Şimdi Ara

Beyler Buğday alerjim varmış 20 yaşımda öğrendim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu kol arkasında bulunan kırmızı nokta bakalarından vardı önceden sallamıyordum genetik diyorlardı çözümü yok diyorlardı snra yabancı sitelere girdim
    sn zamanlarda kalca bolgesındede olusmustu

yabancılar sorunun kaynağını bulmuş buğday veya süt ürünleri aleyjisi olan insanlarda oluyor bi kadının tüm vücudu oleymıs buğdayı kesince hepsi gitmiş bende buğdayı kesicem benimle aynı muzdarip olanlar varsa bakmalarını tavsiye ederim

İYİ GÜNler

o değilde ekmeksiz hayatmı olurlan nasıl alışçam

• Glutensiz ekmek yicen sanırım abur cubur unut😞 bide glutensiz ekmekler çok pahalı 2 lira falan heralde küçük bir şeyi ekmeği kesmeği dene geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unlu ekmek yemeyeceksin, çavdar ekmeği falan yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Unlu ekmek yemeyeceksin, çavdar ekmeği falan yersin.

:( aynen kardeş

benki sabah akşam abur cubur yerdim nasıl dayanıcam bilmiyorum ama sağlık daha önemli zamanla alışırız artık

sade görünüş olarak etkiliyormus insanı bu kırmızı noktolar psikolojik olarak çöküşe sebep oldugu oluyormus sanırım

bende çok üzülüyordum gün gelicek evlenicem snçta eşimin karşısına nasıl çıkıcam bu noktalarla diye inşallah geçer dua edin
  • Yazik olmus

• iste bu bize zamaninda kendi bugdayimiz yerine içi bos ve nisastasi bol bugdayi ektiren Demirel yuzunden. Hem bos gida alip hasta oluyoruz hemde her sene onlardan tohum almaya mecburuz. Ulkeyi satmanin baska yolu. Zamaninda bunlari soyleyenler için kominist deyip hapse atildilar yada oldurulduler. Simdiki gençler bu olaylari bilmez.
  • AIDS olmasın, aidstede olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 30 yaşına vardim bende bişeye rahatsız olup boyuna öksürüyorum hapsiriyorum hatta sabah ayıyla güreşe güçteyim ne oluyorsa 1 anda oluyor pat hapşırık bir başlıyor duman oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

AIDS olmasın, aidstede olur

yok kardeş aids değil benimkisi sivilce gibi ama çok kücükler ve cok fazlalar hastalıgın adı değişik bişeydi hatırlamıyorum şimdi çözümsüz bi deri hastalıgı deniyordu yurt dışında nedenini bulmuşlar işte buğday yüzündenmiş bende denicem geçerse uplarım konuyu 4 ay da sonuc alınmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.