Şimdi Ara

Beyler bu ne ya ahahaha ilk defa görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Beyler bu ne ya ahahaha ilk defa görüyorum

•  Beyler bu ne ya ahahaha ilk defa görüyorum şöyle daha iyi
  • antu değişik yer
  •  Beyler bu ne ya ahahaha ilk defa görüyorum
  • JJ Abrams halt etmiş bu adamın yanında.
  • ohooo bu klasiktir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru demiş olabilir.
  • Hepsi Amerika'nın oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerelerden nereye bağlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlardaki hayal gücüne bakın ,zaten komple hükümetçi tayyipçide olduk şu günlerde yakındır pkk ilede ilişkilerimiz ortaya çıkar
  • Aslında olay hz.ademle başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Neresi komik. Hepiniz aynısınız.
    şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Neresi komik. Hepiniz aynısınız.
    şaka

Bu da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trex_Tr

Aslında olay hz.ademle başladı

• Kimsede diyememiş ki uefa kupasını alan iskelet kadro dünya kupasında 3. oldu o günden beri dünya kupasına gidemiyoruz ...

Küfür etmemek için zor tutuyorum böyle haberleri görünce , bizi yani taraftarların emeklerini desteklerini dualarını geçtim ulan bari o kupa için kan ter içinde mücadele edenlere saygı gösterin be ....

Bu nasıl bir hastalıklı düşünce halidir ya , makara yapılacak gülünecek bir şey belki ama yeter be adamların ne haltları dolanıyor ortalıkta gelip hala nelere kafa yoruyorlar ...

Medya Galatasaray fenere ceza aldırdı diyecek kadar karakterinde yoksun hale gelmiş , yakında şikeyi yaptığımızı ortaya atarlar yakındır...
  • İşte hep Fransız lobisi bunlar.
  • Yazılan yazı saçmalık da doğru bir yerden girmiş konuya.

İspanyol diktatör General Francisco Franco’ya şöyle bir soru sormuşlar:
    “Yahu ülkenin yapısı bozuk!.. Ekonomi kötü, halk perişan!.. Herkes adaletsizlikten yakınıyor... Ama, hiç isyan yok!.. Bunu nasıl sağlıyorsun?”
    İspanyol diktatör şu cevabı vermiş:
    “Bunu 3 F ile sağlıyorum... Yani Franko, Futbol ve Fiesta ile... Onları yüz binlik beşiklerde uyutuyorum!”
    Diktatör Franko’nun “yüz binlik beşik” olarak nitelendirdiği yerler, “stadyum”lardı.
    Franco, “baskıcı rejim”inden bunalan halkını, “futbolla oyalıyor”du. Franco için futbol; “kitleleri oyalayan, toplumu siyasi konularda tepkisizliğe iten, ülke gündemini saptıran bir afyon”du!..
    Yalnızca, Franco gibi diktatörler tarafından yönetilen ülkelerde değil; son derece modern rejimlere sahip ülkelerde de futbol, toplumu pasifize etmek amacıyla kullanılmıştır.
    Günümüzde de bu tür örnekleri görmek mümkündür.
    İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, bu duruma en iyi örneklerden biridir...
    Berlusconi, siyaset hayatında iki unsuru çok iyi kullanmıştır. Bunlardan birincisi dördüncü kuvvet medya; diğeri ise bacasız sanayi “futbol”dur.
    Milan kulübünün başına geçen Berlusconi, kulüp başkanı sıfatını kullanarak tüm dünyada tanınmıştır. Bu popülarite, Berlusconi’nin siyasi hayatını olumlu yönde etkilemiş ve onu ülkesinde iktidara taşımıştır. O da, Franco gibi; kitlelerle iletişiminde futbolu önemli bir faktör olarak kullanmıştır.
    ülkemizde de benzer bir durum mevcuttur. Türkiye’de stadyum seyircisinin yaş ortalaması oldukça düşük ve bu genç nüfus “futbol kelepçesi”yle kontrol altında tutulmaktadır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.