sen bizim ameliyathaneye gel senin her yerini önce sigortalatıcaz sonra tek tek söküp bozukları takıcaz sonra sigortadan parayı alıp orjinal böbrek dalak ne varsa monte edicez iş bittiğinde %25 payını alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: TRsalvador
sen bizim ameliyathaneye gel senin her yerini önce sigortalatıcaz sonra tek tek söküp bozukları takıcaz sonra sigortadan parayı alıp orjinal böbrek dalak ne varsa monte edicez iş bittiğinde %25 payını alırsın.
quote:
Oha çüşşş polisi arayın beyler...Adam organ mafyası!!!
quote:
Orijinalden alıntı: 01deadman01
quote:
Oha çüşşş polisi arayın beyler...Adam organ mafyası!!!
Ben sadece işimi yapıyorum delil yok kanıtlayamazzsınızzz !!
Tabiki bana. Burada ben dururken size noluyo yeni yetmeler Hadi basın gidin. Sana gelince... Eğer sapasağlam ise 4000 Lira senindir. Eğer problemliyse ona göre para değişir. Gazeteye falan sarma yazık olmasın böbreğe. Gel bize biz seni bi güzel bayıltıp ameliyata alalım hemde sıfır risk ile Ha birde önemsiz bir madde var ama bence okumana gerek yok. (Ölürsen sorumluluk kabul etmem ve diğer tüm organları alırım)
Tabiki bana. Burada ben dururken size noluyo yeni yetmeler Hadi basın gidin. Sana gelince... Eğer sapasağlam ise 4000 Lira senindir. Eğer problemliyse ona göre para değişir. Gazeteye falan sarma yazık olmasın böbreğe. Gel bize biz seni bi güzel bayıltıp ameliyata alalım hemde sıfır risk ile Ha birde önemsiz bir madde var ama bence okumana gerek yok. (Ölürsen sorumluluk kabul etmem ve diğer tüm organları alırım)
Kabul ediyorsan PM ile ulaşabilirsin
6000 teklif edenler var, çık biraz daha senle anlaşalım.
kargo senden 5 tl verim...
2.el bölümüne ilan aç ben böbreği alınca referans veririm diğer satışların kolay olur
quote:
Orijinalden alıntı: samilton
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Kabul ediyorsan PM ile ulaşabilirsin
6000 teklif edenler var, çık biraz daha senle anlaşalım.
Oha ne 6bini billurmu geçiyosun Beyin bağışlamıyorsun böbrek bağışlıyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme