Şimdi Ara

Beyler Kız Meselesi Farklı Bir Durum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba arkadaşlar malumunuz bugün istanbulda kar yağdı dersler iptal oldu bizde eve gitmedik takıldık dışarda 2 arkadaş bizim lisede sevdiğimiz 2 kız vardı yolda karşımıza çıktılar bizde takip ettik evlerini öğrendik onlar evden çıktı dolaşmaya gittiler bizde kar ile kızların isimlerini yazdık kızlar geldi bizi gördüler ben normalde utanmam ama o kızı gördüğüme başka bişi oluyo utanıp kaçtık kızlar peşimizden koştular arkadaşın sevdiği kızın hoşuna gitti nolur gelin filan dedi ama benim sevdiğim kız ağzına geleni saydı bana en sonunda benim sevdiğim kız bizi sesimizden tanıdı nerden tanıdıysa voleybol oynadık bi kere ama muhabbetimiz yoktu ablası vardı kızın yanında o da bize saydı en sonunda bize okulda görüşürüz dediler ama heralde yarın okullar tatil pazartesi yanımıza gelirlerse ne diycez biz yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P Marlon

Biraz Uzun Olacak Kusura Bakmayın
    Merhaba arkadaşlar malumunuz bugün istanbulda kar yağdı dersler iptal oldu bizde eve gitmedik takıldık dışarda 2 arkadaş bizim lisede sevdiğimiz 2 kız vardı yolda karşımıza çıktılar bizde takip ettik evlerini öğrendik onlar evden çıktı dolaşmaya gittiler bizde kar ile kızların isimlerini yazdık kızlar geldi bizi gördüler ben normalde utanmam ama o kızı gördüğüme başka bişi oluyo utanıp kaçtık kızlar peşimizden koştular arkadaşın sevdiği kızın hoşuna gitti nolur gelin filan dedi ama benim sevdiğim kız ağzına geleni saydı bana en sonunda benim sevdiğim kız bizi sesimizden tanıdı nerden tanıdıysa voleybol oynadık bi kere ama muhabbetimiz yoktu ablası vardı kızın yanında o da bize saydı en sonunda bize okulda görüşürüz dediler ama heralde yarın okullar tatil pazartesi yanımıza gelirlerse ne diycez biz yardımlarınızı bekliyorum

• Kara isimlerini yazdınız onlar görünce kaçtınız, kızlar kovaladı ve lisedesiniz?

İnsanın içinden neyin kafasındasınız la demek geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smart141

Kara isimlerini yazdınız onlar görünce kaçtınız, kızlar kovaladı ve lisedesiniz?

İnsanın içinden neyin kafasındasınız la demek geliyor.

Benimde kalbini kırmak istemiyorum ama sen neyin kafasındasın tabi sende o yoktu değil mi ? diyesim geliyor
  • pfff...

Sadece şu yazdığın mesaja bakarak söylüyorum ki senin lise öğrencisi olman mümkün değil. Ayrıca seninle tartışacak değilim. Bu konuya bir daha mesaj atmayacağım ama sana bir abi tavsiyesi : Kimseye özenip, olmadığın biri gibi davranma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun tadı tuzu kaçtı şu muhabbete bak ya Liseli olmak ta problem yokta fikirlerin liseli gibi işlerse sorun orda başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P Marlon

Biraz Uzun Olacak Kusura Bakmayın

Rüyamı gördünüz arkadaş yok öyle birşey, hem perşembe günü kar yağmadı ki gidin meteorolojiye bakın :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    12 ay önce açıldı
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abla kardeş bu kardeşimize sayınca mutlu olmuş gariban gelmiş konu açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Thrax

Abla kardeş bu kardeşimize sayınca mutlu olmuş gariban gelmiş konu açmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.