Şimdi Ara

Beyler bu imza kural dışı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ergenekon yurdun adı,Börteçine Kurdun adı. ?

neredeyse 7 aydır kullandığım imza bugün kural dışı ilan edildi anlayamıyorum?

• dini siyasi birseyde yazmiyor sadece yurdun adi diyor
    eger bosluklarida satirdan sayiyorlar ise kural disi olabilir

bilemiyecem
  • Ben bunu DH de de onaylatmıştım bir türk efsanesini buraya koydum.elalem bi sürü açık saçık karı resmi koyuyor onlara bişey yok burda Türklük ile ilgili bişey koyuyoruz
  • Örneğin benim imzama kızmıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy48

Örneğin benim imzama kızmıyorlar

Ciddiyet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayet ettiler herhalde Ergenekon adını görünceBenim imzaya Kuraldışı diyenin Alnını Karışlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

Şikayet ettiler herhalde Ergenekon adını görünceBenim imzaya Kuraldışı diyenin Alnını Karışlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

Şikayet ettiler herhalde Ergenekon adını görünceBenim imzaya Kuraldışı diyenin Alnını Karışlarım

Pardon dostum Kusura bakma Kaç uyarı puanı verdiler?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

Pardon dostum Kusura bakma Kaç uyarı puanı verdiler?

1 hocam

Mesele uyarı puanı değil de ben bunu dh imza bölümünde onaylatmıştım hemde 6 aydan uzun süredir bu imzayı kullanıyordum o kadar mod gördü neden se bu gün aniden olması beni şaşırttı?

• Bu resmin ne olduğunu kim bilecek be dostum.
  • Ya çok safsınız ya da anlamazlıktan geliyorusnuz.Ergenekon ve Börteçine siyası simgelerdir.Bence siyasi eylemini sandıktan başka yerde göstermenin bir anlamı yok.
  • İmza kurallarına geçmeden önce şunu belirteyim. İmzanızın günlerce, aylarca veya hatta yıllarca silinmeden kalmış olması imzanızın kurallara uygun olduğunu göstermez. Herkesin imzasını her an kontrol edecek bir bot forumda hali hazırda yok. İmzanız (modların görmemesi, üyelerin görmemesi, görüp de bildirmemesi gibi sebeplerle) gözlerden kaçmış olabilir. O nedenle "benim imzam aylardır kurallara uygundu da şimdi mi aklınıza geldi uygun olmadığı?" tarzında mesajlarınıza cevap verilmeyecektir. Ama imzanızın kurallara uygun olduğuna "aylardır uygundu" savından başka bir sebeple eminseniz o zaman mesaj yollayınız. Hata olmuş olabilir. Düzeltiriz ve özür dileriz.

İmza Kuralları

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 2 Ekim 2008; 13:15:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.