken yine yapsin, beni ilgilendirmez o kadari , sadece gözümün önünde böyle seyler olmasi direk sogutuyor olaydan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse duymasın ayıp olur diye fizanda mı yapıyorsun sen tuvaletini
  • Sen bı tedavi ol ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

quote:

Sanki sen yapmıyorsun, eminim evde kimse yokken senfoni orkestrasını aratmıyorsundur

Ya o ben yokken yine yapsin, beni ilgilendirmez o kadari , sadece gözümün önünde böyle seyler olmasi direk sogutuyor olaydan .

Gözünün önünde tuvaletini yapmadığı sürece sorun yok.
  • Yeni biri uye olmustu foruma "Giktir Sit" ti galiba.
  • Onlarda insan, şakin ol şampiyon.
  • Olay dün oluyordan sonrasını okumadım.kip kaymasına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha lan kızlar bile s.çıyormuş. Napsak nerelere gitsek yaşanmaz bu dünyada artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Olay dün oluyordan sonrasını okumadım.kip kaymasına bak

• quote:

quote:

Elinde olan bir şey olsa eminim ki yapmaz, ağrı çok kötü bir şey gerçekten. Her insanın başına gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Oha bir dk şimdi kızlar tuvalete filan mı gidiyor?

• Kız senin yanında doğal davranmış işte daha ne, bir rahatsızlığı varsa onu içine atıp senin gitmeni mi beklesin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Oha bir dk şimdi kızlar tuvalete filan mı gidiyor?

Yok lan. Ameliyatla aldırıyor benimki
  • quote:

Olay dün oluyor , kiz arkadasimin evindeyim uzaniyoruz yatakta sonra kiz bi anda karnim cok kötü agriyor dedi tuvalete gitti , evde baska kimse yok sessiz tabi öyle sekerleme niyetine uzaniyorduk bu yüzden bariz sifon sesleri filan duyuluyordu , daha kötü sesler duymayim diye kendimi kastim baya sonra su sesleri falan gelince kasmayi biraktim , yataga geldi tekrar of cok rahatladim midem kötü bozulmus dedi , cok titiz bi adamim , tuvalet bahsi ne zaman gecse midem bulanmaya baslar zaten feci sekilde sogudum kizdan bi kac dakika daha uzanip eve gittim , kiz cirkin degil tatli güzel de bi kiz ayrilmak istemiyorum ama her seyin bi kusuru var demekki nasil kafamdan atabilirim bu olayi lütfen yardim

Bence problemin üzerine git yani git üzerine sifon çek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.