Şimdi Ara

Beyler birisi dualshock 4'ün dokunmatik ekranını inceleyebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goldpunch dualshock 3 - 4 ve x360'ın kontrollerini incelemişti ama dualshock 4'ün teknik özelliklerinden hiç bahsetmemişti sadece ayrodinamik söz konusu edildi

dualshock 4'te merak ettiklerim ?

1-xone'da arkadaki trigger tuşlarında ayrı bir titreşim var dualshock'tada var mı böyle birşey
    2-dualshock 4'ün hopörlerden çıkan sesin kalitesi (killzone SF'de ses kayıtları oradan verilmiş ses ona göre değişiyor mu aynı esnada oyunun sesinde bır kısılma söz konusumu)
    3-Sahip olduğu dokunmatik ekran sadece oyunlarda mı kullanılıyor ses komutu gibi değişik etkileride var mı ps4 üzerinde (telefonlarda ki dokunmatik tuş kilit açar gibi bir kilit mesela...)
    4-Şarj süresi

Benim aklıma takılan sorular bunlar genel bir inceleme konusu açılırsa şimdiden teşekkürler

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 15 Ocak 2014; 23:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

Goldpunch dualshock 3 - 4 ve x360'ın kontrollerini incelemişti ama dualshock 4'ün teknik özelliklerinden hiç bahsetmemişti sadece ayrodinamik söz konusu edildi

1-xone'da arkadaki trigger tuşlarında ayrı bir titreşim var dualshock'tada var mı böyle birşey
    2-dualshock 4'ün hopörlerden çıkan sesin kalitesi (killzone SF'de ses kayıtları oradan verilmiş ses ona göre değişiyor mu aynı esnada oyunun sesinde bır kısılma söz konusumu)
    3-Sahip olduğu dokunmatik ekran sadece oyunlarda mı kullanılıyor ses komutu gibi değişik etkileride var mı ps4 üzerinde (telefonlarda ki dokunmatik tuş kilit açar gibi bir kilit mesela...)
    4-Şarj süresi

Benim aklıma takılan sorular bunlar genel bir inceleme konusu açılırsa şimdiden teşekkürler

1-ds4 de sadece 2 tane en altda titresim motoru var bir tanesi guclu icini acib bakmisdim daha dogrusu titresimi saglamak icin yarim demir kullaniliyor bir tarafdaki demir daha kalin digeri ise 4-1 i kadar
    2-seskalitesi cok guzel bildigimiz telefondaki hoparlor sarki okutmak mumkun olsa net bir ses verir eminim ve killzonda ses kayitlari oynatildigi zaman bir kisilma olmuyor oyunda
    3-sadece oyunlarda kullaniliyor evet simdilik 2 oyunda kullanabilme sansim oldu 1.si killzone 2.si camera oldugu zaman oynanila bilen robot oyunlarinda , ses komutuna gelince ise o yalniz kamera varsa kullanila biliyor ama pek oyle buyuk bir ozelligi yok ( oyunu ac , ps4-u kapat , ana menu vs baska kucuk kucuk seyler) oyun disinda kullanilmiyor
    4-sarj suresine pek dikkat etmedim 2 tane kumandam var diye biri bittigi zaman sarja takib digerini kullaniyorum

• 1-xone'da arkadaki trigger tuşlarında ayrı bir titreşim var dualshock'tada var mı böyle birşey

- Titreme yok fakat Tetik tuşu hissini cok iyi veriyor

- Hayır Oyun sesi normal kalıyor DS4 deki Ses gayet kaliteli ve cok gercekci killzone SF deki ses kayıdı bi an sesin odadan geldiğini filan sanıdım :)

- Sadece Oyun icin kullanıyor geliştirmek oyun yapımcılarına kalımış

4-Şarj süresi

- 9-10 saat kullanıyorum ben ( önündeki ışıklı bar kapanabilse daha cok gidebilir şarzı fakat şuan öyle birşey yok )

Bunlara ek olarak ben ekleyeyim

Kol eline cok iyi oturuyor ergonomisi süper DS3 gibi diğil notum DS4 10/10 Cok geliştirmişler .

Bunun Haricinde PS4 Veya DS4 ilgili bir sorun varsa sorabilirsin tabi diğer arkadaşlarda sorabilir bu iletiyi alıntı yapıp sorun haberim olsun

birde DS4 Kısaltması Dualshock 4 dün bilmeyenler vardır belki

• Bu arada ortadaki dokunmatik ekran değildir, touchpad'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Goldpunch dualshock 3 - 4 ve x360'ın kontrollerini incelemişti ama dualshock 4'ün teknik özelliklerinden hiç bahsetmemişti sadece ayrodinamik söz konusu edildi

4-Şarj süresi

1- Olmaması lazım, ama titreşim DS3'e göre daha hassas. AC4'te limandan ayrılırken hafif hafif titremesi gayet güzeldi.
    Bir de, oyundaki duruma göre titreşim yönü değişebiliyormuş. BF4'te sağdan isabet alırsan sağ motor daha çok titriyor, gibi..
    2- Ses oldukça kaliteli ve güçlü geliyor. KZ SF'de kulaklıkla oynamama ve oyun sesleri de gelmesine rağmen, DS4'teki sesi fazla fazla duyuyordum. Tabii seviyesi kısılabiliyor.
    3- Touchpad şimdilik oyunlarda kullanılıyor. Mesela KZ: SF'de özellik seçimi, AC4'te dilenirse harita kontrolü için.
    Yakında internet browser için destek gelecektir, büyük kolaylık olur.

