Şimdi Ara

Beyler çook acil...( Ölüm kalım meselesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarın Fizik sınavım var. 11. sınıfım. Ama ben sal*k gibi perşembe günü maçım var diye basketbol antremanına gittim... Daha yeni geldim eve ve çalışamadım.
    EN KÖTÜSÜ FİZİK DEFTERİMİ KAYBETTTİİM!
    Kısacası okula gitmemek için pedere ne numara çekebilirim?

• işte bunların hiç biri ünide sorun değil.

Hani arada ne fark var diyorlar ya.

Ayrıca ünide kızlar teklif ediyo
  • birsekilde kacsan okuldan. O zaman hoca sifiri basarsa ne yapican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebeşir tozu iç bütün haftayı kapat
  • öl bence kardeş
  • Git rapor al
  • Ciddi cevaplar verin ya. Defterimi bile kaybettim. Çalışacak birşey de yok. Tüm kafamı hasta olmaya yoruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasta gibi yapıcaksın kendini? Baska ne yapabilirsin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnleyen Beygir

Beyler yarın Fizik sınavım var. 11. sınıfım. Ama ben sal*k gibi perşembe günü maçım var diye basketbol antremanına gittim... Daha yeni geldim eve ve çalışamadım.

İlk sınav kasmaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Beyler yarın Fizik sınavım var. 11. sınıfım. Ama ben sal*k gibi perşembe günü maçım var diye basketbol antremanına gittim... Daha yeni geldim eve ve çalışamadım.

İlk sınav kasmaaa

Hocam 2 tane zayıfım var zaten şimdiden ya
  • Siyanür iç 1-2 sn lik acı olcak sonra istediğin kadar dinlen

• Hayatta daha önemli şeler var hiç kafana takma.
  • sınav kacıncı ders ? sayısal fena degılse okulda halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicharito

Siyanür iç 1-2 sn lik acı olcak sonra istediğin kadar dinlen

• Söyleyeceklerime harfiyen uyman lazım.Emir-komuta zincirini söylüyorum.

1-)Eğer odanda çalışıyorsan derhal tüm gereksiz eşyaları(Bilgisayar,telefon vs) masadan kaldırıyorsun ve onlarca kitap yığıyorsun bunlar aşırı çalıştığına gösterge olacak.
    2-)Hemen masanın başına geçiyorsun anlamasanda sadece bak çalışıyormuş gibi yap ODANIN KAPISINI AÇIK BIRAK koridordan rahatça görünebilecek şekilde.
    3-)Çalışıyormuş gibi yaparken bir ara anneni herhangi bir sebepten dolayı çağır(örn:meyve tabağı hazırlamasını rica et)
    4-)Annen meyve tabağını getirdiğinde biraz öksür hastalık belirtileri varmış gibi davran ve ''ANNE HALSİZİM BEN YA NEDEN Kİ?'' de 10 sn aralıklarla öksür ve bunları yaparken SAKIN BAŞINI DERSTEN KALDIRMA!
    5-)Akşam herkes yatarken sen biraz daha ders çalışıyormuş gibi görün sonra dişini fırçala yat.
    6-)GELDİK EN ÖNEMLİ NOKTAYA SABAH SAATİNİ NORMALDEN 10 DK ERKENE KUR VE UYANDIĞINDA OLABİLDİĞİNCE ÖKSÜR ANNENLER DUYSUN SONRA ANNENİ ÇAĞIR VE HAFİF GÖZLERİNİ YAŞART grip olduğunda vücudunda oluşan kırıklıktan dolayı gözlerinde yaşarır biraz inleyerek ''ANNE YA BENİM HER YERİM AĞRIYO AŞIRI HALSİZİM AKŞAMDAN BERİ DAHA KÖTÜLEŞTİM GRİP OLDUM HERALDE" de ve gitmemeye ikna et.(ikna etme kısmını sana bırakıyorum anneni benden iyi tanıyorsun)
    7-)İkna ettikten sonra SINAVDAN 0 ALMAMAK İÇİN ANNENE SINAVININ OLDUĞUNU SÖYLE RAPOR ALMASINI İSTE (yataktan kalkamayacağını bir kez daha dile getir)
    Zincir bitti.

