Şimdi Ara

Beyler İçeri Lütfen ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce seviglmden ayrildim.. Beyler seviyrdm ben onu hemde cok tarifi yok .. Benim için değerli olan herşeyi onnla paylaştim .. Ben bunu haketmemiştm ki .. Yüzüne bkamaya kiyamiyrdm sözde oda öyleydi.. Cok fena haldeyim beyler

Ben hiç birşey yapmadmki ona.. Hep yaninda oldum.. Seviyordu sözde ne oldu şimdi anlamadim.. Haketmemiştm beyler ben bunu

• Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini. Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni' .. [Paul auster

Garip değil mi ? Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, İlk vazgeçeceği kişi siz olursunuz !

Aşk; karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, onun sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır. ____VİCTOR HUGO

Gidene kal demeyeceksin.
    Gidene kal demek zavallılara,
    Kalana git demek terbiyesizlere,
    Dönmeyene dön demek acizlere,
    Hak edene git demek asillere yakışır.
    ...Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,
    yoksa değersiz olan hep sen olursun...
  • Tam 1 sene önce bende böyleydim,hatta daha kötüydüm,intihara bile teşebbüs etmiştim.Salaklık yapma sakın,bak ben 1 sene öncesine bakıp gülüyorum,sende böyle olcaksın liseli.

Sadece zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini. Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni' .. [Paul auster

Garip değil mi ? Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, İlk vazgeçeceği kişi siz olursunuz !

Aşk; karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, onun sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır. ____VİCTOR HUGO

Gidene kal demeyeceksin.

Hocam bir olay bu kadarmi güzel anlatilabilr ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

Tam 1 sene önce bende böyleydim,hatta daha kötüydüm,intihara bile teşebbüs etmiştim.Salaklık yapma sakın,bak ben 1 sene öncesine bakıp gülüyorum,sende böyle olcaksın liseli.

Sadece zaman.

Hocam hiç bi kiz beni ağalatamz diyordum şu ana kadar .. Cok feci sarsıldım 1 sene öncesine bakip güleceğim günü sabirsizlkla beklyrm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Tam 1 sene önce bende böyleydim,hatta daha kötüydüm,intihara bile teşebbüs etmiştim.Salaklık yapma sakın,bak ben 1 sene öncesine bakıp gülüyorum,sende böyle olcaksın liseli.

Sadece zaman.

Hocam hiç bi kiz beni ağalatamz diyordum şu ana kadar .. Cok feci sarsıldım 1 sene öncesine bakip güleceğim günü sabirsizlkla beklyrm .

Apocalyptica-I Don't Care dinle

Boşvermelisin artık,bitti.Başlasada eskisi gibi olmaz.Bir kere seni ağlattı.Sana kötülük yaptı,seni ağlattı.Bunu sakın unutma.5-6 ay sonra sana mesaj attığında,"aslında çok özledim seni (:" dediğinde acısını çıkart.İşte o zaman rahatlarsın ve benim gibi şimdi arkana bakıp gülersin.

• quote:

quote:

quote:

Sadece zaman.

Apocalyptica-I Don't Care dinle

Boşvermelisin artık,bitti.Başlasada eskisi gibi olmaz.Bir kere seni ağlattı.Sana kötülük yaptı,seni ağlattı.Bunu sakın unutma.5-6 ay sonra sana mesaj attığında,"aslında çok özledim seni (:" dediğinde acısını çıkart.İşte o zaman rahatlarsın ve benim gibi şimdi arkana bakıp gülersin.
    Tekrar başlamak gibi birşey olamaz artik hocam .. özledim diye mesaj hiç atmasın hocam ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda kimse seni teselli edemez, kendi içinde muhasebesini yapacaksın ve zamanla onun yokluğuna alışacaksın. Bu bir süreç ya çok acı ceker geç unutursun ya da hiç takmazsın çabuk unutursun... Her şey senin elinde.
  • quote:

Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini. Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni' .. [Paul auster

Gidene kal demeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Burda kimse seni teselli edemez, kendi içinde muhasebesini yapacaksın ve zamanla onun yokluğuna alışacaksın. Bu bir süreç ya çok acı ceker geç unutursun ya da hiç takmazsın çabuk unutursun... Her şey senin elinde.
    Hocam içimdekileri dökmek istedim sadece .. Unutulur elbet benim amacim bunlari anlatip ' aa sevgilim vardi ayrildik çok üzgünüm' rolleriyle ego tatmin etmek , kizi rezil etmek veya tepki almasina yol açmak falan da değil.. Sadece hissettiklerimi yazdim..
  • quote:

quote:

Sadece zaman.

Senin yaşadıklarını zamanında bende yaşadım. Şu an arkama bakıp hakikaten gülüyorum. Şimdi benim değerimi bilmeyip gidenler 2. şans ver bana diye peşimden koşuyor. Ama neyi anladım biliyormusun. ASLA SEVDİĞİNİ BELLİ ETMEYECEKSİN. Şu an ki kız arkadaşımı çok seviyorum ama asla ona vazgeçilmezsin hissini vermiyorum ve artık bana ailesinden bile daha bağlı.

