Şimdi Ara

BEYLER EBAYDAN BU ÜRÜNÜ ALSAM GELİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• he kolaydı al al gelir
  • gelir gelmeye ama bence ebaydan almana ne gerek var türkiyedede var aynı ürün bence tr den almaya bak çünkü bi sürü zaman beklersin gelcek diye
  • beklemek mesele değil çok alışverişm oldu da boyutundan dolayı şüpheliyim :D bu paraya nerde var türkiyede bi boks eldiveni 100 liraya satıolar en dandiği
  • Gelir niye gelmesin. Şişmiş halde yollamayacak adam sana onu. Ufacık bir kutuya koyup yollayacak.
  • içini nasl doldrcam hava değil başka bir malzeme koyuyolar onuda yanında veriolar mıdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

içini nasl doldrcam hava değil başka bir malzeme koyuyolar onuda yanında veriolar mıdr

Hava olması gerekiyor. En iyi ihtimalle en altına kum/su doldurulabilir fırlamasın diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelir yahu neden gelmesin ama 17$ kargo ucreti var onuda unutma
  • Dostum ben prof.boksörüm ebay'dan kum torbası hariç herşeyi almanı öneririm.Bizim gümrüğümüz çok sıkıntı ediyor bu tarz şeyleri ticarete giriyor diyorlar ve sana bir sürü masraf açıyor.Benden söylemesi..
  • 1500$'a kadar aldığın ürün gümrükte takılırsa;
    Avrupa birliği üyesi bir ülkeden aldıysan %18, diğer ülkelerden aldıysan %20 vergi ödüyorsun.
    Bunun dışında, eğer UPS gibi özel bir firma ile gelmediyse, 2.5TL gibi ufak bir rakam da bilmembişey ücreti olarak alınıyor.
    Kısacası, gümrükte takılsa bile, size fazla masraf çıkartmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

1500$'a kadar aldığın ürün gümrükte takılırsa;
    Avrupa birliği üyesi bir ülkeden aldıysan %18, diğer ülkelerden aldıysan %20 vergi ödüyorsun.
    Bunun dışında, eğer UPS gibi özel bir firma ile gelmediyse, 2.5TL gibi ufak bir rakam da bilmembişey ücreti olarak alınıyor.

Yurt dışından Everlast'ın bir sürü malzemesini aldım.150 dolarlık bir ürünü faturasına 50 dolar olarak yansıtıldı , gümrükde 150 Euro kadar sınır var ve bu sınırı geçmemiştim.1 hafta sonra eve kağıt geldi gümrükde diye gittim ve kıymetli olarak burada tuttuk dedi.Allah'dan amcam Türkiye'de gümrükcüler başkanı onun sayesinde çektim ürünü yoksa bana müşavir tutturacaklardı ve vergisini ödeyecekdim neredeyse 1 kum torbası parası

• abi 17 dolar kargosu var ürünle aynı fiyat neredeyse?
  • quote:

Yanlışın var dostum
    1500$ dolar değil,150 € olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

Yanlışın var dostum
    1500$ dolar değil,150 € olacak

Arkadaşın dediği doğru. €150 vergi alınmayan kısım. Sonrasında vergi alınıyor. $1500 üzeri sorun yaşıyorsunuz.
  • Shipping ile birlikte 45 dolar civarı ettiği için hiçbir sorun yaşanacağını sanmıyorum.
    quote:

US $27.50
    Shipping and handling
    Each additional item
    To
    Service
    Estimated delivery*
    US $16.99
    US $9.50
    Turkey
    USPS First Class Mail InternationalTM
    Varies for items shipped from an international location
    Seller ships within 3 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab.
  • Hocam o balon gibi birşey içi hava dolu onu söndürüp kargolıcaklar sadece altındaki siyah kısma su koyabilirsin.Boyu 62inç 1.5 metreyi geçiyor
  • gümrük vs olaylarını biliyorum. vücut geliştirme yapyrm uzun zamandır ama sıkıldım bu tarz sporlarla uğraşmak istyrm die bi kolaçan ettin everlastn ürünleri flan buldum türkiyeden çok ucuza acaba getirtebilirmym die bi sorm dedim. deneyimli bi arkadşa sordm getirtirsin dedi sizin dediğnz gibi de-monte olarak geldği için sorn olmaz dedi ama ürün çok dandikmiş hemde boyu küçükmüş bana göre :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

beklemek mesele değil çok alışverişm oldu da boyutundan dolayı şüpheliyim :D bu paraya nerde var türkiyede bi boks eldiveni 100 liraya satıolar en dandiği

Ne yaptın sen ya 20tl ye almıştık biz. Torbayıda kendimiz yaptırdık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.