< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 1 Ağustos 2019; 17:8:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 1 Ağustos 2019; 17:8:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
su yazıyı okuyan ekonomistler suan bir birlerini yiyor. biz bunca sene tahsil yaptik bu vizyona ulasamadik neden diye.
![]() |
Yanlış anlama da;Seni parayla tartacak kadar malım var,sendeki bu hava yok.
Dikkat ette kullandığın kafa ayakların altına gelmesin. |
Abicim amma ağlıyorsunuz ya.
Ben memur değilim özel sektörde çalışıyorum. Yılbaşında %22, Haziran ayında %12 zam aldım. Şuan son zamla maaşım ortalama memur maaşının 4 katı oldu. Daha 3 senedir çalışıyorum. Kafayı kullanın kafayı. Ağlamayın. Kafanızı kullanın. Altımda 2012 Insignia var. Satıp Allah nasip ederse Mercedes C 180 ya da 3.20 alacağım. |
Hee yüzde 20.. Ulan daha yarım saat önce memursen çıktı yüzde 6 zam verdi. Memur sendikası bile maaş vermiyor hükümet mi verecek. Ülkenin yarısı memur. İş bulamayan kpss kazanamayan lise mezunları da ağlamayın bir zahmet. Çok beğeniyorsan gir kazan. Tutan yok
|
Stephen King ile akrabalığın var mi?
|
Merhaba kardeşim bende bir memurum ve 0.99 faiz sanırım size göre uygun bir faiz. 100.000 TL ye 10 senede 180.000 lira geri ödemesi olacak şekilde veriyor. Bu krediyi kullanacagima kirada otururum on sene borç ödeyeceğim diye götümü yirtmam. Hikayenin sonunu zengin müteahhit cocuklarinin araba almasi ve bu yüzden otv indiriminin olmayacağına baglaman cok güldürdü beni. Umarım normal kafayla yazmamissindir bunu
|
15 yıllık bir kredi. Şurda 3 sene sonrasında bile ülkede neler olacağı belli değil. 1 gecede insanlar işlerinden atılabiliyor, kimsenin (memurlar dahil) garantisi yok. Vergiler, zamlar dur durak bilmiyor zaten. Eline geçen para hergün eriyor. Asıl bu krediye güvenip fahiş fiyatlara ev alacak olanlara geçmiş olsun.
|
Bu adam kpssye girmiş kazanamamış ondan nerde olsa memura sallıyor içinde ukte kalmış 😂
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 1 Ağustos 2019; 17:40:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |