Şimdi Ara

beyler hic sevgilim olmadi, bi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav hic sevgilim olmadi.artik romantik komedi fimlerinde bile ağlıyorum.bu sevgili nasıl bulunuyor, yapılıyor?şuan telefon ile giriyorum, hafta sonu fotoğraflarımıda koyarım.19 yaşındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

yav hic sevgilim olmadi.artik romantik komedi fimlerinde bile ağlıyorum.bu sevgili nasıl bulunuyor, yapılıyor?şuan telefon ile giriyorum, hafta sonu fotoğraflarımıda koyarım.19 yaşındayım.

Bizim bakkalda var tanesi 50 kuruş.

• görücü usulünün hiçbir dinde yeri yok. hayatını beraber yaşayacağın insanı piyango usûlü ile mi belirleyeceksin? saçma sapan insanlarla aynı yerde yazıyoruz anasını satayım.

not: umarım sazan.avi olmamışımdır.

• Kafaya takma bu kadar bir kere girdin mi bu islere sevgilinden ayrildiktan sonra sokakta gordugun 2 tane sarilan sevgili canini aciticak sadece filmlerde olur sanardim ama oyle oluyormus.Ve bu yasta yapacagin bir iliski uzun surer belki ama ciddi bir seyler cikmasi zor sonra bir bakmissin senin sarildigin optugun kizi bir baskasi sariliyor iste o zaman kotu olursun

• Bırak olmasın zaten olunca da keşke olmasaymış diyeceğinden emin olabilirsin. Başağrısından başka birşey değil. Bazen insanın canı sıkılıyor yalnız olunca ama arkadaşlarınla takılabildiğin sürece sevgili olaylarını tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Wright

görücü usulünün hiçbir dinde yeri yok. hayatını beraber yaşayacağın insanı piyango usûlü ile mi belirleyeceksin? saçma sapan insanlarla aynı yerde yazıyoruz anasını satayım.

nasıl yani dinimzce doğru değil mi görücü usulü????
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskow42

quote:

görücü usulünün hiçbir dinde yeri yok. hayatını beraber yaşayacağın insanı piyango usûlü ile mi belirleyeceksin? saçma sapan insanlarla aynı yerde yazıyoruz anasını satayım.

hangi din "tombala usûlü kız seçip evlenin" der? elbette ki tanışıp görüşeceksiniz, birbirinizi tanıyacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oturduğun yerden olmuyor malesef ne kadar yakışıklı olursan ol ortamın olması lazım.Ne biliyim okula gidersin sürekli aynı kızları görürsün kızların olduğu bi işde çalışırsın devamlı bakışıp ayarlamaya çalışırsın gibisinden aynı kızlarla devamlı görüşebileceğin bir ortam gerekir.
  • quote:

quote:

quote:

hangi din "tombala usûlü kız seçip evlenin" der? elbette ki tanışıp görüşeceksiniz, birbirinizi tanıyacaksınız.

kardeşim din insanın evleneceği insanı seçme şekline nasıl karışıyor ? öyle bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

quote:

kardeşim din insanın evleneceği insanı seçme şekline nasıl karışıyor ? öyle bir şey yok

ben de bundan bahsediyorum da yanlış anlaşıldım sanırım. din ile bu konunun ilgisi yok demek istedim de; benden önceki birkaç yorum silindiği için ben sap gibi kaldım.

• eski kullanıcı adı sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Bırak olmasın zaten olunca da keşke olmasaymış diyeceğinden emin olabilirsin. Başağrısından başka birşey değil. Bazen insanın canı sıkılıyor yalnız olunca ama arkadaşlarınla takılabildiğin sürece sevgili olaylarını tavsiye etmem.

e-imza atıyorum altına
  • quote:

Orijinalden alıntı: melizcia

Oturduğun yerden olmuyor malesef ne kadar yakışıklı olursan ol ortamın olması lazım.Ne biliyim okula gidersin sürekli aynı kızları görürsün kızların olduğu bi işde çalışırsın devamlı bakışıp ayarlamaya çalışırsın gibisinden aynı kızlarla devamlı görüşebileceğin bir ortam gerekir.

umudum üniversite.

• quote:

yav hic sevgilim olmadi.artik romantik komedi fimlerinde bile ağlıyorum.bu sevgili nasıl bulunuyor, yapılıyor?şuan telefon ile giriyorum, hafta sonu fotoğraflarımıda koyarım.19 yaşındayım.

kanka burada ben varım niye bana sormuyosun? o utangaçlıkla bişey yapamazsın.oğlum sınıfta hiç sesini çıkartmadan 1 yıl boyunca başkalarına sinsi bakışlar atarak oturdun ilk başta biraz daha konuşkan olman lazım, gerisini ben hallederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 21 Ekim 2012; 15:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

eski kullanıcı adı sakat

sen sus lan köylü
  • quote:

Kaç yaşındasın , sevdiğin biri var mı , önceden birine karşı bir şeyler hissettin mi , cinsel hayatın var mı yada oldumu ? istersen pm de atabilirsin hasta doktor ilişkisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

eski kullanıcı adı sakat

sen sus lan köylü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.