Şimdi Ara

Beyler Ders Çalışamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem şu an beni odamda kapanmış 2 saattir ders çalıştığımı sanıyo ama çalışmıyorum :(
    Böyle giderse sadece sınıf geçicem ama olmuyor bilgisayar olmasa TV, o olmasa telefon, o olmasa gözlerimi tavana dikiyorum ders çalışmak yerin yatıp bakıyorum saatlerce yani..
    Yapacak bir şey illa ki buluyorum ders çalışmak kanımda yok galiba ilkokuldan beri böyle.
    Yarın tarih ve geometri sınavımız var ve kitap açmadım.
    Konuları da yarım yamalak dinliyorum.
    Nasıl çalışabilirim yardım edin bana

• Hepimizin sorunu aynı

beyler : {
  • Aynı değil işte benim çoğu arkadaşımda benim gibi ama onlar işin önemindeler gerektiği zaman çalışıyorlar fakat ben hiç hiç çalışmıyorum ne olacak bu halim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

Aynı değil işte benim çoğu arkadaşımda benim gibi ama onlar işin önemindeler gerektiği zaman çalışıyorlar fakat ben hiç hiç çalışmıyorum ne olacak bu halim

çalışmaya başla,başlayınca çalışma isteği geliyo.

bende senin gibiydim.

başlamak önemli,gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

Aynı değil işte benim çoğu arkadaşımda benim gibi ama onlar işin önemindeler gerektiği zaman çalışıyorlar fakat ben hiç hiç çalışmıyorum ne olacak bu halim

çalışmaya başla,başlayınca çalışma isteği geliyo.

bende senin gibiydim.

başlamak önemli,gerisi gelir.

Şimdi başlıcam beyler, beni meşgul etmeyin
  • telefonun alarmını 5 dk sonraya kur. sadece 5 dk ders çalış. sonra ara ver. ikinci sefere 10 dk çalış ara ver... böyle devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontario

telefonun alarmını 5 dk sonraya kur. sadece 5 dk ders çalış. sonra ara ver. ikinci sefere 10 dk çalış ara ver... böyle devam et

Dayanamadım yine kalktım dersin başından

Bu arada ciddi misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende keyfimden calismiyorum bugun 3 buçuk saat biyoloji çaliştim iyice ezberledim ama hoca yarin kesin yazilida dökecek
  • quote:

Ailem şu an beni odamda kapanmış 2 saattir ders çalıştığımı sanıyo ama çalışmıyorum :(
    Böyle giderse sadece sınıf geçicem ama olmuyor bilgisayar olmasa TV, o olmasa telefon, o olmasa gözlerimi tavana dikiyorum ders çalışmak yerin yatıp bakıyorum saatlerce yani..
    Yapacak bir şey illa ki buluyorum ders çalışmak kanımda yok galiba ilkokuldan beri böyle.
    Yarın tarih ve geometri sınavımız var ve kitap açmadım.
    Konuları da yarım yamalak dinliyorum.
    Nasıl çalışabilirim yardım edin bana

Iyi bi' psikiyatri doktoruna git , derdini anlat.
    Gerisini doktor halleder zaten.

Ciddiyim

• Durumum o kadar vahim yani? Biliyordum
  • Benim sorunumda sadece yazılı öncesi çalışıyorum. Ertesi gün yazılı yoksa kitap bile açmıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ontario

telefonun alarmını 5 dk sonraya kur. sadece 5 dk ders çalış. sonra ara ver. ikinci sefere 10 dk çalış ara ver... böyle devam et

Dayanamadım yine kalktım dersin başından

Bu arada ciddi misin?

mesajımda şakaya benzer bir ifadeye mi rastladın ???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.