arkadaşlar bu torbayı almak istiyorum fiyatı sınırı geçmiyor ama cüssesi itibaryle gelir mi gelmez mi ne dersiniz???
he kolaydı al al gelir
gelir gelmeye ama bence ebaydan almana ne gerek var türkiyedede var aynı ürün bence tr den almaya bak çünkü bi sürü zaman beklersin gelcek diye
beklemek mesele değil çok alışverişm oldu da boyutundan dolayı şüpheliyim :D bu paraya nerde var türkiyede bi boks eldiveni 100 liraya satıolar en dandiği
Gelir niye gelmesin. Şişmiş halde yollamayacak adam sana onu. Ufacık bir kutuya koyup yollayacak.
içini nasl doldrcam hava değil başka bir malzeme koyuyolar onuda yanında veriolar mıdr
quote:
Orijinalden alıntı: ucuß3
içini nasl doldrcam hava değil başka bir malzeme koyuyolar onuda yanında veriolar mıdr
Hava olması gerekiyor. En iyi ihtimalle en altına kum/su doldurulabilir fırlamasın diye.
gelir yahu neden gelmesin ama 17$ kargo ucreti var onuda unutma
Dostum ben prof.boksörüm ebay'dan kum torbası hariç herşeyi almanı öneririm.Bizim gümrüğümüz çok sıkıntı ediyor bu tarz şeyleri ticarete giriyor diyorlar ve sana bir sürü masraf açıyor.Benden söylemesi..
1500$'a kadar aldığın ürün gümrükte takılırsa; Avrupa birliği üyesi bir ülkeden aldıysan %18, diğer ülkelerden aldıysan %20 vergi ödüyorsun. Bunun dışında, eğer UPS gibi özel bir firma ile gelmediyse, 2.5TL gibi ufak bir rakam da bilmembişey ücreti olarak alınıyor. Kısacası, gümrükte takılsa bile, size fazla masraf çıkartmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
1500$'a kadar aldığın ürün gümrükte takılırsa; Avrupa birliği üyesi bir ülkeden aldıysan %18, diğer ülkelerden aldıysan %20 vergi ödüyorsun. Bunun dışında, eğer UPS gibi özel bir firma ile gelmediyse, 2.5TL gibi ufak bir rakam da bilmembişey ücreti olarak alınıyor. Kısacası, gümrükte takılsa bile, size fazla masraf çıkartmıyorlar.
Yurt dışından Everlast'ın bir sürü malzemesini aldım.150 dolarlık bir ürünü faturasına 50 dolar olarak yansıtıldı , gümrükde 150 Euro kadar sınır var ve bu sınırı geçmemiştim.1 hafta sonra eve kağıt geldi gümrükde diye gittim ve kıymetli olarak burada tuttuk dedi.Allah'dan amcam Türkiye'de gümrükcüler başkanı onun sayesinde çektim ürünü yoksa bana müşavir tutturacaklardı ve vergisini ödeyecekdim neredeyse 1 kum torbası parası
abi 17 dolar kargosu var ürünle aynı fiyat neredeyse?
quote:
Yanlışın var dostum 1500$ dolar değil,150 € olacak
quote:
Orijinalden alıntı: kingo_disco
quote:
Yanlışın var dostum 1500$ dolar değil,150 € olacak
Arkadaşın dediği doğru. €150 vergi alınmayan kısım. Sonrasında vergi alınıyor. $1500 üzeri sorun yaşıyorsunuz.
Shipping ile birlikte 45 dolar civarı ettiği için hiçbir sorun yaşanacağını sanmıyorum.
quote:
US $27.50 Shipping and handling Each additional item To Service Estimated delivery* US $16.99 US $9.50 Turkey USPS First Class Mail InternationalTM Varies for items shipped from an international location Seller ships within 3 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab.
Hocam o balon gibi birşey içi hava dolu onu söndürüp kargolıcaklar sadece altındaki siyah kısma su koyabilirsin.Boyu 62inç 1.5 metreyi geçiyor
gümrük vs olaylarını biliyorum. vücut geliştirme yapyrm uzun zamandır ama sıkıldım bu tarz sporlarla uğraşmak istyrm die bi kolaçan ettin everlastn ürünleri flan buldum türkiyeden çok ucuza acaba getirtebilirmym die bi sorm dedim. deneyimli bi arkadşa sordm getirtirsin dedi sizin dediğnz gibi de-monte olarak geldği için sorn olmaz dedi ama ürün çok dandikmiş hemde boyu küçükmüş bana göre :D
quote:
Orijinalden alıntı: ucuß3
beklemek mesele değil çok alışverişm oldu da boyutundan dolayı şüpheliyim :D bu paraya nerde var türkiyede bi boks eldiveni 100 liraya satıolar en dandiği
Ne yaptın sen ya 20tl ye almıştık biz. Torbayıda kendimiz yaptırdık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme