Bildirim
Beyler burun estetiği için doktor tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
uppp -
kendimi önerebilirim tek yumruk garantisi veriyorum -
Kadınlar kulübü ne bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oradaki konular çok eski gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Sauron
Hocam oradaki konular çok eski gibi
Benimde burunda sıkıntı var. Baya inceledim konularını.
Anladığım kadarı ile estetik olayı doktora göre değişiyor. Önerdikleri doktorlar da referans oluyor.
Şahsen 4-5 k liraya iyi bi doktora estetik olunabiliyor.
Benim burunda kanatlanma, içten yanılma var.
Kuzenlerim burun estetiği yaptırdılar 3tanesinden 2sinde 2-3 yıl sonra tekrar bi kemik çıkması oldu doktorunu iyi bulman lazım
Eger cok kotu degilse yaptırma
Çok kötü hocam benim. -
Hocam ben artık çok sıkıldım ne olursa olsun. Gidip ameliyat olucam. Böyle gezmektense ameliyat olmak daha iyi. -
quote:
Çok kötü hocam benim.
kardes istersen ozelden resim at
benim hem deviasyon var yani içerdeki şey yamuk hem de burnumun üstünde hafif bir çıkıntı var burnum kemerli degil ama niyeyse burun düz giderken üstte hafif bir çıkıntı var -
Bilmiyorum hocam hiç. Sizinki gibi bende. -
quote:
Hocam ben artık çok sıkıldım ne olursa olsun. Gidip ameliyat olucam. Böyle gezmektense ameliyat olmak daha iyi.
Bende İst deyim. Eğer gelişme olursa yazarsanız sevinirim. Şu darbe vs olayı biraz etkilemese idi iyiydi.
Ali Mezdeği tavsiye ederim. Ameliyattan sonra hiç bir şişlik ve morarma olmadı çok rahat geçti. Fiyatıda çok pahalı değil ama ucuzda değil. Gayet güvenilir bir doktor. 1 buçuk sene oldu yaptıralı bugüne kadar sıfır sıkıntı Devlet hastanesini pek önermem. Benim uzaktan akrabam devlet hastanesinde yaptırdı. Çocuğun burnu sağa doğru gidiyor. Yapan doktor nasıl yaptıysa ameliyattan sonra yamuldu burnu.
-
Devlet hastanesinde bir kişinin burnu kötü oldu diye herkesin öyle olucak diye birşey yok.Devlet hastanelerinde cidden başarılı doktorlar var akrabanıza kötü doktor gelmiş olabilir.Hastane yerine doktor araştırmak daha önemli.Ayrıca şişlikler doktor ile alakası olmayan bir durum tamamen vücüt ile alakalı kişiden kişiye değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 11 Ağustos 2016; 11:53:59 > -
Hocam herkes özel öneriyor. Sanırım yarın şişli etfal e randevu alıp gideceğim. -
quote:
Hocam herkes özel öneriyor. Sanırım yarın şişli etfal e randevu alıp gideceğim.
Dr önemli hastane değil. Zira çapa tıp fakültesinde çok iyi hocalar var. Önce muayene olup 1.5-2k lira bıçak parası ile kurtulabilirsiniz.
Aynı taktiği göz için yapanlar oldukça memnun
Bu burun ameliyatlarında şans da önemli diyolar Ameliyat başarısız geçerse 2 3 kere burun ameliyatı olanlar var
Hımm çapa tıp aklımda bulunsun. Saolun hocam. -
aklınızda soru işaretleri varsa cevap bulmanız için bi bakın isterseniz
http://esteport.com/burun-estetigi.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X