Şimdi Ara

Beyler bu kızı çözebilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba... Ben bu kızla 3 senedir lisede beraberdim. Son senede bayağı yakınlaştık ama arkadaş olarak. Kız bana kanka diyordu ama şaka olarakda sanki sevgilisiymişim gibi davranıyordu. Ama kesinlikle ciddi değil yani bence. Kız kesinlikle laubali bir kız değil hatta bazen kendisine gelen mesajları kız arkadaşı cevaplıyor arkadaşına sakın çocuga cnm falan yazma diyor. Kız çok güzel bayağı taliplisi var ama kız hiçbirisine yüz vermiyor. Bu sene üniyi ben kazandım o 1 sene daha dershaneye gidecek. 20 eylülde doğum günüm vardı hatırladı sağolsun bana mesaj atmış şu şekilde:

kız: Canm benm dogum gunun kutlu olsn resitsin artk hayrli olsn.d brbr nice yıllara opuldun kanka

sonra ben cevap attım. guzel duygu fln diye. gelen cvp

ah biliyrm o duyguyu canm falan filan....

gecende yemeğe gitmiştik eski arkadaslar saka niyetinde bende senle evleniyim en iyisi falan diyodu ama kanka diyo hala. bi sohbet falan başlatsam ne yazcağımı bilmiyorum mesajdan yanlışda anlamasını istemiyorum olumsuz bi durumda.

neyapacağım dh ahalisi yardım edin

• kızın adı ney?
  • Bence seni seviyor ama biraz daha gözlemle sohbet et falan belki arkadaş olarak görüyordur hepten kaybetme
  • Yaklaşık aynı durumdayız dostum
  • kız yine öyle seninle evlenmeliyim falan filan gibi laflar ettiğinde, espri olarak ve mimiklerini kullanalarak sen bana mı yazılıyorsun de bakalım ne cevap vericek kesin evet filan der
  • Hocam yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Okullarda bittiğinden fazla görüşemiyoruz mesaj ilede ne sohbeti yapıcam kafam karışık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Üye

kızın adı ney?

Ayşe falandı galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanka ayağını senin onu istememen ihtimaline karşı yapıyordur. git konuş kabul eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

kız yine öyle seninle evlenmeliyim falan filan gibi laflar ettiğinde, espri olarak ve mimiklerini kullanalarak sen bana mı yazılıyorsun de bakalım ne cevap vericek kesin evet filan der

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    Hocam yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Okullarda bittiğinden fazla görüşemiyoruz mesaj ilede ne sohbeti yapıcam kafam karışık..

Dean arkadaş haklı espri gibi gösterip "sen banamı yazılıyosun kız" de.

Bunuda yapmaya utanıyorsan sana birşey demiyorum.Normal bir kıza(sınıftan , mahalleden,kısacası mesafeli kız ARKADAŞ) bunu dersen utanmakta haklısın.

Ama bu kız sana resmen sevgilim diyor,evlenelim diyor ciddi bir şekilde demese bile sonuçta bunları sana diyor.Bunları sana diyen bir kızada "sen banamı yazılıyon gıı" gibi ifade kullanabilirsin.Ama önemli nokta bu kız bu tip lafları herkesemi diyor yoksa sadece sanamı ?

• 2. dereceden zeki kız beyni var bunda. amacının ne oldugunu cok iyi biliyorum. istersen acıklarım
  • Bence seni sınıyor yem atıyor bakalım oltaya takılacakmı gibisinden. Eğer takılırsan arkadaşlığını kesecek ben böyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

kanka ayağını senin onu istememen ihtimaline karşı yapıyordur. git konuş kabul eder

Belki de istemesi ihtimaline karşı yapıyordur
    Ama yine de konuş yaptığın ayıp bişey deil bunu unutma...
  • Eğer açılırsan alacağın cevap 'Ben seni arkadaş olarak gördüm nasıl düşünürsün böyle bişey' olacak. Hadi kolay gelsin.
  • Kız seni arkadaşın olarak görüyor.
    Kızlar genelde yakın gördüklerine böyle davranır ve erkekler de bunu bana mı yazıo diye algılar.
    Kızla dostluğunu koru bence aşık diil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

2. dereceden zeki kız beyni var bunda. amacının ne oldugunu cok iyi biliyorum. istersen acıklarım

Sen 8 saat bilgisayar başındaki çocuk deil misin?
    Sora balkona çıkıp liseli gören
    Telefona dadanmışın artık huzur ver Dh ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

kız yine öyle seninle evlenmeliyim falan filan gibi laflar ettiğinde, espri olarak ve mimiklerini kullanalarak sen bana mı yazılıyorsun de bakalım ne cevap vericek kesin evet filan der

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
    Hocam yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Okullarda bittiğinden fazla görüşemiyoruz mesaj ilede ne sohbeti yapıcam kafam karışık..

Dean arkadaş haklı espri gibi gösterip "sen banamı yazılıyosun kız" de.

Bunuda yapmaya utanıyorsan sana birşey demiyorum.Normal bir kıza(sınıftan , mahalleden,kısacası mesafeli kız ARKADAŞ) bunu dersen utanmakta haklısın.

Ama bu kız sana resmen sevgilim diyor,evlenelim diyor ciddi bir şekilde demese bile sonuçta bunları sana diyor.Bunları sana diyen bir kızada "sen banamı yazılıyon gıı" gibi ifade kullanabilirsin.Ama önemli nokta bu kız bu tip lafları herkesemi diyor yoksa sadece sanamı ?

Hocam artık fazla görüşemiyoruz. Ama ilk fırsatta uygulayacağım bunu... Kız kesinlikle herkese böyle davranmıyor. Ama kanka demesi benide çıkmaza sokuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ery.cebeci

Eğer açılırsan alacağın cevap 'Ben seni arkadaş olarak gördüm nasıl düşünürsün böyle bişey' olacak. Hadi kolay gelsin.

Aynısını yaşadım , aldığım cevapta bu olmuştu.Saygılar...
  • Cevaplar için sağolun. Tecrübelilerden biraz daha yardım ve öneri bekliyorum.
  • Özet geç ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ery.cebeci
    Eğer açılırsan alacağın cevap 'Ben seni arkadaş olarak gördüm nasıl düşünürsün böyle bişey' olacak. Hadi kolay gelsin.

Benzer bir olay yaşadım bu cevabı aldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.