• Atıcak er yada geç olsada öyle bir mesaj atıcak.Açık açık söylemesede onu söylemeye çalışacak.Çok sevdiysen çok zor zamanlar geçiriceksin.Mesela ben hastanelik olmuştum.Akciğer zarımda yırtılma vardı ve iltihaplanma.Her türlü şeye bulaşmıştım onu unutabilmek için.Salaklığa bakar mısın? :D:D:D

•  Beyler İçeri Lütfen ..
  • Ben burada tam 50 konu actım bilen bilir. Bi halta yaramıyo. Simdi sana herkes diyecek unut onu,bosver,baska kız bul. Sende diyeceksin ki; manyak mısınız lan nasıl unutayım,bosveremem hala seviyorum,hemen baska birini bulamam bulsam bile onu hatırlarım.

O yüzden ben sana bir sey demiyorum. Ama gecmiyo meret bunu bil. Herkesin sevme derecesi farklıdır,ve yasları,kisilikleri de farklıdır. Ben nedense bir türlü arkama bakıp gülemedim,hatta yeni bir kız bile bulamadım. Bulmaktan korktum hep,eski sevgilimin özelliklerini arar oldum herkeste. Ama onun bütün özelliklerine sahip bir kız henüz bulamadım,yok da zaten.

Gecer diye kendini avutma,ask acısının tadını cıkar. Gercekten asık olmussun ve bu herkesin yapabilecegi bir sey degil. Sadece zamanla yokluguna alısırsın,gecmez,gecmeyecek.

Yokluguna ne kadar da alısırım diye sorarsan belki 1 ay belki 1 sene. Unut diyenlere aldırma,balık hafızalı mısın sen nereye unutuyorsun bu kadar cok sevdigin bi kızı. Unutmamaya degil de nefret etmeye calıs. O zaman acını kıza yönlendirirsin ve yükün hafifler.

Kusura bakma yazdıklarım moralini bozmus olabilir,ama gerceklerden haberdar olman lazım.

cıngozzz olayı çözmüs. Kızla cıkana kadar her numarayı uygula,ilk haftalarda canım cicim aylarını yasat. Sonra birden ilgini,alakanı azalt. Kız sana baglanır. Yoksa kızın köpegi olursun,seni kullanır atar. Her kız mı böyle olur,her erkek mi bunu yasar be kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 6 Ekim 2010; 3:28:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

quote:

Sadece zaman.

Senin yaşadıklarını zamanında bende yaşadım. Şu an arkama bakıp hakikaten gülüyorum. Şimdi benim değerimi bilmeyip gidenler 2. şans ver bana diye peşimden koşuyor. Ama neyi anladım biliyormusun. ASLA SEVDİĞİNİ BELLİ ETMEYECEKSİN. Şu an ki kız arkadaşımı çok seviyorum ama asla ona vazgeçilmezsin hissini vermiyorum ve artık bana ailesinden bile daha bağlı.
    ''ASLA SEVDİĞİNİ BELLİ ETMEYECEKSİN'' bunu nasil yapiyorsunuz hocam ya

• O zamanlar açtığım 2 konu :D:D:D
    İlk konuyu açalı tam 1 sene olmuş,vay be :D:D:D:D

http://forum.donanimhaber.com/m_34968650/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34968650

http://forum.donanimhaber.com/m_35434118/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35434118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 6 Ekim 2010; 3:29:02 >
  • quote:

Ben burada tam 50 konu actım bilen bilir. Bi halta yaramıyo. Simdi sana herkes diyecek unut onu,bosver,baska kız bul. Sende diyeceksin ki; manyak mısınız lan nasıl unutayım,bosveremem hala seviyorum,hemen baska birini bulamam bulsam bile onu hatırlarım.

O yüzden ben sana bir sey demiyorum. Ama gecmiyo meret bunu bil. Herkesin sevme derecesi farklıdır,ve yasları,kisilikleri de farklıdır. Ben nedense bir türlü arkama bakıp gülemedim,hatta yeni bir kız bile bulamadım. Bulmaktan korktum hep,eski sevgilimin özelliklerini arar oldum herkeste. Ama onun bütün özelliklerine sahip bir kız henüz bulamadım,yok da zaten.

Gecer diye kendini avutma,ask acısının tadını cıkar. Gercekten asık olmussun ve bu herkesin yapabilecegi bir sey degil. Sadece zamanla yokluguna alısırsın,gecmez,gecmeyecek.

Yokluguna ne kadar da alısırım diye sorarsan belki 1 ay belki 1 sene. Unut diyenlere aldırma,balık hafızalı mısın sen nereye unutuyorsun bu kadar cok sevdigin bi kızı. Unutmamaya degil de nefret etmeye calıs. O zaman acını kıza yönlendirirsin ve yükün hafifler.

Kusura bakma yazdıklarım moralini bozmus olabilir,ama gerceklerden haberdar olman lazım.
    Tüm aci yönlerini yukarilara çektin hocam konunun Ama galiba haklisin ''nut diyenlere aldırma,balık hafızalı mısın sen nereye unutuyorsun bu kadar cok sevdigin bi kızı.'' Kesinlikle hocam

• quote:

O zamanlar açtığım 2 konu :D:D:D
    İlk konuyu açalı tam 1 sene olmuş,vay be :D:D:D:D

http://forum.donanimhaber.com/m_34968650/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34968650

http://forum.donanimhaber.com/m_35434118/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35434118
    genel ev diyen bile olmuş hocam

• her aşk ölümü tadacak panpa ben bunu bilir bunu söylerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

quote:

Sadece zaman.

''ASLA SEVDİĞİNİ BELLİ ETMEYECEKSİN'' bunu nasil yapiyorsunuz hocam ya
    Sabır isteyen birşey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.