Şimdi Ara

Beyler Kaleci Olmak İstiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1998 doğumluyum beyler kilo 84 boy 175 Olabilirmiyim geçmi ? acaba

• 1-Olamassın
    2-Olamassın
    3-Olamassın
    4-Olamassın
    5-Torpil
  •  Beyler Kaleci Olmak İstiyorum Yardım

böyle bişey değilsen çok geç
  • kaleci olamazsan pazarda limon sat

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahfilvar -- 16 Eylül 2014; 19:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zedd

de gea kardeşimiz mi bu :)
  • eyvahfilvar kullanıcısına yanıt
    Pazarda Karpuz Satarım :D Bi anımı Anlatiyim Futbola başlıcaktım işte Kalecilik yaşım 11 di tam konuştuk hocayla tamam felan dedi sonra 3 gün sonra gitcektim 2. gün ayağımı kırdım batsızlık oldu hayallerim cope gitti :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

De Gea'ya neresi benziyor nasıl benzettin

Fotoğraftaki; Van Der Sar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi kardes harikasin yemin ederim aksam hali saha macim vardi gitmeyi unutacaktim zaten kotu oynuyom cagirmazlar zorla gidek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aimtrex

Pazarda Karpuz Satarım :D Bi anımı Anlatiyim Futbola başlıcaktım işte Kalecilik yaşım 11 di tam konuştuk hocayla tamam felan dedi sonra 3 gün sonra gitcektim 2. gün ayağımı kırdım batsızlık oldu hayallerim cope gitti :(

kardeşim cidden bunları kafaya takma, bi spor kulubüne falan git gerçekten çok hevesliysen, orda zaten kendinin de farkına varırsın, çok geç sayılmaz yine de. ama kafaya takma sen okulunu oku, mesela benim kuzenim Bursaspor alt yapıda oynuyo, 2000li ama çocuk hem günlük sporunu yapıyor, hem dersine çalışıyor hem de sosyal aktivitelerde bulunuyo farklı farklı, her şeye zaman var anlayacağın, kendini buna kaptırma ama istersen yapılmayacak şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

quote:

De Gea'ya neresi benziyor nasıl benzettin

Fotoğraftaki; Van Der Sar

bnzetmedim sordum işte

• Hocam aldırmayın bu arkadaşlara. Bal gibi olabilirsin. Sizinle aynı yaştayım boyum 183 kilom 86 bende geçen sene merak sardım seneye yaz tatilinde anlaştım futbola gidicem(futbol kursu)

Öncelikle kendini alıştır hocam atlamaya zıplamaya. Topu izle sürekli baktın top geliyor kaleye doğru top dışında birşey görmesin gözün ve zıplayıp yakala topu. Tabii antrenmanlarla olur bunlar. Mesela başa baş pozisyonlarda topa atla ve sarıl yada kay adama doğru.
    Gibi gibi ama başlangıç olarak bir kaleci eldiveni şart.

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt
    İnşallah Kardeşim Hayırlısı Hevesliydim cocukluktan beri
  • Öncelikle yaşın geçmiş onu söyleyim. Boyunda 180 cm den az olursa kaleci olamazsın. Bence hemen bir klube katıl eğer profesyonellik düşünüyorsan ismi duyulmuş bir klube. Ardından antrenman 2 saat sürüyorsa sen 2-3 saat daha fazla çalışmalısın. İnanıp çalışırsan ( Baya hemde ) ve boyun uzarsa iyi yerlere gelebilirsin.

• VezHack kullanıcısına yanıt
    Böyle Olumlu Yorumları Görunce Seviniyorum eyvallah kardeşim Sende İnşallah istedigin olur
  • Güncel
  • olacaksanda olma kalecilik yüzünden 2 kere kolumu kırdım . 2. seferde ameliyat olmak zorunda kaldım . Zaten kimse senin değerini bilmiyor takım yenerse gol atan adam sayesinde kazanılıyor kaybedrse tüm yük kalecinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

olacaksanda olma kalecilik yüzünden 2 kere kolumu kırdım . 2. seferde ameliyat olmak zorunda kaldım . Zaten kimse senin değerini bilmiyor takım yenerse gol atan adam sayesinde kazanılıyor kaybedrse tüm yük kalecinin.

aynen orasıda var kardeş Burası Türkiye kardeşim gol atan degerlenir golu kurtarana bakıp gecerler
  • Kaleci olmanın yaş ile ilgisi yok bak Buffona adam 40.5 yaşında hala üst seviyede Donnaruma 16 yaşında kaleye geçti mesela eğer yeteneğin varsa hemen göstermeye başlarsın erken yaşta başlamayla kaleci olunmaz.Konu sahibi arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama yaşı kafana takma bir antrenöre rica et seni bir test etsin kalecilik yeteneğin varsa 20 yaşını geçsen bile havada kapılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.