Şimdi Ara

Beyler connected de Kızlarla Konuşmaya Nasıl Başlanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
48.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü muhabbete dalamıyorum. selam fln diom da sağlıklı deil yani :D uzun uzun muhabbet edemiyorum bir türlü önerisi olan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Connected2.me'de Kızlarla Konuşmaya Başlama Taktikleri

Connected2.me'de kızlarla sohbet başlatmak, doğru taktikleri uyguladığın zaman çok daha kolay hale gelir. İşte etkili Connected2.me taktikleri ile kızlarla konuşmalara başarılı bir şekilde nasıl başlayabileceğine dair bir rehber:

Bir C2 ilk mesajı gönderirken, ilgi çekici ve kişisel olun. Kızın profiline göz at ve ortak ilgi alanlarınız veya benzerlikleriniz hakkında yorum yap. Mesajını kısa ve öz tut, ancak merak uyandırıcı bir soru veya açıklama eklemeyi unutma.

C2'de daha çok mesaj almak istiyorsan, profilini eksiksiz ve dikkat çekici hale getir. İyi kalitede fotoğraflar ekle, ilgi çekici bir biyografi yaz ve aktif ol. Ayrıca, diğer kullanıcılara mesaj göndererek ve sohbetlere katılarak topluluk içinde görünür olmayı hedefle.

C2 konuşmalarını başlatmak için farklı taktikler kullanabilirsin. Bir kırılma noktası bulmaya çalış ve kızın ilgisini çekebilecek bir konu hakkında yorum yap. Esprili veya iltifat edici ol, ancak saygılı sınırları aşma.

C2 sohbetini sürdürmek için ilgi çekici sorular sor ve aktif olarak dinle. Ortak ilgi alanlarınızı keşfet ve sohbeti doğal ve akıcı bir şekilde ilerlet. Samimi ve dürüst ol, ancak kişisel bilgilerini çok erken paylaşmaktan kaçın.

Uygun olduğunda C2 sohbet başlatmak için C2 sohbet başlatma taktiklerini kullanmaktan çekinme. Bu taktikler, ilk adımı atmana ve kızların dikkatini çekmene yardımcı olabilir. Ancak her zaman saygılı ve profesyonel olmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O siteyi kapatarak başlayabilirsin.
  • saçma sapan bişey söyle ben sihirli annemde oynadın mı diyodum bi aralar işede yarıyodu
  • your eyes amazing
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Önce 'sen insan değilsin' yaz ardından 'sen bir meleksin' yaz. Kızlar senindir.
  • Merhaba ben Mesut Çevik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba yaz napıyorsun yaz canım sıkılıyor derse işte öneri ver can sıkıntısına karşı yada mutluyum derse nedenini sor falan arada iltifat etmeyi unutma
  • ekle:khanjui
  • Kızlar som altın mı? Ne diye soruyorsun bizimle konuştuğun gibi konuş ne büyütüyosun gözünde.
  • bir ara şöyle bi muhabbet vardı

"-anne baba yahudi galiba?
    +neden ki?
    -adamlar her şeyin en iyisini yapıyor."

ama artık yok
  • dün girdim birisi ile whatsapp devam etme kararı aldık birisi ile facebookta bunlar sıktıgında tekrar girerim
  • habire link istiyorlar
    atmaktan bıktım
  •  Beyler connected de Kızlarla Konuşmaya Nasıl Başlanmalı
  • Hello your eyes are amazingo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

sandalyeden düştüm

• +Hey ben gidiyorum acele et bu senin son şansın!
    +nereden alayım seni?
    -ne?
    +sibiryaya gidiyorum sıcaktan bunaldım üşümem gerek!
    ----

Geçen yaz böyle yapmıştım taktiğin çalışmaması imkansız dene bunu liseli.
  • Ekle khanjui

Veya

Takam kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

dün girdim birisi ile whatsapp devam etme kararı aldık birisi ile facebookta bunlar sıktıgında tekrar girerim

hocam sen link veriyomusun direk ?
  • Eskiden ne güzel yabancılar vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.