Şimdi Ara

beyler kız meselesi (farklı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler universite 2. sınıftayım ve 2 kızla tanışdım daha doğrusu onlar benimle tanıştı cool story asla değildir isterseniz smslerin fotosunuda göstericem neyse olayı anlatıyorum ben halkla ilişkiler okuyorum ve mesleki ingilizce diye bir dersimiz var buna bir sınıfla ortak gidiyoruz sivil hava ulaştırmacılığı bölümüyle burdan bir kız derste beni kesiyordu sürekli ders arasında kafeteryanın önünde sigara içerken gözlerini hiç ayırmadan bakıyordu ben anladım birşeyler olacağını neyse mola bitti derse girdik tekrar ben tek oturuyorum o kesen kızda arkadaşıyla 2 sıra arkamda orta sırada oturuyor hoca kitabı takip etmemizi istedi bende kitap yok sağıma soluma bakınırken tak o kız atladı kitabın yoksa yanımıza gelebilirsin diye teşekkür ettim gittim yanlarına işte tanıştık ee ne var bunda sorun derseniz ben bu beni kesenden pek hoşlanmadım yani tipi bana göre değil çirkin bi kızda değil ama ne bilim ben beğenmedim yanındaki kızdan daha çok hoşlandım :D neyse ben bu kızdan pek haz etmediğim için fazla konuşmadım bu dayanamadı nıye bukadar sessızsın dedı bende dondum ve ders ıslenıo felan dedım gulustuler neyse ıste tanısma faslı bole oldu arkadaslar sonra 1 gun gecdı aradan bahcede felan gordugunde bu kız hep bana bakıyor yanındakı arkadasındanda hıc ayrılmıyor o gun konusmadı ole gecdı aksam face e gırdım durtmus ve faceden eklemıs ıste konustuk bıraz numaranı versene dedı verdm ordanda bıraz dewam ettık evdemı kalıosun felan dedı evet dedım arkadasla evde kalıyoruz konu ıcme konusuna geldı bı gun ıcerız dedı ben nerede dedım ıstedıgın yerde dedı he bu arada kız benı takıp etmıs beyler evımın yerını bılıyor zaten unıye 3 dk uzaklıkta ev neyse ıste bıgun bızı evıne dawet etmıcekmısın dedı buyruun gelın tabı dedım evdemısın dedı evet dedım tak geldıler ıste fılm mılm ızledık yanındakı arkadası cok cana yakın yanımda oynadı bıle kız muzıkte bana sureklı dıl felan cıkarıyor konusuyor ama bu obur bana yazan kızda fılm ızlerken omzunu benım basıma felan koydu elımle oynadı ama ben obur kızla bıseyler yasamak ısterdım bu olayı nasıl tersıne cevırebılrm beyler kızla zorakı mesajlaşıyorum :( memlekete gıdıcem yarın mesela senı ongun goremıcem felan sana sureklı baktım bugun doya doya felan dıyor ben neden felan dıyorum bılmıyorum dıyor bıraz daha ılerleyınce sanırım aşık olduğunu acıklayacak :s ben bunu soleyınce ona nasıl bı cevap verebılrım beyler ama yanındakı hatunuda kaybetmek ıstemıyorum napmalıyım ?

• hem paragraf yok hem noktalama yok hem yanlış karakter kullanımı çok fazla kısacası okunmaz
  • Okumayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omzunu başına mı koydu ?!? kafana omuz falan atıp dövdü falan diyeceksin sandım
  • istediğin kızla o kız yakın hep beraber demişsin ve mesajlaştığın kız seni seviyorsa arkadaşına anlatır zaten kısaca açılırsan arkadaşına ihanet etmez belki

• grup teklif et karlı çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

grup teklif et karlı çıkarsın

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.