Şimdi Ara

Beyler bir bakar mısınız çok önemli :( (Sağlık Sorusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 9 Haziran'da kıl dönmesi ameliyatı olmuştum yaşım 17.
    Kuyruk sokumundan.

Ameliyat olalı neredeyse 6 ay olacak. 6 Aydır hiçbir şey yoktu.
    Cuma akşamı banyoya girdiğimde iç çamaşırımda çok az kan damlaları gördüm.
    Korktum. Bugun baktım yine , bu sefer tek bir damla gördüm.

Annemler kötüye yorma hemen diyor, Dün gece ağlamaktan gözlerim çıktı. :(

Siz ne düşünüyorsunuz tekrar etme olayı mıdır sizce yoksa başka ne olabilir ? :(( Tekrar ederse ne yaparım ben ya :(

• Yukarı :(
  • Burda bizlere sormak yerine doktora gitmeye ne dersin ?
  • Gideceğim de sınavlarım var bu ara. Tatil girsin gideceğiz zaten.
  • DONANIMHABER,İNTERNETİN EN İYİ DOKTOR SİTESİ...
  • Niye dalga geçiyorsunuz anlamış değilim, Anlamanız için "Dilerim Allah size de göstersin de sizde dalga geçmenin ne demek olduğunu anlayın" dememi mi bekliyorsunuz ?
  • cok beddua ettin azcıkda nice dua et :P
  • Sınavda Çok Sorun Çıkar mı Acaba Bilemem. Ama Çok Pis Koku Yapıyorsa Sınavda Öğrencileri Bayıltırsın Ona Göre Önlem Alın.
    Şimdiden Acile Git, Doktor Kontrol Etsin
  • bıçak altına yatan vücut ıslah olmaz diye bir söz vardır. bu söze katılıyorum.
    benim bir arkadaşta kıl dönmesinden ameliyat olmuştu. onun anlattığına göre sende olanlar onda da oluyordu. halı saha maçına gidiyorduk adam maç çıkışı direk eve gidiyordu, pansuman yapıyordu. endişelenmene gerek yok fakat doktoruna git bi görün yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Sınavda Çok Sorun Çıkar mı Acaba Bilemem. Ama Çok Pis Koku Yapıyorsa Sınavda Öğrencileri Bayıltırsın Ona Göre Önlem Alın.

Yok yok kokuyla falan alakası yok.
    Sınavlarım bitsin gideceğim.
    Dee bir düşüncenizi almak istedim neden olabilir bu 6 ay sonra :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

bıçak altına yatan vücut ıslah olmaz diye bir söz vardır. bu söze katılıyorum.
    benim bir arkadaşta kıl dönmesinden ameliyat olmuştu. onun anlattığına göre sende olanlar onda da oluyordu. halı saha maçına gidiyorduk adam maç çıkışı direk eve gidiyordu, pansuman yapıyordu. endişelenmene gerek yok fakat doktoruna git bi görün yinede

Hocam tesadüf bu mu ?

Bende Cuma günü akşam halısaha maçına gittim.
    Geldiğimde duşa girdim, ve orada gördüm kanı...

:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MonoPoL~

quote:

Hocam tesadüf bu mu ?

tesadüf değil aslında, artık kendini fazla zorlamayacaksın.

dediğim arkadaşla adaya bisiklet sürmeye gittik yine aynı sorun. kendine biraz dikkat etmen gerek sanırım

• quote:

quote:

quote:

Hocam tesadüf bu mu ?

dediğim arkadaşla adaya bisiklet sürmeye gittik yine aynı sorun. kendine biraz dikkat etmen gerek sanırım

O yaşadığınız olaylar ne kadar önceydi ?

Ben tekrar etmesinden endişe ediyorum ya daha 6 aylık hemen tekrar yapmaz diye düşünüyorum, çünkü tekrar ettirecek hareketleri yapmıyorum örneğin kaykılarak oturma vs.. :S

• bende 2 kere oldum o ameliyatı 2. ameliyatımda doktor yarayı acık bırakıcam bir daha tekrarlamıyacak dedi 1 yıl gect ameliyatın üzerinden Allaha sükür bir sorun yok sen erken den doktora göster ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyileşiyo bu meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

bende 2 kere oldum o ameliyatı 2. ameliyatımda doktor yarayı acık bırakıcam bir daha tekrarlamıyacak dedi 1 yıl gect ameliyatın üzerinden Allaha sükür bir sorun yok sen erken den doktora göster ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyileşiyo bu meret

Bende zaten oldum da hocam senin 2. si ne kadar süre sonra olmuştu ?
  • kız mısın erkek mi ?
  • 1 yıl olmadan dı galiba tam hatırlamıyorum
  • off yaaa off :S
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam tesadüf bu mu ?

O yaşadığınız olaylar ne kadar önceydi ?

Ben tekrar etmesinden endişe ediyorum ya daha 6 aylık hemen tekrar yapmaz diye düşünüyorum, çünkü tekrar ettirecek hareketleri yapmıyorum örneğin kaykılarak oturma vs.. :S

tam bilmiyorum ama bu olaylar olduğunda arkadaş ameliyat olalı 1 sene rahat olmuştu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Sınavda Çok Sorun Çıkar mı Acaba Bilemem. Ama Çok Pis Koku Yapıyorsa Sınavda Öğrencileri Bayıltırsın Ona Göre Önlem Alın.

Yok yok kokuyla falan alakası yok.
    Sınavlarım bitsin gideceğim.
    Dee bir düşüncenizi almak istedim neden olabilir bu 6 ay sonra :(

Sokayım Sınavını...

Yuh Lan 2 Saattir Buralarda Boşa Harcanıyorsun, Doktora Gidip Gelseydin Sonucu Öğrenirdin. O Yaralar Büyümüştür Belkide Mikrop Kapmıştır Ne Olur Ne Olmaz Sanki Biz Doktoruz ya.. ( Son giriş 2 Ocak 2012; 20:00:40 İnşallah Doktora Gitmişindir, Gitmediysen Ağzına Kürekle Vuracağım)

6 Ay Sonra Tekrar Olması Sebebi Büyük İhtimalle Sınav Stresi Yaşıyorsundur... Acılı Yiyecekler Yiyorsan Ondan Yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 2 Ocak 2012; 21:15:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.