Şimdi Ara

Beyler benim yunus olmam lazım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene sınava ilk girişimdi.Ygs'den puan türleri icinden en yüksek aldığım 268 idi.Polislikte 280 istiyo, malum olmadı. Aslında Sene sonu denemelerde 290 300 basardım.Ama gercek sınavda sadece Türkçede istediğim gibi yapabildim onun haricinde hem vakit olarak zor yetiştirdim hemde sınav genel olarak cok zor geldi...

Bu sene tekrardan kasıyoruz en son denemede 285 aldım.Ders calışmaya yeni başlıcam; rehperlikten calışma programı ve birebir ders programı yaptık; hedef ygs ye kadar denemelerde 315-320 yapmak ; gercek sınavda ise en kötü 300 yapmak.

Liseye başladığımdan beri bu mesleği istiyorum gerci ara ara soğumama neden olan şeyler olsada bi türlü aklımdan cıkmıyo ;

• Başlığı görünce ; Dedim bu adam profesyonel balık olacak, gösteri yapıp paranın hamua koyacak.

Bol şans bro, yalnız 2. resimde ki pozisyonu isteme bence pek hayırlı olmayabilir sonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Başlığı görünce ; Dedim bu adam profesyonel balık olacak, gösteri yapıp paranın hamua koyacak.

Bol şans bro, yalnız 2. resimde ki pozisyonu isteme bence pek hayırlı olmayabilir sonu.

Bi enduro motor gördüğünüzde yanına gidip bakın seleye, arka sele öndeki seleden 10 cm kadar yukardadır.Hatta şöyle söyliyim önde angelina otursa, arkadada siz bi halt yiyemessiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 29 Aralık 2011; 3:37:37 >
  • Bende çok istemiştim , olamadım.. Allah gönlüne göre versin , başarılar..
  • Sınava giricen liseden sonra girilenler olabilir.Eğitim gördükten sonra 2. yılında yada 3. yılında amirine bunu belirtirsen sanırım yardımcı olur
  • ülkedeki meslekler arasından en nefret ettiğim mesleği seçmişsin. hiçbirini sevmem. polisleri de sevmem ama yunuslara karşı büyük bir antipatim var. hepsi küçük dağları yarattım modundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Rockfeller

ülkedeki meslekler arasından en nefret ettiğim mesleği seçmişsin. hiçbirini sevmem. polisleri de sevmem ama yunuslara karşı büyük bir antipatim var. hepsi küçük dağları yarattım modundalar.

Nick ile mesajın harika uyumu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Rockfeller

ülkedeki meslekler arasından en nefret ettiğim mesleği seçmişsin. hiçbirini sevmem. polisleri de sevmem ama yunuslara karşı büyük bir antipatim var. hepsi küçük dağları yarattım modundalar.

Aynen ilk 1-2 sene triplere giriyolar, zaten birimde toplam calıştıkları 3-4 sene olduğu icin doğal olarak birimin yarısından coğu o modda...
    Ama dışardan gördüğün gibi kolay değil motorsiklette rüzgar yemek bütün gün boyunca.Termal iclik vs. bilinçli bi şekilde rüzgara karşı korunmadığında sağlık acısından 3-4 yılda hayatından 20-30 yıl gider...
  • okul çıkışlarında kız dikizlemekten başka bi halta yaramaz yunuslar. çok uyuz oluyorum.
  • Motorize ekip polisler hiçbir zaman sevilmemiştir,vatandaşa davranışından olsun artisliklerinden olsun,Lise önlerinde ki tavırlarından gibi sebeplerle nefret edilen polis tipidir. Ayrıca polislik zor meslektir her an tehlikedesin.. Ama yinede ben bu mesleği seçmeyi düşünüyorum dersen geleceğin tipik yunus polisi olmaman umuduyla..
  • bir gün ışıklardan gecerken arkadaşıma yol verdiler cocukta tesekkür etmek istedi elini kalbine koyup egilirsinya öyle eyw dedi ,senmisin tsk eden hepsi indi yok efendim sen bize öpücük yaptın biri sacından biri kollarından öbürü gbt bakıyor kimlikten bisey bulup tassak yapıyo milletin önünde rezil ettiler bisey diyemiyosun küfür ediyolar ,bu ülkede polislik kavramı bu noktaya geldigi icin üzüldüm polis vatandasında bi hakkı oldugunu unutuyor bizi savunan polis bunu görmezden geliyor yazık .
  • rehperlik

