Şimdi Ara

##EMPTY İŞLER##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 8 Mayıs 2022; 16:28:42 >

• Niye cumartesi kovcak adam şimdi kovar.
  • Sanki adam hacize geliyor
  • Bi serinlik oldu
  • Cumartesi okula gidecekmiş o yüzden.
  • Ciddi degildir.
    Oyle olsa bile, 18 yasina kadar devlet bakar sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 15 Kasım 2011; 22:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Ciddi degildir.

Ne gibi mesela? Yurt vs. mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Ciddi degildir.

Ne gibi mesela? Yurt vs. mi?

Aynen,
    Aile ilgilenmiyor diye vs, hemen gorevli gelir tutanagini tutar, gerekli gorurse aile hakkinda islem baslatip alir.
  • la yalan söylüyor raad ol sen bişey olmaz
  • Up.
  • Ben olsam babamdan özürdiler evde kalmaya çalışırdım 15 yaşında sokaklarda yaşıyan biri söylüyo bunu sana gerçekten çok zor
  • Bir babanin boyle bir sey yapacagina gercekten inaniyor musun?.
    Saka yapmistir ders calis diye.
    Bosuna gunahini aliyorsun gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FHI

Ben olsam babamdan özürdiler evde kalmaya çalışırdım 15 yaşında sokaklarda yaşıyan biri söylüyo bunu sana gerçekten çok zor

Adres ver kardeşim takılalım birlikte DHli Dhli. :) Neyse up. Şuan tv izliyorlar.Anneme sende peşine takılıp gidersin git diyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FHI

Ben olsam babamdan özürdiler evde kalmaya çalışırdım 15 yaşında sokaklarda yaşıyan biri söylüyo bunu sana gerçekten çok zor

Adres ver kardeşim takılalım birlikte DHli Dhli. :) Neyse up. Şuan tv izliyorlar.Anneme sende peşine takılıp gidersin git diyo.

Geçmişte læ şuan 24 yaşındayım Ne yap ne et özür dile affettir kendini çok zor
  • muhtara gıt yurtta alır senı tutunak fln tutar sen rahat ol uzucu bır durum ama
  • quote:

Beyler okula gitmediğimi öğrenen babam cumartesi evden kovucam kovmassam annemi....(annesi vefat etti)dedi.Var mı bildiğiniz barınma yeri.

Konu ciddidir beyler ilk defa böyle bir konu açıyorum.Dalga geçmesseniz sevinirim.

Not:Cumartesi okula gidecekmiş o yüzden cumartesi diyor.

Maddi durumunuz nasıl.Baban eşşek gibi çalışıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_Bad

quote:

Beyler okula gitmediğimi öğrenen babam cumartesi evden kovucam kovmassam annemi....(annesi vefat etti)dedi.Var mı bildiğiniz barınma yeri.

Konu ciddidir beyler ilk defa böyle bir konu açıyorum.Dalga geçmesseniz sevinirim.

Dükkanı var ama işçi var yani o kadar fazla değil ev aldı şuan o yüzden sıkışık biraz.
  • quote:

quote:

quote:

Dükkanı var ama işçi var yani o kadar fazla değil ev aldı şuan o yüzden sıkışık biraz.

Hani bakamıyo o yüzden atıcak dicemde bakabilir aslında evi varsa .Blöv yapıyo salla sen dinleme onu atmaz fakir değilse ama fakirse korkulur babalardan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hani bakamıyo o yüzden atıcak dicemde bakabilir aslında evi varsa .Blöv yapıyo salla sen dinleme onu atmaz fakir değilse ama fakirse korkulur babalardan.

18 gün sanki 20-30 olmuş.

UP!

• atar 2-3 gün hiçte üzülmez , çünkü ders olucağını düşünür , haklıdırda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.