Şimdi Ara

beyler cehaletimi gidermeye yardım edin. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90

lg lm serilerinden birini almaya karar verdim oyunlarda hızlı olan bir modeli varmı bu lglerin

Bütçenizi bilmiyorum ama LM760S'in oyun performansından memnun çok kişi var.

LM760S modelini bende forumlarda okuduğum kadarıyla sorunsuz gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90

lg lm serilerinden birini almaya karar verdim oyunlarda hızlı olan bir modeli varmı bu lglerin

Bütçenizi bilmiyorum ama LM760S'in oyun performansından memnun çok kişi var.

Evet doğru.

Forumda bir arkadaş dolaylı yoldan benim aracılığımla aldı. Daha oyun oynadı mı bilmiyorum ama memnun görüntüden vs.
  • quote:

.

tekrar ben : ) kontrast tam olarak nedir.. bir 50000:1 var birde 1000: 1 biri dinamik biri normal sanırım. farkı nedir hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

.

tekrar ben : ) kontrast tam olarak nedir.. bir 50000:1 var birde 1000: 1 biri dinamik biri normal sanırım. farkı nedir hocam .

Çok fazla kafa karıştırmamak adına şöyle söyleyebilirim ki asıl dikkate alınması gereken değer dinamik kontrast olmayan değerdir. dinamik kontrast yine üreticilerin kağğıt üzerinde yaptıkları etkileyici bir şov diyebiliriz bence.
  • quote:

quote:

quote:

.

Çok fazla kafa karıştırmamak adına şöyle söyleyebilirim ki asıl dikkate alınması gereken değer dinamik kontrast olmayan değerdir. dinamik kontrast yine üreticilerin kağğıt üzerinde yaptıkları etkileyici bir şov diyebiliriz bence.

50 milyon ile 10 milyon kontrast olan monitör bir olabilirmi yani ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

.

50 milyon ile 10 milyon kontrast olan monitör bir olabilirmi yani ?

Çok yüksek değerler ama kağıt üzerinde evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

nasıl yani ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

nasıl yani ?

Yani kağıt üzerinde o kadar yüksek değerler olabilir ama gerçek değer o kada yüksek değil anlamında dedim.
  • OKU OKU OKU, buraya kadar geldim , biraz öğreniriz bişeyler diye, böyle bi son mu olur yahu, yarım kalmış herşey.!! Noldu yani, monitör alındı mı, ohoo, pişmanım okuduklarıma yanarım
  • Monitor alicaklara tavsiyem suanda piyasada bulunan yeni modellerin listesini yapin gidin tek tek magzada kontrol edin hangisi sizin encok hosunuza gittiyse gözünüze hitap ettiyse onu alin internetteki degerlerle kafayi bozmayin ben oyle yaptim suan cok memnunum tnt panel eski teklojiymis falan hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

mesela bu benim gösterdiğimden ? ki bu dediğim 1 ms . neden 5 ms olmasına rağmen bu kadar pahalı ve neden öneriyosunuz

Çünkü MX239H IPS panel. O kağıt üzerindeki 5 ms tepki süresi işin gerçeğine bakarsanız daha da yüksek olarak geri döner size. Ben IPS panel çok severim, hatta şu an ofiste IPS panel kullanarak yazıyorum bu mesajı da ama sizin için bence gerekli değil. Yani bir monitöre, IPS bir monitöre para veriyorsak giriş seviyesi IPS de olsa profesyonel kullanmalı ki o cihazın hakkını vermeli. Ha derseniz ki ben kalibrasyonla uğraşırım, profilleriyle uğraşırım, tepkime süresi de çok koymaz o zaman buyrun alın tabii MX239H'yi.

Hocam uzun zamandır MX239H' yi almayı düşünüyorum. Neden oyunculara önermiyorsunuz MX239H 'ı. Ghosting yaşatmıyormuş pek ?

Asus 23" MX239H
    ASUS 27" PB278Q
    ASUS 24" VG248QE

'mı almalıyım sizce. Renk kalitesi çok önemli benim için. Sıkı bir gamerım. Ama sıkı bir film-dizi takipçisiyimdir. O yüzden hem renk kalitesi, hemde hız olarak üst düzey bir monitör gerekiyor bana. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 24 Aralık 2013; 12:02:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcnknselek

quote:

quote:

Okurken bir kafam karışmadı değil

1. LED, LCD ya da CRT tercih edebilirsiniz zaten. Işıklandırması değil paneli önemlidir. O da TN, IPS, PVA diye ayrılır diyebiliriz kabaca. Profesyonel amaçla kullanmayacağınız için size TN panelli bir LED monitör uygundur. Ben 3D oyun için D2342P kullanıyorum.

2. Evet, yeterli. 3D destekli monitörde 3D film izleyip, 3D oyun oynarsınız. Yalnız oyun konusunda ekran kartı performansınız da önemlidir.

3. 3D ile Full HD aynı anda olur.

4. 3D'de 2D desteği vardır.

5. Monitör üzerinde HDMI giriş varsa uydu alıcı bağlayabilirsiniz. Genelde hoparlörleri olmadığından bilgisayardan izlemek daha akıllıca tabii.

6. 16:9 formatında olacaktır zaten alacağınız monitör. Ekran kartıyla alakası yok o durumun.

7. Oyun için tepki süresi ne kadar düşükse o kadar iyidir.

sabrın için teşekkür ederim. lcd ile led arasında fark yokmu diyosun. bilmişlik için değil ama ben var diye biliyorum ? ips tn pva yı bilmiyorum hiç. 3d olan monitörde full hd de otomatikmen olurmu yoksa full hd olmayıp 3d olan monitörler varmıdır..

çözünürlük ve oyun diyince şu.. crysis 3 mesela. ben şuan 16 ya 10 ile oynuyorum mağlum. full hd monitörlerde 19 a 10 da oynayacağım fark etmeyecekmi ?

zaten günümüzde çoğu monitör led. led ile lcd arasında ne fark var bilmiyorum ama led daha ileri teknoloji lcd ye göre. 19 10 dediğinizde sanırsam 1920x1080. tabiki oyunlardaki görüntü kalitesini etkileyecektir.

LCD'de sıvı kullanılıyordu heralde LED'de de küçük ampuller. Fark öyleydi galiba ama LED'in daha yararlı olduğu söyleniyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.