Şimdi Ara

BEYLER GEÇMİŞ OLSUN FAİZ 0.99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam ,bildiğiniz gibi konut kredileri 0.99 ile çok cazip hale getirildi,bu ne demek? Bu, memurlar gibi her ay düzenli sabit maasi olanlar için ikinci evlerini yatırım yada oturmak maksadiyla almak için harika firsat demek.
    Sabit 0.99 dan kredi oderken her yil refah payi katkisi ile yuzde 20 zam alan adam tabiki kredi ve evlere saldirir.
    Bu saldirma sonucu satilan evlerden gelen para ile yuzbinlerce mutahit ve çocugu yine arabalara saldiricak ,araba satislari ve fiyatlari artacak,olayin ucu donup dolasip bizi bulacak.
    Faizlerin 0.99 a dusurulmesinden sonra arabada indirimi unutun,bir hikayenin ve umudun daha sonuna geldik.
    gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 1 Ağustos 2019; 17:8:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim amma ağlıyorsunuz ya.

Ben memur değilim özel sektörde çalışıyorum. Yılbaşında %22, Haziran ayında %12 zam aldım. Şuan son zamla maaşım ortalama memur maaşının 4 katı oldu. Daha 3 senedir çalışıyorum.

Kafayı kullanın kafayı. Ağlamayın. Kafanızı kullanın.

Altımda 2012 Insignia var. Satıp Allah nasip ederse Mercedes C 180 ya da 3.20 alacağım.
    Merhaba kardeşim bende bir memurum ve 0.99 faiz sanırım size göre uygun bir faiz. 100.000 TL ye 10 senede 180.000 lira geri ödemesi olacak şekilde veriyor. Bu krediyi kullanacagima kirada otururum on sene borç ödeyeceğim diye götümü yirtmam. Hikayenin sonunu zengin müteahhit cocuklarinin araba almasi ve bu yüzden otv indiriminin olmayacağına baglaman cok güldürdü beni. Umarım normal kafayla yazmamissindir bunu
    15 yıllık bir kredi. Şurda 3 sene sonrasında bile ülkede neler olacağı belli değil. 1 gecede insanlar işlerinden atılabiliyor, kimsenin (memurlar dahil) garantisi yok. Vergiler, zamlar dur durak bilmiyor zaten. Eline geçen para hergün eriyor. Asıl bu krediye güvenip fahiş fiyatlara ev alacak olanlara geçmiş olsun.
  • su yazıyı okuyan ekonomistler suan bir birlerini yiyor. biz bunca sene tahsil yaptik bu vizyona ulasamadik neden diye.

• Abicim amma ağlıyorsunuz ya.

Ben memur değilim özel sektörde çalışıyorum. Yılbaşında %22, Haziran ayında %12 zam aldım. Şuan son zamla maaşım ortalama memur maaşının 4 katı oldu. Daha 3 senedir çalışıyorum.

Kafayı kullanın kafayı. Ağlamayın. Kafanızı kullanın.

Altımda 2012 Insignia var. Satıp Allah nasip ederse Mercedes C 180 ya da 3.20 alacağım.
  • 0,99 konut kredisi nerde var? Bende saldıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

0,99 konut kredisi nerde var? Bende saldıracağım.
    ziraat ve vakif.

• Malvolorne kullanıcısına yanıt
    1.49 görünüyor sitelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

1.49 görünüyor sitelerinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemde 180 ay 360 ay kaç yıl yapıyor onun yarısı, zaten emlakcilarda 350 -500 e sattığı daireye şimdi daha fazla ister gibi, çünkü bu işler böyle , birde okasar kredi kullanamazsin, ev 3 milyon TL falan olacak o şekilde 500 bin kredi verirler, neresinden tutsaniz elinde kalır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 1 Ağustos 2019; 17:40:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir günde olacak işler değil. Parası olmayan daha yoksul, parası olan faiz ile biraz daha parasını arttırdı. Bir de dolar/TL ile biraz oynadıysa parasını ikiye katladı. Şimdi de tam zamanı diyerek ev alabilir ama kaç kişi talep edebilir bu piyasada.. Bence çok az.
  • Stephen King ile akrabalığın var mi?

• Ne içiyorsunuz?

• Merhaba kardeşim bende bir memurum ve 0.99 faiz sanırım size göre uygun bir faiz. 100.000 TL ye 10 senede 180.000 lira geri ödemesi olacak şekilde veriyor. Bu krediyi kullanacagima kirada otururum on sene borç ödeyeceğim diye götümü yirtmam. Hikayenin sonunu zengin müteahhit cocuklarinin araba almasi ve bu yüzden otv indiriminin olmayacağına baglaman cok güldürdü beni. Umarım normal kafayla yazmamissindir bunu

• 0.99 simdilik sadece 180 ay vade de gecerli sanki, buda 15 yil yapar 200bin cekilirse 229bin faiz cikar yani toplam geri ödeme 429bin olur. Memurlarin da %20 zam aldigi falan yok..

• Olur Öyle Şeyler kullanıcısına yanıt
    çok merak ettim ne iş yaptğını ve nerde çalıştığını

• Olur Öyle Şeyler kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama da;Seni parayla tartacak kadar malım var,sendeki bu hava yok.
    Dikkat ette kullandığın kafa ayakların altına gelmesin.
  • O iş geçti kimse betona yatırım yapmaz artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu devirde 1 eviniz varsa 2 sini almak aptallık

• Hee yüzde 20.. Ulan daha yarım saat önce memursen çıktı yüzde 6 zam verdi. Memur sendikası bile maaş vermiyor hükümet mi verecek. Ülkenin yarısı memur. İş bulamayan kpss kazanamayan lise mezunları da ağlamayın bir zahmet. Çok beğeniyorsan gir kazan. Tutan yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.