DS4 touchpad'ini bir tool aracılığıyla Windows'ta da kullanabiliyorsunuz. Mouse okunu DS4 touchpad'iyle kontrol ediyorum, hareketler son derece hassas. Kaliteli üretmiş Sony.
    PC'de gamepad'le oyun oynayanlar için büyük kolaylık olmuş, masaüstüne dönünce ayrı mouse'a geçmenize gerek kalmaz.

DS4, PC'de zaten kendiliğinden destekleniyor(kablolu veya bluetooth). Bir tek, çoğu oyun için xinput emülasyonu gerekmekte, onu da bahsettiğim tool yapıyor:http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper

4- Şarj, DS3'e göre bariz kısa gidiyor. Ancak bunun sebebi, ışığın sürekli yanması. Sony ışığı kapama seçeneği sunduğunda, şarj DS3'ten uzun gidecektir. (DS3 bataryası: modele göre 300-500ma. DS4: 800 ma).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Ocak 2014; 0:52:05 >

• Touchpad'i, Trine 2: Complete Story oyununda baya bi kullanıyorsunuz. ayrı bir gerçeklik katıyor ve kolaylık sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Ocak 2014; 2:01:17 >
  • DS4 de Touchpadle en azından internette gezinilebilir yada klavye kullanılabiliirmiş ama yinede klavye kameraya gerek duymadan touchpadle değilde wiinin kolu gibi kullanılabiliyor. DS4 3e göre çok daha rahat ancak bu analogdaki plastik çok kolay zarar görüyor çoğu kişide bu durumdan muzdarip. Normalin kat kat altında bi kalitesi var. Çoğu kişi cover kullanıyor. Bi yerde okumuştum ama tam olarak hatırlamıyorum Amazon hatanın kullanıcıda olmadığını anladıklarından şikayetler üzerine geri alımlar yapmış ama dediğim gibi tam olarak hatırlamıyorum. Ben MediaMarkt dan aldım ama sanmam ki değiştirsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yazmis,herseyi, bende ekleme yapayim yorum olarak,

touchpad in verimliligini arttirmak oyunu yapanlarin yaraticiliga kalmis misal,killzone da cok kullanisli, yon tuslari,gibi 4yone siniri oomadigi icin envayi cesit extta tus gibi yapilandirilabilir,

Gamepad ergonomisi,cok,basarili gercekten sony butun isyanlari duzeltmis, malzeme kalitesi ds3 ten ustun

Triggerler olmasi gerektigi gibi

Gamepad sag ve sol farkli titreyebiliyor,

Analoglar daha kisa mesafe acilmis daha rahat

Hoparloru,baya,iyi, gercekten,oyundaki,ses,kayitlari oda icinde gibiydi, hatta ayarlardan sesini azaltmistim,

Kulaklik baglantisi icin sony e ayrica tesekkur etmemiz,gerek,resmen. 300 500 tl lik kablosuz kulakkik yerine, patlat bi creative 50 60 tlye,canavar gibi oyna, bu imkani,vermisler.

• ps3 te 30 saat giden kol 4 te 8 saatte bitiyor bide ds4 ün bataryası daha güçlü güya enterasan öndeki ışıktanmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

4-Şarj süresi

1- Olmaması lazım, ama titreşim DS3'e göre daha hassas. AC4'te limandan ayrılırken hafif hafif titremesi gayet güzeldi.
    Bir de, oyundaki duruma göre titreşim yönü değişebiliyormuş. BF4'te sağdan isabet alırsan sağ motor daha çok titriyor, gibi..
    2- Ses oldukça kaliteli ve güçlü geliyor. KZ SF'de kulaklıkla oynamama ve oyun sesleri de gelmesine rağmen, DS4'teki sesi fazla fazla duyuyordum. Tabii seviyesi kısılabiliyor.
    3- Touchpad şimdilik oyunlarda kullanılıyor. Mesela KZ: SF'de özellik seçimi, AC4'te dilenirse harita kontrolü için.
    Yakında internet browser için destek gelecektir, büyük kolaylık olur.

DS4 touchpad'ini bir tool aracılığıyla Windows'ta da kullanabiliyorsunuz. Mouse okunu DS4 touchpad'iyle kontrol ediyorum, hareketler son derece hassas. Kaliteli üretmiş Sony.
    PC'de gamepad'le oyun oynayanlar için büyük kolaylık olmuş, masaüstüne dönünce ayrı mouse'a geçmenize gerek kalmaz.

DS4, PC'de zaten kendiliğinden destekleniyor(kablolu veya bluetooth). Bir tek, çoğu oyun için xinput emülasyonu gerekmekte, onu da bahsettiğim tool yapıyor:http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper

4- Şarj, DS3'e göre bariz kısa gidiyor. Ancak bunun sebebi, ışığın sürekli yanması. Sony ışığı kapama seçeneği sunduğunda, şarj DS3'ten uzun gidecektir. (DS3 bataryası: modele göre 300-500ma. DS4: 800 ma).

uygulamalarla kulaklıktan ses alınabiliyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.