Bu dediklerimin tamamen aynısını uygulaman gerekiyor.Şimdi bu 7 maddeyi iyice ezberle hemen masanın başına geç.Sabah başarırsan bana pm at.

Dipnot:Eğer annen sabah senden erken çıkıyorsa "ANNE" olan kısımları "BABA" olarak değiştirirsin.Genelde anneler daha yumuşak olduğu için onu tercih etmelisin diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDenier -- 27 Kasım 2012; 22:11:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

İlk sınav kasmaaa

Hocam 2 tane zayıfım var zaten şimdiden ya

Bişi olmaaaaz ilk sınavlar diyorum sorun değil banko toparlarsan tabi toparlamaya niyet varsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Söyleyeceklerime harfiyen uyman lazım.Emir-komuta zincirini söylüyorum.

1-)Eğer odanda çalışıyorsan derhal tüm gereksiz eşyaları(Bilgisayar,telefon vs) masadan kaldırıyorsun ve onlarca kitap yığıyorsun bunlar aşırı çalıştığına gösterge olacak.
    2-)Hemen masanın başına geçiyorsun anlamasanda sadece bak çalışıyormuş gibi yap ODANIN KAPISINI AÇIK BIRAK koridordan rahatça görünebilecek şekilde.
    3-)Çalışıyormuş gibi yaparken bir ara anneni herhangi bir sebepten dolayı çağır(örn:meyve tabağı hazırlamasını rica et)
    4-)Annen meyve tabağını getirdiğinde biraz öksür hastalık belirtileri varmış gibi davran ve ''ANNE HALSİZİM BEN YA NEDEN Kİ?'' de 10 sn aralıklarla öksür ve bunları yaparken SAKIN BAŞINI DERSTEN KALDIRMA!
    5-)Akşam herkes yatarken sen biraz daha ders çalışıyormuş gibi görün sonra dişini fırçala yat.
    6-)GELDİK EN ÖNEMLİ NOKTAYA SABAH SAATİNİ NORMALDEN 10 DK ERKENE KUR VE UYANDIĞINDA OLABİLDİĞİNCE ÖKSÜR ANNENLER DUYSUN SONRA ANNENİ ÇAĞIR VE HAFİF GÖZLERİNİ YAŞART grip olduğunda vücudunda oluşan kırıklıktan dolayı gözlerinde yaşarır biraz inleyerek ''ANNE YA BENİM HER YERİM AĞRIYO AŞIRI HALSİZİM AKŞAMDAN BERİ DAHA KÖTÜLEŞTİM GRİP OLDUM HERALDE" de ve gitmemeye ikna et.(ikna etme kısmını sana bırakıyorum anneni benden iyi tanıyorsun)
    7-)İkna ettikten sonra SINAVDAN 0 ALMAMAK İÇİN ANNENE SINAVININ OLDUĞUNU SÖYLE RAPOR ALMASINI İSTE (yataktan kalkamayacağını bir kez daha dile getir)
    Zincir bitti.

Bu dediklerimin tamamen aynısını uygulaman gerekiyor.Şimdi bu 7 maddeyi iyice ezberle hemen masanın başına geç.Sabah başarırsan bana pm at.

Dipnot:Eğer annen sabah senden erken çıkıyorsa "ANNE" olan kısımları "BABA" olarak değiştirirsin.Genelde anneler daha yumuşak olduğu için onu tercih etmelisin diye düşündüm.

Bunu denedim ve okula gitmedim beyler. %100 onaylı...

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

işte bunların hiç biri ünide sorun değil.

Hani arada ne fark var diyorlar ya.

Ayrıca ünide kızlar teklif ediyo

• Ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.