Bildirim
Beyler extravazanga alıyorum bi bakarmısınız

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaziklamazlar.. Ayran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kakalama gibi bir durum yok. Götür
Sabah'ın 9unda nasıl bi Dominossa bu.. -
hocam sabah sabah olmazki ama sen bilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kendōka
Kakalama gibi bir durum yok. Götür
Sabah'ın 9unda nasıl bi Dominossa bu..
quote:
Orijinalden alıntı: casey31
hocam sabah sabah olmazkiama sen bilirsin
Şimdi değil öğlene doğru alacağımKakalama gibi bi durum yoksa iyi madem.Önereceğiniz sos felan var mı acaba şu iyi gider bunla diyeceğiniz ?
-
Solen ayran var onlardan al ic.
geçen 27 liraya turkish söyledm yanında da 4 lira promosyanla aynı boy pizza istedim. Adam kapıya geldi 54 lira istiyo vermezsen dava açarız felan diye tehdit etti bende el mahkum verdim -
beyler dh ekibine soyluyorum, dominosta calisiyorum pizzayi istediginiz yeri ev degilde is diye belirtirseniz 2 .pizzada 4 tl fafk alinmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e34 -- 14 Ekim 2012; 9:47:00 >
quote:
Orijinalden alıntı: e34
beyler dh ekibine soyluyorum, dominosta calisiyorum pizzayi istediginiz yeri ev degilde is diye belirtirseniz 2 .pizzada 4 tl fafk alinmaz.
Yemek sepeti üzerinden bunu nasıl yapacağız ? Ve kurye sonuçta ev ortamına geliyor adam istemez mi farkı ? -
bırak extravaganzayı yeni italiano al sarımsak kenarlı 2 tanede çikolatalı suffle söyle eğer hatun var ise ve çalışıyorsan
5-6 tane al
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicegame!
quote:
Yemek sepeti üzerinden bunu nasıl yapacağız ? Ve kurye sonuçta ev ortamına geliyor adam istemez mi farkı ?
o nasıl olacak hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
geçen 27 liraya turkish söyledm yanında da 4 lira promosyanla aynı boy pizza istedim. Adam kapıya geldi 54 lira istiyo vermezsen dava açarız felan diye tehdit etti bende el mahkum verdim
-
quote:
Anlamadim simdi adam anlamaz mi?
dublex cheddar bolmalzemos u dene -
quote:
Orijinalden alıntı: donanimcini
quote:
quote:
Yemek sepeti üzerinden bunu nasıl yapacağız ? Ve kurye sonuçta ev ortamına geliyor adam istemez mi farkı ?
o nasıl olacak hocam
kuryenin isi teslim sorgu degil, yemek sepetinde 1 alana 2 si yemeksepetinden bedavs kuponunu secin. yoksa dominos subesini arayip isyerime siparis verecem deyin 4 farki vermeyin buda benden size kiyak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
gayet de olur ben 3 gün üstüste kahvaltıda tavuk dürüm yemiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: KötüKedii
quote:
gayet de olur ben 3 gün üstüste kahvaltıda tavuk dürüm yemiştim
-
quote:
Yemek sepetinden alacağım promosyon olarak 2. extra 4Tl fark ile.Bunu ekledim 35 lira oldu 2 pizza.Kapıya gelince 60 Tl kaktırmazlar demi ? Ve bu iki pizzanın yanında ne önerirsiniz ?
siparis gecmediysen benle iletisime gec
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
dublex cheddar bolmalzemos u dene
ext ve bol malzemos arasında kaldım zaten hangisini alsam bilemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X