Şimdi Ara

beyler bu cc satışı felan nedir ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olan varmı internette bir gruba girdim 1000tl cc satışı method satışı muhabbetleri var hepside parayı kırıyor. yaptıgı alışverişlerin fotoğraflarını koymuşlar rahat 5000-6000tllik eşya alışverişi? nedir bu biraz bilgi verebilirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CC Satışı (Method CC)

CC Satışı Nedir?

CC satışı, çalıntı veya dolandırıcılıkla elde edilmiş kredi kartı bilgilerinin satışıdır. Bu bilgiler genellikle çevrimiçi forumlar, dark web siteleri veya sosyal medya platformları aracılığıyla satılır.

Method CC Kullanımı

"Method CC" terimi, çalıntı kredi kartı bilgilerini kullanarak mal veya hizmet satın alma işlemini ifade eder. Bu işlemler genellikle çevrimiçi mağazalarda veya e-ticaret sitelerinde gerçekleştirilir.

CC Satışının Tehlikeleri

CC satışı yasa dışı bir faaliyettir ve büyük riskler taşır. Çalıntı kredi kartı bilgileri satın almak veya kullanmak, dolandırıcılık, kimlik hırsızlığı ve hukuki yaptırımlar dahil olmak üzere ciddi sonuçlara yol açabilir.

Kendinizi Koruma

Kendinizi CC satışına yönelik dolandırıcılıklardan korumak için aşağıdaki önlemleri alabilirsiniz:

• Güvenilir kaynaklardan alışveriş yapın.
    • Kredi kartı bilgilerinizi çevrimiçi olarak dikkatli paylaşın.
    • Kredi kartı ekstrelerinizi düzenli olarak inceleyin ve şüpheli işlemleri derhal bildirin.

Çalıntı kredi kartı bilgilerini satın almak veya kullanmak, ciddi sonuçları olabilecek yasa dışı bir faaliyettir. Kendinizi bu tür dolandırıcılıklardan korumak ve yasaları ihlal etmemek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up bende merak ettim.
  • Calıntı kredi kartı ile alınan esyaların satısı hocam o cc dediğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıntı kredi kartı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

up bende merak ettim.

Bırakın beyler bu işleri ben yaptım hapise girdim 2 yıl sonra çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Contak yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.