Şimdi Ara

BEYLER DURUM ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN BF3 :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bf3 oynarken birden bire oyundan attı beni punkbuster falan dedi artık hiçbir servera giremiyorum, hayır hile yapsam gam yemeyecem statsım belli zaten durup dururken başıma böyle bi olay geldi okadar para verdik oyuna giremiyorum:( varmı bir bildiğiniz.

• arkadaşlar yokmu bir bildiği olan resmen ortada kaldım şöyle bir hata alıyorum Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'seyfiii' (for 2 minutes) ... Violation hayır hile yapsam amenna ama yapılan gerçekten çok büyük haksızlık bana..
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • servera baglanırken fazla beklerse atabiliyor banada oluyor bazen 2 3 denemede girebiliyorum ama
    sen hiçbir servera giremiyonmu yoksa bazılarınamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.