Şimdi Ara

beyler bugatti için para biriktiriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • övünmk gibi olmasın bankamda 600 milyara yakin para var her ne kadar baba parasi dede mirasida olsa cok sukur isimi azda olsa goruyor.

evet beyler bugatti 6 trilyona tekabül eder koydeki tarla arsa konak pansiyonumuz ne varsa satsak

2.500.236.82.try a denk gelir tahminimce hiç yoksa emin olun gencler net bir şekilde ferrari cekerim altima suan toyota auris kullaniyorum. ve kizimdan memnunum.dokundummu ucuyor zaten o yuzden gerek duymuyorum.vazgeçtim yada biriktirmicem hahahshsh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedemin bursada yerel televizyon kanali var ve varlikli biriydi.Suan ondan kalan mirasla istesem bugatti alirim ama almiyorum neden cunku tum parasini arabaya baglamayacak kadar para yonetimi biliyorum.
    Ayricq bugattinin yurutme masrafida fazla sadece yillik bakimi 25.000 dollar ki daha vergisi benzini vs var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 19 Şubat 2018; 15:0:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUSR-ET

Dedemin bursada yerel televizyon kanali var ve varlikli biriydi.Suan ondan kalan mirasla istesem bugatti alirim ama almiyorum neden cunku tum parasini arabaya baglamayacak kadar para yonetimi biliyorum.
    Ayricq bugattinin yurutme masrafida fazla sadece yillik bakimi 25.000 dollar ki daha vergisi benzini vs var.

aynen öyle vergisini bakimini gectim onun benzinine gucumuz yetmez anca böyle sirket patronu olucan öyle oda hayal olduğu icin anca çizerim resmini

• quote:

Orijinalden alıntı: AmericanDeltaSoldier

quote:

Dedemin bursada yerel televizyon kanali var ve varlikli biriydi.Suan ondan kalan mirasla istesem bugatti alirim ama almiyorum neden cunku tum parasini arabaya baglamayacak kadar para yonetimi biliyorum.

aynen öyle vergisini bakimini gectim onun benzinine gucumuz yetmez anca böyle sirket patronu olucan öyle oda hayal olduğu icin anca çizerim resmini

resmini çizerken bile vergi ödersin
  • Chiron alda satarken zarar etme

Veyronun modeli eskidi prim yapmiyor artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden de var 1 ilan 5 M Euro ulen garaj dizerim o paraya M5 ler 911 ler F12 ler daha nicesi.

• biriktirsek heralde öteki tarafta belki bugattıyı alırız
    ayağı yerden kessinde çokta pahalısına gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parayı denkleştirince ulaş bana
    Bendeki satıyım, ben yenileyecem.
  • Valla vergisi sikinti degil 20-30.000 lira vergisi var yillik onu rahat oderim okuluma bile verdigimiz para yillik 60.000 lira.

Benim bugatti almama sebebim.yillik bakiminin ortalama 25.000 dollar tutmasi yani yillik 100.000 lira.vergi falanda eklenince.O arabayi hic kullanmasan bile yilda 120.000 lira oturdugu yerden yiyor.
    Ferrarilerde bu bu kadar fazla degil mesela ferrarinin bakimi vergisi falan tas catlasa yillik 60.000 lira yer f458 sahibi biri taniyorum bana yillik 60.000 lira civari arabaya gittigini soglemisti.Mesela ferrariri rahat alirim ve yurutebilirim ama bugatti zor bugattiyi alirim ama yurutemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 19 Şubat 2018; 17:23:0 >
  • quote:

Valla vergisi sikinti degil 20-30.000 lira vergisi var yillik onu rahat oderim okuluma bile verdigimiz para yillik 60.000 lira.

Benim bugatti almama sebebim.yillik bakiminin ortalama 25.000 dollar tutmasi yani yillik 100.000 lira.vergi falanda eklenince.O arabayi hic kullanmasan bile yilda 120.000 lira oturdugu yerden yiyor.
    Ferrarilerde bu bu kadar fazla degil mesela ferrarinin bakimi vergisi falan tas catlasa yillik 60.000 lira yer f458 sahibi biri taniyorum bana yillik 60.000 lira civari arabaya gittigini soglemisti.Mesela ferrariri rahat alirim ve yurutebilirim ama bugatti zor bugattiyi alirim ama yurutemem.

Anlaşılan En İyisi Tofaşk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.