Bildirim
Beyler buraları nasıl kaldırıyoruz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
More options (veya interface) de Hide Hud Wall gibi bir şey olacak, onla kaldırıyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu
More options (veya interface) de Hide Hud Wall gibi bir şey olacak, onla kaldırıyoruz.
teşekkür ederim ilk oyunumda deneyeceğim:) -
hani kalkıyoda neden kaldırmak istiyorsun ki ad- ap gibi yaralı bilgiler içeriyor ama herneyse senin seçimin bro. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePsych0
hani kalkıyoda neden kaldırmak istiyorsun ki ad- ap gibi yaralı bilgiler içeriyor ama herneyse senin seçimin bro.
-
o bahsettiğiniz şeyi hala anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePsych0
hani kalkıyoda neden kaldırmak istiyorsun ki ad- ap gibi yaralı bilgiler içeriyor ama herneyse senin seçimin bro.
Adam ne diyoo sen ne diyosun.... -
buralar dediğin babanın malı mı da kaldırıyosun ayyaş kardeş? -
quote:
Orijinalden alıntı: Talonx
o bahsettiğiniz şeyi hala anlamadım
Skill barın sağında ve solunda olan duvarları diyorlar.Hud wall olarak geçiyor options bölümünde.İstersen kaldıra biliyorsun. -
Kaldırınca elim kolum kopmuş gibi hissediyorum -
Demek istenilen şu.
Hud Wall açık :
Hud Wall kapalı :
Nasıl açılıp kapatılır? Oyundayken ESC - More Options - Hide Center Hud Wall. -
Bilgi için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: HellRazor
Demek istenilen şu.
Hud Wall açık :
Hud Wall kapalı :
Nasıl açılıp kapatılır? Oyundayken ESC - More Options - Hide Center Hud Wall.
hud scale ide küçült sonra kocaman yer açılsın sonrada ohaa öyle mi oluyo lan efekti .. reklam olum bunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X