Şimdi Ara

oyunda kasmalar acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bir 40gb pal ps3 aldım vede yanında birde euro 2008 oyun eve geldim bi güzel hdmı ile monitörüme bağladım oyunu çalıştırdım.. fakat oyun açıldığında menüdede ilk 5-10 saniye kasılma wardı daha sonra bir maç açtım maç esnasındaki seramonide oyun kasılmalar yaptı milli marş çalınırken..

normal oynarken sorun yok ama gol tekrarlarında ve oyuncuları yakından gösterirken gene kasıyor anlamadım gitti çok moralim bozuldu neden dolayı yapıo olabilir?? bu playstation'lar standart teknik özellikli değilmi acaba makinada bir sorunmu war yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimden teşekkürler

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • yanlış yere açtımm kusura bakmayın silinebilir...
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.