rehperlik

rehperlik

rehperlik

rehperlik

tam puan alsanda gözümden düştün bikere...
  • Ciddi olarak soruyorum yunuslar ne iş yapıyor? Tek gördüğüm boş boş ortalıkta dolaşıyorlar, hiç suçlu vs. kovaladıklarını gördüğümü hatırlamıyorum. Hatta bir kere yanımda kapkaç olayı olmuştu, yunusun birine neden yakalamıyorsun adamı dediğimde neredeyse beni suçlu edecekti. Adamı kovalamak yerine aldı benim kimliği gbtye bakıyor. Sanki suçlu olsam sana suçluyu yakala derim. Garip vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Ciddi olarak soruyorum yunuslar ne iş yapıyor? Tek gördüğüm boş boş ortalıkta dolaşıyorlar, hiç suçlu vs. kovaladıklarını gördüğümü hatırlamıyorum. Hatta bir kere yanımda kapkaç olayı olmuştu, yunusun birine neden yakalamıyorsun adamı dediğimde neredeyse beni suçlu edecekti. Adamı kovalamak yerine aldı benim kimliği gbtye bakıyor. Sanki suçlu olsam sana suçluyu yakala derim. Garip vallahi.

• polis olma diyecem ama aldigin puana ve REHPERLİĞE bakarsak baska sansin yok.ben meslegi bilmedigim icin parasina atladimm.kafami mikiyim.
  • Onlar emir altında çalışan insanlar.İstisnalar her iş gurubu içinde vardır tabiki siz daha okul çağınızda olduğunuzdan bunu kavrayamıyorsunuz.Tabiki normal karşılamak lazım şimdiki gençler hayal dünyasında yaşıyor.Siz sıcacık yatağınızda yatarken onlar 12 saat bu devlet için hizmet veriyorlar bunu unutmayın.(Sözüm polisi sevmeyen T.C Vatandaşlarınadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 29 Aralık 2011; 7:51:48 >
  • demek artık senden de nefret edicem tüh yazık oldu birini daha kaybettik.
  • senden en fazla hamsi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Onlar emir altında çalışan insanlar.İstisnalar her iş gurubu içinde vardır tabiki siz daha okul çağınızda olduğunuzdan bunu kavrayamıyorsunuz.Tabiki normal karşılamak lazım şimdiki gençler hayal dünyasında yaşıyor.Siz sıcacık yatağınızda yatarken onlar 12 saat bu devlet için hizmet veriyorlar bunu unutmayın.(Sözüm polisi sevmeyen T.C Vatandaşlarınadır)

tek onlar mı hizmet veriyor?.herkes çalışısıyor ve çok daha kötü şartlarda çalısanlar var. kim emir altında çalışıyoruz diye ona buna dalıp, atar yapıyor. polisler hariç

polisliği hayatta bir halt başaramamış, ne kadar tembel, it kopuk öğrencinin nasılsa üniversite kazanamıcam, o zaman polis olayım gibi bir seviyeye indirirsen böyle olur tabi

Ayıp. Hiç birşey bilmediğin yorumundan apaçık ortada zaten.Şu sözü çok severim.Cahiller ile tartışmaya girmeyin;zira ben hiç yenemedim. (Gazali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 29 Aralık 2011; 9:00:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

rehperlik

rehperlik

rehperlik

rehperlik

rehperlik

tam puan alsanda gözümden düştün bikere...

Kardes senin o cumlende de 3 tane hata var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.