Şimdi Ara

beyler genital bölgede kırmızı noktalar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar penisimim üstündeki kıllı yerde 4 tane kırmızı sivilce gibi ama kırmızı bir nokta var 17 yaşındayım hiç kimseyle birlikte olmadım acaba bu bir hastalık belirtisimi yoksa normalmidir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peniste Kırmızı Noktalar: Nedenleri ve Tedavisi

Peniste kırmızı noktalar, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilecek yaygın bir sorundur. Bu noktalar genellikle zararsızdır ancak bazı durumlarda tıbbi tedavi gerektirebilir.

Nedenleri:

• Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (CYBE): Klamidya, bel soğukluğu ve herpes gibi CYBE'ler peniste kırmızı noktalara neden olabilir.
    • İrritasyon: Sert sabunlar, deterjanlar veya kondomlar gibi tahriş edici maddeler peniste kırmızı noktalara yol açabilir.
    • Alerjik reaksiyonlar: Lateks veya diğer maddelere karşı alerjik reaksiyonlar da peniste kırmızı noktalara neden olabilir.
    • Mantar enfeksiyonları: Candida gibi mantar enfeksiyonları peniste kaşıntılı ve kırmızı noktalara neden olabilir.
    • Folikülit: Kıl köklerinin iltihaplanması peniste kırmızı noktalara neden olabilir.
    • Hematom: Penise alınan bir darbe sonucu oluşan kan toplanması da kırmızı noktalara neden olabilir.

Belirtileri:

• Peniste kırmızı, yükselmiş veya düz noktalar
    • Kaşıntı veya yanma hissi
    • Ağrı veya rahatsızlık
    • İdrarda yanma veya akıntı

Tedavisi:

Peniste kırmızı noktaların tedavisi altta yatan nedene bağlıdır:

• CYBE'ler: Antibiyotikler veya antiviral ilaçlar
    • İrritasyon: Tahriş edici maddelerden kaçınmak ve bölgeyi nazikçe temizlemek
    • Alerjik reaksiyonlar: Alerjenlerden kaçınmak ve gerekirse antihistaminikler
    • Mantar enfeksiyonları: Antifungal ilaçlar
    • Folikülit: Antibiyotikler veya antiinflamatuar ilaçlar
    • Hematom: Genellikle kendiliğinden geçer ancak büyük veya ağrılıysa tıbbi müdahale gerekebilir

Peniste kırmızı noktalarınız varsa ve herhangi bir belirti yaşıyorsanız, doğru tanı ve tedavi için bir sağlık uzmanına başvurmanız önemlidir. Erken tedavi, komplikasyonları önlemeye ve sorunun daha da kötüleşmesini önlemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  beyler genital bölgede kırmızı noktalar var

Durum vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzdh -- 13 Aralık 2011; 21:30:39 >
  • kıllarını keserken tahriş etmiş olabilirsin zamanla düzelir
  • HIV virüsü kapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-959295B3B

HIV virüsü kapmışsın.
    kılları keserken kanattın buyuk ihtimalle ondan sonra oluyo genelde( en azından bende :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

HIV virüsü kapmışsın.

benim bildiğim cinsel yolla bulaşır onun olması biraz zor gibi geliyor biraz ve çevremde bu virüsü taşıyan kimse tanımıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

kılları keserken kanattın buyuk ihtimalle ondan sonra oluyo genelde( en azından bende :D )

evet kesmiştim ama kesince neden oluyor ki bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda yeşil noktalar var
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-959295B3B

HIV virüsü kapmışsın.
    Penisinin üstünde kıl mı var anlamadım ama ikisini de yaşayan bir genç adam olarak

Eğer nokta değilde tam böyle damara benzeyen kırmızı şiş gibi lekelerse şişkoluktandır korkma değilse belki bullous pemphigoid hastalığına yakalanmış olabilirsin. Eğer miden bozuk falansa sakın bakma çok kötü çünkü ama değilse kaldırırım diyorsan google'a yukarıdaki satırda yazdığım hastalık ismini yaz ve görsellerden arat. Eğer vücudundaki noktalar buna veya bunun biraz daha gelişmemişine benziyorsa acil doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Penisinin üstünde kıl mı var anlamadım ama ikisini de yaşayan bir genç adam olarak

Eğer nokta değilde tam böyle damara benzeyen kırmızı şiş gibi lekelerse şişkoluktandır korkma değilse belki bullous pemphigoid hastalığına yakalanmış olabilirsin. Eğer miden bozuk falansa sakın bakma çok kötü çünkü ama değilse kaldırırım diyorsan google'a yukarıdaki satırda yazdığım hastalık ismini yaz ve görsellerden arat. Eğer vücudundaki noktalar buna veya bunun biraz daha gelişmemişine benziyorsa acil doktora git.

Alıntıları Göster
    PICS OR IT DIDNT HAPPEN

• quote:

Alıntıları Göster
    çük kanseri olmuşsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

PICS OR IT DIDNT HAPPEN

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim bi komşuda olmuştu aynısı doktora gitti Aids ve Kuş Gribi olduğunu söyledi doktor.2 hafta sonra da boğularak öldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral

Alıntıları Göster
    Human Papilloma Virüsü kapmış olabilirsin oral bile yapmadınmı kimseyle eminmisin?
  • Sivilce gibi mi yoksa kurdesene mi benziyor?
    Sivilce gibiyse korkmana gerek yok 3-4 gunde bir alirim ben her zaman onlardan oluyor ne kadar sey sursemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkv.

Human Papilloma Virüsü kapmış olabilirsin oral bile yapmadınmı kimseyle eminmisin?

Alıntıları Göster
    aynısı bende de vardı bişey olmaz diye geçiştirdim iki gün sonra öldüm
  • quote:

PICS OR IT DIDNT HAPPEN

warm story bro detected
  • quote:

rasimler baya iğrençmiş ama böyle bir şey yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kizaru

• quote:

PICS OR IT DIDNT HAPPEN

Yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

aynısı bende de vardı bişey olmaz diye geçiştirdim iki gün sonra öldüm

Allah iyiliğini versin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.