Şimdi Ara

beyler cehaletimi gidermeye yardım edin. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha bu tv'ye bağlama işinde ısrarcıysan tv-monitör alman gerekecek galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

Vallaha bu tv'ye bağlama işinde ısrarcıysan tv-monitör alman gerekecek galiba.

tv alıp monitör ağırlıklı kullancam.. bi maç günleri takarım heralde.. ama sd yayın varken çamur olursa diye korkuyorum.. bide asıl önemlisi tv yi monitör olarak taksam işe yarayacakmı düzgün gözükcekmi vb..
  • Hocam evde tv yok mu?
  • quote:

Hocam evde tv yok mu?

var 1998 de aldık. eski sistem
  • Eski sistem nedir hocam renkli tv değil mi sonuçta işini en iyi o görür sd yayında.
  • quote:

Eski sistem nedir hocam renkli tv değil mi sonuçta işini en iyi o görür sd yayında.

e üstad illaki hd ye geçeceğiz.

sen bana iyi bir tv-monitör önersen ya.. ilerde hd ye geçince tv olarak kullanıyım geçene kadar monitör :)
  • Hocam vallaha hiç bilmiyorum ama LG'nin 3d tv-monitörü vardı bir tane bir ara bimekste görmüştüm. İllaki 3d. Hocam benim 3d'yi vurgulamamın sebebi gerçekten yeni bir boyut olması yanlış anlama. 23" sana yetiyorsa zaten pasif 3d monitörle normal monitör arasında fazla bir fiyat farkı yok. Ekstradan 3d daha ne olsun. Bulabilirsen 3d-tv-monitör bak. Bulamazsan bence sd'yi eski televizyonda izle kendine bir pasif 3d 23" monitör 400-500 liraya.
  • Monitörü TV olarak kullanacağınız için dahili hoparlörü olmasına da dikkat edin bu arada.
  • quote:

Hocam vallaha hiç bilmiyorum ama LG'nin 3d tv-monitörü vardı bir tane bir ara bimekste görmüştüm. İllaki 3d. Hocam benim 3d'yi vurgulamamın sebebi gerçekten yeni bir boyut olması yanlış anlama. 23" sana yetiyorsa zaten pasif 3d monitörle normal monitör arasında fazla bir fiyat farkı yok. Ekstradan 3d daha ne olsun. Bulabilirsen 3d-tv-monitör bak. Bulamazsan bence sd'yi eski televizyonda izle kendine bir pasif 3d 23" monitör 400-500 liraya.

3d çok pahalı kaçıyo üstad. bende isterim ama.. ayrıca göz yoruyo su falan ı filanı.. yada bi süre daha sd de takılıyım ilerde iyi bir tv alıyım diyorum. kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Monitörü TV olarak kullanacağınız için dahili hoparlörü olmasına da dikkat edin bu arada.

monitör tv olarak kullanılırsa bi sorun olurmu peki ? kalitesi düşermi mesela.. renkler değişirmi
  • Çok sıkıntı olacağını zannetmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Monitörü TV olarak kullanacağınız için dahili hoparlörü olmasına da dikkat edin bu arada.

monitör tv olarak kullanılırsa bi sorun olurmu peki ? kalitesi düşermi mesela.. renkler değişirmi

Kalite düşmez, niye düşsün? Uydu cihazınız kaliteliyse aynı görüntüyü alırsınız monitörden de.
  • quote:

quote:

quote:

Kalite düşmez, niye düşsün? Uydu cihazınız kaliteliyse aynı görüntüyü alırsınız monitörden de.

bilirkişi olarak bana bişey önersende kurtulsak be : ) hocam valla çok uğraştırdım seni ama

• Yok hocam, ben kimseye şu modeli al demem kesinlikle. Kullandığımı söylerim, incelediğimi söylerim. Siz de gelip şu şu şu modeller için ne dersiniz? dediğinizde cevaplarım.

Fikrim boşuna IPS panele para vermemenizden yanadır. Çok kaliteli görüntü veren TN paneller varken giriş seviyesi IPS panelin sırf paneli IPS diye almanızı istemem. Bakın ben hem IPS, hem VA, hem de TN panel kullanıyorum bizzat. Size tavsiyem ev kullanımınız için madem uzun ömürlü panel istiyorsunu güzel bir TN panelli monitör ya da kişisel TV almanız.
  • quote:

Yok hocam, ben kimseye şu modeli al demem kesinlikle. Kullandığımı söylerim, incelediğimi söylerim. Siz de gelip şu şu şu modeller için ne dersiniz? dediğinizde cevaplarım.

