Bildirim
beyler galaxy SIII kazandım ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyi günler ben sitenin yöneticisiyim size telefonu göndermemiz için kredi kartı bilgilerinizi pm ile yollayın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: wortexxx
/>
-
dostum inanma böyle şeylere kredi kartı no isterler dolandırırlar aman haa dikkat et valla anlamazsın ne olduğunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 13 Kasım 2012; 13:05:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Benden Adam Olmaz
İyi günler ben sitenin yöneticisiyim size telefonu göndermemiz için kredi kartı bilgilerinizi pm ile yollayın.
Merhabalar ben sitenin diğer yoneticisiyim @Benden Adam Olmaz nickli arkadaşımızın bi takım nedenler yüzünden konuyu bana aktarmistir. Kredi kartı bilgilerinizi bana pm yoluyla ulastirabilirsiniz. Kargo 10 iş günü içerisinde adresinize yollanicaktir. Kredi kartinizdan sadece kargo ücreti çekilecektir bilginize sunarız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu reklam DH'de mi çıkıyor ? (Reklam engelleyici kullandığım için bilmiyorum).Eğer öyleyse yazıklar olsun zaten site ağzına kadar reklam doluydu, reklamların seviyesi iyice düşmüş. -
telefondan kontör çekiyorlar yaz telefonu -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePooL
quote:
İyi günler ben sitenin yöneticisiyim size telefonu göndermemiz için kredi kartı bilgilerinizi pm ile yollayın.
Merhabalar ben sitenin diğer yoneticisiyim @Benden Adam Olmaz nickli arkadaşımızın bi takım nedenler yüzünden konuyu bana aktarmistir. Kredi kartı bilgilerinizi bana pm yoluyla ulastirabilirsiniz. Kargo 10 iş günü içerisinde adresinize yollanicaktir. Kredi kartinizdan sadece kargo ücreti çekilecektir bilginize sunarız..
Merhaba böyle dolandırıcılara itimat etmeyiniz sitenin gerçek yöntecisi benim lütfen en kısa sürede irtibatta geçiniz
-
quote:
quote:
quote:
Merhaba böyle dolandırıcılara itimat etmeyiniz sitenin gerçek yöntecisi benim lütfen en kısa sürede irtibatta geçiniz
merhaba ben kim olduğumu bilmiyorum öylesine yazdım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
nick
-
O değilde bilgisayarında virüs var. DH'de bu tarz reklamlar hiç yok, olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: BayramAbi
O değilde bilgisayarında virüs var. DH'de bu tarz reklamlar hiç yok, olmadı.
bilgisayardaki virüs ile dh daki reklamların ne alakası var bayram abi -
2013'e giricez hala adblock kullanmayanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 13 Kasım 2012; 13:30:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: samilton
quote:
bilgisayardaki virüs ile dh daki reklamların ne alakası var bayram abi
Reklam virüsleri diye bir halt var cahil değiliz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samilton
quote:
bilgisayardaki virüs ile dh daki reklamların ne alakası var bayram abi
Reklam virüsleri diye bir halt var cahil değiliz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X