Şimdi Ara

Beyler Biz Nasıl 2.Olmayi Başardık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke olarak bir bok urettigimiz yok, futbolda en önemli kulüplerimiz sikeye bulaşmış. Diğer sporlarda en önemli sporcularimizin bazıları doping yapmış cezalar almış, ülkenin komsusunda savaş başlamak üzere, daha yeni gezi olaylarindan cikilmis, cami dışında sunuma övgüyle koyacagimiz bir alan yok onu geçtim koyacak muzigimiz bile yok rihanna koymuş zavallilar. Ben diyorumki 2.olmamiz büyük başarı iyi lobi çalışması yapmisiz bundan daha iyi bir sonuç elde edilemezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklı
  • Tutar

• Önlerden

• Bu uzun süreç olduğundandır belki.

Bu arada Amblem hoş değil,tanıtım videosu basit.bu tür organizasyonlar tüm dünya içindir.Orada bile ayrımcılık var.Kapalı çarşı,oradaki kızlar, habire köprüyü çekme,manzarada cami var desek içini de çekmişler.Bizim köprü koşusu,Kapadokya'daki bisiklet yarışları,boğazı yüzerek geçme ne bileyim güreş,cirit gibi bir sürü farklı bize has özelliklerimiz var.resmen izlerken sıkıldım.Tanıtım sanki bir tur firmasının (o firmaya bile hakaret olur) Arap tursitleri İstanbul'a çekmek için hazırladığı video gibi keşke açıklasalar bu ustalık eseri için ne kadar para kayboldu. Bugünkü haberlerde askeri hazırlıklar tank,uçaksavar kurulumu, basket yenilgisi sıfır çekerek. savaşa hazırlanan ülkede olimpiyat mı olur? millet canını çöpten mi buldu.en ufak olayda biber gazı sıkılıyor çocuk,yaşlı,turist demeden. hastaneye bile attılar Ne ekersen onu biçersin.

Kibir çok kötü ne istersem yaparım.İlk gün oradakileri hiçe sayacağına gidip konuşup isteklerini dinleseydi yakacağına.teröristi bile dinledi anlaştı kendi halkından silahsız insanlarla anlaşmadı.yok saydı. Olimpiyatta da aynısı çok mu zor diğer partilere ortak amacımız bu siz de destek verin fikirlerinizi paylaşın komite kuralım mutlaka yer alın dese.İyi biliriz,biz biz biz. Ne ekersen onu biçiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 8 Eylül 2013; 2:02:33 >

• Zaten tesis, altyapı yok daha ortada. Zaten spor, atletizim ile ilgilendiğimiz yok. Oraya harcanacak paraya yazık olacaktı. Bu ülke için olimpiyat lükstür. Yunanistan'da yapıldıda ne oldu??

Müslüman ülke diye vermediler diye mesaj atanlar olimpiyatdan da bir haber. Zaten kıtanın değişeceği belliydi...
  • Sonuna kadar hakli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi yorumlamışsın tebrikler. Birazdan gelip hakaret ederlerse takma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.