Fikrim boşuna IPS panele para vermemenizden yanadır. Çok kaliteli görüntü veren TN paneller varken giriş seviyesi IPS panelin sırf paneli IPS diye almanızı istemem. Bakın ben hem IPS, hem VA, hem de TN panel kullanıyorum bizzat. Size tavsiyem ev kullanımınız için madem uzun ömürlü panel istiyorsunu güzel bir TN panelli monitör ya da kişisel TV almanız.

sırf ips için değil her açıdan görmek ve kaliteli görüntü almak için ips. tn panel bunları sağlıyormu ? kullandıklarından ve incelediklerinden söyle bari :)

tn panel diye aratınca bulunmuyo bile. ips ileriye dönük alınır hocam ya : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E017C29F7 -- 5 Mart 2013; 17:27:54 >

• IPS, VA veya başka birşey yazmıyorsa özellikle, o panel TN'dir büyük ihtimalle. Yani özellikle TN panel yazmaz ama ledlerin çoğu TN paneldir. Artık sende @dusty hocamın sözünü dinle al bir TN panel mönitör veya tv. TN panel TN paneldir tv monitör farketmez. Senin bakacağın bilgisayar için dijital girişi olursa iyi olur yani hdmi yada dvi, sd yayın için bağlantı yapabileceğin girişlere bakacaksın, bir de full hd mi yani 1920*1080 mi çözünürlük buna bakacaksın ki bu da bilgisayar için sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keko keko -- 5 Mart 2013; 18:07:21 >
  • quote:

IPS, VA veya başka birşey yazmıyorsa özellikle, o panel TN'dir büyük ihtimalle. Yani özellikle TN panel yazmaz ama ledlerin çoğu TN paneldir. Artık sende @dusty hocamın sözünü dinle al bir TN panel mönitör veya tv. TN panel TN paneldir tv monitör farketmez. Senin bakacağın bilgisayar için dijital girişi olursa iyi olur yani hdmi yada dvi, sd yayın için bağlantı yapabileceğin girişlere bakacaksın, bir de full hd mi yani 1920*1080 mi çözünürlük buna bakacaksın ki bu da bilgisayar için sayılır.

++

Doğrudur. Bizim monitör TN panelli. Ama tek hdmi var. Eğer arkadaşın ekran kartında dvi varsa çok rahat kullanır hem monitör hem de tv olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

IPS, VA veya başka birşey yazmıyorsa özellikle, o panel TN'dir büyük ihtimalle. Yani özellikle TN panel yazmaz ama ledlerin çoğu TN paneldir. Artık sende @dusty hocamın sözünü dinle al bir TN panel mönitör veya tv. TN panel TN paneldir tv monitör farketmez. Senin bakacağın bilgisayar için dijital girişi olursa iyi olur yani hdmi yada dvi, sd yayın için bağlantı yapabileceğin girişlere bakacaksın, bir de full hd mi yani 1920*1080 mi çözünürlük buna bakacaksın ki bu da bilgisayar için sayılır.

++

Doğrudur. Bizim monitör TN panelli. Ama tek hdmi var. Eğer arkadaşın ekran kartında dvi varsa çok rahat kullanır hem monitör hem de tv olarak.

tn panel kalitesiz değilmi arkadaşlar ? ekran kartım cyclone. dvi da var hdmi da.

• Benimki de 6870 TN panel kullanıyorum onla bir alakası yok, kalite derken ne demek istedin ki?
  • quote:

tn panel kalitesiz değilmi arkadaşlar ? ekran kartım cyclone. dvi da var hdmi da.

Neden kalitesiz olsun hocam. Böyle bir kanıya nereden vardın ? Tamam IPS monitörler daha iyidir ama TN panellerde iyidir. Örnek çoğu kullanıcıya göre bizim kullandığımız monitör (D2342P) gayet kaliteli ve güzel görüntü sunar.

Ayrıca ekran kartınız cyclone olamaz. Bu sadece bir oynatıcı adıdır. DVI varsa eğer D2342P alırsanız içinden DVI kablo çıkıyor, bilgisayarla bağlantıyı bu şekilde yaparsınız. Ayrı olarak 5-10 TL arası bir HDMI kablo alırsınız uydu ile ekran bağlantısınıda bu şekilde yaparsınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.